Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z liderem organizacji pod DM - MLLC^PaToReQ_BDF

Baleron

Rekomendowane odpowiedzi

yc34T0u.png

34yiMrE.png

Cześć, z tej strony Trainee @Baleron z Redakcji Prasowej Project News, a dzisiaj przeprowadziłem wywiad z liderem organizacji przestępczej Mallorca @MLLC^PaToReQ_BDF, zapraszam do czytania!

LKZ38Vt.png

B: @Baleron  | P: @MLLC^PaToReQ_BDF

B: Cześć, z tej strony Trainee @Baleron czy mógłbym ci zadać parę pytań?
P: Jasna sprawa.

AzJ33wv.png

B: Super! Na początku przedstaw się naszym czytelnikom.
P: Witam z tej strony PaToReQ, lider organizacji pod DM "Mallorca"

B: Skąd się wziął taki pomysł na nick?
P: Mój pomysł na takowy nick wziął się tak naprawdę znikąd, jest on randomowy, którym posługuje się już parę lat w świecie MTA.

B: Jak wygląda Twój majątek na serwerze, jakie prace preferujesz?
P: Co do tej kwestii to mój majątek na serwerze jest dość wystarczającym dobytkiem jak dla mnie. Jeśli chodzi o prace serwerowe, to polecam od razu, po zarobieniu pieniędzy na autko z prac dorywczych iść w stronę handlu (najlepiej pojazdami zaczynając od tanich pojazdów kończąc aż po drogie furki), lub też iść w stronę illegal prac jaką jest DM, zalecał bym tu dołączyć do odpowiednich organizacji przestępczej.

B: Jakie są twoje cele na serwerze?
P: Moim celem na serwerze jest głównie spędzenie fajnie czasu z ekipą, więcej celi wolałbym nie zdradzać i zostawić je dla siebie.

uVhbcFV.png

B: Jak znalazłeś się na serwerze ProjectRPG?
P: Znalazłem się na tym serwerze przez bliską mi osobę, która grała w MTA i pokazała mi ten serwer, gdy miałem słaby sprzęt do gier.

B: Opisz, czym dokładnie zajmuje się twoja organizacja?
P: Organizacja Mallorca zajmuje się głównie strefą DM, przejmowaniem terenów, oraz wchodzeniem na zaawansowane jednostki naszej grupy DM, również zajmujemy się odbijaniem DM'a od innych organizacji głównie tych, które również zajmują się strefą DM. Aktualnie walczymy z organizacją „Underground".

B: Co robisz w wolnym czasie?
P: W wolnym czasie oglądam swoje ulubione seriale (aktualnie oglądanym serialem przeze mnie jest TheWalkingDead), Horrorów, oraz YT. Jeśli mam więcej czasu to zajmuje się naprawianiem aut.

B: Czy grasz w inne gry poza MTA?
P: Tak, gram w gry takie, jak CS 2, Fortnite, Valorant, cs 1.6.

B: Planujesz pójść na studia, czy jednak iść do pracy bądź zakładać własny biznes?
P: Wolę iść od razu do pracy, nauka to nie dla mnie, szczególnie gdy muszę się czegoś uczyć na siłę, wiedząc, że jest mała szansa na to, iż kiedyś ją zastosuje.

B: Jakie jest twoje największe marzenie?
P: Moim największym marzeniem jest zwiedzenie Los Angeles, szczególnie miejsc, na których było wzorowane Los Santos.

B: Jakiej muzyki słuchasz oraz jaki jest twój ulubiony film lub serial?
P: Jak można się domyślić, słucham rapu, szczególnie Horrorcore. Moim ulubionym serialem jest The Walking Dead, jeśli chodzi o filmy to film pt. „Jak zostałem Gangsterem”

B: Co byś zmienił na serwerze?
P: Zmieniłbym na serwerze DM, by był on lepszy, oraz bardziej dopracowany, również zmieniłbym parę rzeczy we frakcji SAPD, aby była bardziej skuteczna oraz dawała z siebie więcej.

B: Jakie jest twoje wymarzone auto?
P: Mam kilka takich wymarzonych aut więc mogę je wymienić: Audi Rs7, Audi R8, Audi A5 2.0 TFSI Quattro S tronic.

B: Jak wygląda nabór ludzi do organizacji pod DM?
P: Osoby, które chcą dołączyć do organizacji pod DM, zazwyczaj ogarniają temat, oraz mechanikę gry na DM, lecz nie jest zbyt dużo chętnych. Zależy to też od poznania tej strefy. Jeśli pytanie zostało skierowane w stronę mojej organizacji, to zdarzały się momenty, gdy szukałem osób wraz z zarządem chętnych do organizacji, potem opisywaliśmy im strefę DM, oni łapali zajawkę i grali razem z nami. Aktualnie mamy dużo osób w organizacji, które chcą grać razem z nami i powoli te osoby wkręcają się bardziej w tę strefę i są uczeni różnych technik gry, oraz z czasem dowiadują się o ciekawostkach tej strefki.

A3rkgLF.png

B: To już jest koniec naszego wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Chciałbym pozdrowić całą organizację MLLC oraz wspomnieć o tym, że otworzyliśmy rekrutację, więc jeśli ktoś chciałby spróbować sobie pograć na DM z nami, lub gra - niech pisze do mnie w wiadomości prywatnej, pozdrawiam!

ACwsmII.png

B: Zima czy lato?
P:
 Lato.

B: Audi czy BMW?
P:
 Audi.

B: Schabowy czy mielony?
P:
 Schabowy.

B: Infernus czy turismo?
P:
 Infernus.

B: Kurier czy strefa DM?
P:
 Strefa DM.

B: Dzień czy noc?
P:
 Noc.

B: Śniadanie na słono czy słodko?
P:
 Słodko.

B: Film czy serial?
P:
 Serial.

B: Najpierw płatki czy najpierw mleko?
P:
 Raz tak, raz tak.

B: Matematyka czy polski?
P:
 Matematyka.

KsDF6Sj.png

To by było tyle na dzisiaj, mam nadzieję, że się ten krótki, choć treściwy materiał spodobał się wam. Życzę wam miłej nocy, do zobaczenia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
awuOiYr.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.