Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ToKrawczyk

xManyY

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xMany_
Nick oskarżonego: ToKrawczyk
Powód skargi: niesłuszny ban na chat na 2 dni
Data zdarzenia: 14.03.2024
Dowody: logi
Opis sytuacji: No to tak opowiem od samego początku najpierw dostałem ostrzeżenie od powyżej wymienionego pana żebym przelał 300$ dla pewnego gracza ponieważ rzekomo rozwaliłem jego auto lecz było to nieprawdą obroniłem się z tego nagraniem i udowodniłem że nie była to  prawda (był to błąd gry) Napisałem do tego gracza ''i jak tam gdzie twoje 300$ lepiej idź tam już lampę naprawiaj'' i za takową wiadomość otrzymałem bana na chat na 2 dni za prowokacje na pm moim zdaniem nie powinienem dostać tej kary a jeżeli @ToKrawczyksądzi inaczej to na pewno nie na dwa dni liczę że kara zostanie usunięta lub zmniejszona. ❤️

Jak nazwa kary jasno opisuje, otrzymałeś wyciszenie na chacie za prowokacje. Podczas sytuacji, w której zostałeś oskarżony o uszkodzenie czyjegoś pojazdu wykazywałeś skruchę i chęć obrony swojego stanowiska w tej sprawie, jednakże po tym jak okazało się, że jesteś niewinny pokazałeś swoje prawdziwe oblicze. Zacząłeś w dużym skrócie celowo wyśmiewać gracza i pokazywać jak ogromnym brakiem kultury się cechujesz. Kara została nadana zgodnie z regulaminem serwera, a jeśli zależy tobie na ściągnięciu bądź skróceniu kary to istnieje coś takiego jak dział apelacji, w tamtym dziale możesz otrzymać to czego potrzebujesz. Z mojej strony to wszystko, czekam na decyzje Rcon.

4 godziny temu, ToKrawczyk napisał:

Moje prawdziwe oblicze? Gracz chciał mnie wrobić w rozwalenie mu auta i zapłacenie 300$ za nic jak mu to nie wyszło napisałem tylko gdzie jego kasa i niech idzie lepiej lampę naprawiać nie sadzę ze przez taka wiadomość pokazałem swoje "prawdziwe" oblicze i brak kultury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.