Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na caesarek.kiwi555

Hjubi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hjubi
Nick oskarżonego: caesarek.kiwi555
Powód skargi: bezpodstawny kick
Data zdarzenia: 09.03.2024 godzina 22.22
Dowody: logi
Opis sytuacji: podczas gdy wywalil mojego kolege wysiadlem z auta i chcialem je zabrac nastepnie gdy wytepal je wybieglem z posesji i dostalem kicka

Witam graczu,

Jako, iż już nawet aRCON wie, jak wygląda sytuacja z posiadłością o ID: 252 i waszym zachowaniem, nie będę się za dużo wypowiadać. Ja oraz @wminzokstaliśmy na bazie u próbowaliśmy wam uświadomić, że stanie na niej jest zabronione jeżeli właściciel sobie tego nie życzy. Postanowiliście nas wyzywac, za co dostaliście mute oraz vmute. Następnie stwierdziłem razem z moim opiekunem, że wytepam wasze auto poza posiadłość gracza, dokładnie na drogę główną, niestety to nie zadziałało więc wyrzuciłem was z serwera, a następnie ponownie wytepałem auto na drogę główną. Nic więcej nie mam do dodania, chyba, że aRCON tego zażyczy.

1 minutę temu, Hjubi napisał:

jakim prawem wytepales auto na droge glowna a nie na przecho wg. regulaminu, nie dostalem warna za opuszczenie posesji wiec warn jest nadany nieprawidlowo

W regulaminie nie ma nic opisane nt. takiego rozwoju sytuacji, natomiast jest punkt "Kwestie nieujęte w regulaminie rozpatrywane są indywidualnie przez administrację." co mi pozwalało na taki ruch, byłem przekonany, iż wrócicie na ostatnią pozycję, więc zostawiłem wam auto poza posiadłością gracza, abyście mogli tym autem wrócić do normalnej rozgrywki.

10 minut temu, Hjubi napisał:

a w jaki sposob zakladales powrot na serwer, gdy ja wrocilem nie bylo cie tam natomiast jesli bym nie wrocil auto byloby na pp, zrobiles zle i sie do tego przyznaj

Jednakże wróciliście więc nie widzę, w czym problem, jakbym wam tepnął auto do przechowywalni, byś pisał skargę, że wróciłeś po kicku i nie masz jak wrócić... Jedno się mija z drugim jednak moje założenie okazało się słuszne.

Od dłuższego czasu Oskarżający wraz z kolegą nachodzą i nękają graczy na terenie tej bazy uprzykrzając im rozgrywkę. W związku z powtarzającą się sytuacją oboje zostają zbanowani na okres 14 dni z powodu złamania punktu 5 paragrafu drugiego regulaminu serwera (5. Zabrania się utrudniania gry graczom oraz administracji serwera.). Nie reagowaliście Panowie na warny i nie dostosowaliście się do poleceń administracji. Supporter podjął odpowiednie kroki na które pozwalały mu przypisane do jego rangi uprawnienia. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.