Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Caesarek

nikolaus

Rekomendowane odpowiedzi

Login: nikolaus
Nick oskarżonego: caesarek.kiwi555
Powód skargi: Bezpodstawny kick z serwera
Data zdarzenia: 09.03.2024r
Dowody: Zdjecie ponizej
Opis sytuacji:  Przyszedłem na bazę jakiegos typka i przyjechalem razem z 3 kolegami. Ja nic nie zrobilem tylko stałem i obserwowałem sytuację. Jade sobie samochodem po bazie i nagle cyk kick. Dlaczego? Nie mam pojęcia. W powodzie kicka napisal pomimo ostrzezeń a nawet nie dostałem ani jednego. W dodatku wytepał mi auto gdzieś na drodze. image.thumb.png.5f14b1af9dd9aa5de91d77975241e4f7.png << [350] caesarek.kiwi555: jest poza posiadloscia gracza, na glownej drodze

image.png

Witam graczu,

Jako, iż już nawet aRCON wie, jak wygląda sytuacja z posiadłością o ID: 252 i waszym zachowaniem, nie będę się za dużo wypowiadać. Ja oraz @wminzokstaliśmy na bazie u próbowaliśmy wam uświadomić, że stanie na niej jest zabronione jeżeli właściciel sobie tego nie życzy. Zaczynając od twojego pierwszego zdania, dobrze wiesz kogo to jest baza nie jakiegoś "typka" tylko osobę, którą od tygodnia nachodzicie, ponieważ zabrał wam tę bazę. Następnie razem z moim opiekunem postanowiłem, iż wytepie wasze auto poza teren organizacji, niestety to nie podziało i wróciliście ponownie utrudniać rozgrywkę właścicielowi, więc wyrzuciłem was z serwera i ponownie wytepałem auto na drogę główną. Jest to moja ostatnia odpowiedź, chyba, że aRCON będzie chciała więcej informacji.

To daj mi dowód, że od tygodnia "nachodzę". Po 2 nie zabrał nam tej bazy XD. Po 3 nie utrudniałem rozrywkę w żaden sposób, że stałem na tej posesji i wytepałeś mi auto na drogę, gdzie wytepuje się auto na przechowywalni i wyrzuciłeś mnie z serwera z powodem po ostrzeżeniach, których w logach RCON może sobie sprawdzić :).

16 minut temu, nikolaus napisał:

wyrzuciłeś mnie z serwera z powodem po ostrzeżeniach

Teraz dodam, iż zobaczyłem, że chciałem całej waszej czwórce nadać po warnie, abyście opuścili teren, jednakże popełniłem błąd w komendzie, ponieważ zamiast "warn" napisałem "waen" jest to mój błąd i moim zdaniem jedyna rzecz przy której postąpiłem źle.

17 minut temu, nikolaus napisał:

To daj mi dowód, że od tygodnia "nachodzę".

Sam Właściciel, nie wiem, czy ty, czy chodziło ogólnie o całą waszą "ekipe", jeżeli nie ty nachodzisz tego gracza od ok. tygodnia to przepraszam za pomówienie.

18 minut temu, nikolaus napisał:

nie utrudniałem rozrywkę w żaden sposób, że stałem na tej posesji

Nie zmienia to tego, iż sam jak napisałeś stałeś na posesji, tym samym utrudniałeś rozgrywkę. Właściciel prosił was, abyście opuścili teren.

19 minut temu, nikolaus napisał:

gdzie wytepuje się auto na przechowywalni

Nic na ten temat nie jest napisane w regulaminie serwera więc postanowiłem zrobić to, co mi się wydało za słuszne, jednak wróciliście na serwer i mieliście jak wrócić z bazy gracza, jakbym wytepał auto na przechowywalnie byś napisał skargę, że wytepałem auto na przecho i nie mieliście jak wrócić.

Spoko w takim razie dlaczego piszesz dalej tutaj wiadomości jak w pierwszej piszesz, że więcej sie nie udzielasz. Po 2 Auto by stało jak bym nie wrócił na serwer i byś bulił. Po 3 W regulaminie nie ma takiego podpunktu, że nie możesz wejść na kogoś posesję prywatną, a do tego dopisujesz jakieś utrudnianie jak tylko stałem tam XDD

Od dłuższego czasu Oskarżający wraz z kolegą nachodzą i nękają graczy na terenie tej bazy uprzykrzając im rozgrywkę. W związku z powtarzającą się sytuacją oboje zostają zbanowani na okres 14 dni z powodu złamania punktu 5 paragrafu drugiego regulaminu serwera (5. Zabrania się utrudniania gry graczom oraz administracji serwera.). Nie reagowaliście Panowie na warny i nie dostosowaliście się do poleceń administracji. Supporter podjął odpowiednie kroki na które pozwalały mu przypisane do jego rangi uprawnienia. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.