Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheDreamer

Rebellion

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rebellion
Nick oskarżonego: @TheDreamer
Powód skargi: bezpodstawny warn i wytepanie auto do przecho
Data zdarzenia: Dzisiaj
Dowody: Nie nagrałem rozgrywki ale warn i wytepanie auta w logach jest.
Opis sytuacji: Dziś postanowiłem postawić auto na tzw. przez administracje "uberzone", Przyczepił się do mnie TheDreamer że jak uberuje to muszę naprawić pojazd, Nie ogłaszałem swoich usług czyli nie uberowałem lecz on nie przyjął tego do wiadomości i wytepał mi auto do przechowalni, Według mnie jest to śmieszne skoro mnóstwo ludzi ma tak auta rozwalone że części wizualnie nie egzystują a nie są karani. Nie będe specjalnie naprawiał auta ponieważ "tak"
Gracz Rebellion otrzymał ostrzeżenie od TheDreamer, powód: Uberujesz to się napraw.   Siebie? czy auto bo to różnica jest no chyba że źle zrozumiałem. Powtarzam nie ogłaszałem usług uberowania,  >> [197] TheDreamer: nie ogłaszałem moich usług, czyli nie uberuje.
Zdj auta:
image.thumb.png.da077dc29943bb299e071194b0544d29.png

(56) Rebellion: tak jak mówiłeś na discord mam naprawiać tylko silnik tak?
(152) Samolot.Bogus: ta

Nie będę specjalnie łamał umowy wypożyczenia pojazdu ponieważ "Uberuje bo jestem na uberzone" kto mi po tym by urwał z powrotem te części? Ustałem tam ponieważ czekałem na kolege który poszedł "AFK" ( @Samolot.Bogus). Takie podejście do sprawy jest poprostu śmieszne ponieważ nie ogłaszałem usług "Uberowania", Nie zostało to przyjęte do wiadomości i auto zostało wytepane "bo tak"

Dodam jeszcze wiadomość której nie wiem, czy może podlec karze ale to decyzja RCON

(197) TheDreamer: Gejowo fest.

Hej, krótko zwięźle i na temat:

4.2. Pojazdy graczy świadczących usługi przewozu muszą być w pełni naprawione.

Dodatkowo dorzucę też zdjęcie które możesz znaleźć w tym dziale:
https://projectrpg.pl/topic/29504-granice-miejsc-parkingowych-oraz-zakazane-miejsca-do-parkowania/
gallery254.jpg

Jeżeli stoisz na strefie uber zone to powinieneś ten pojazd mieć naprawiony. Skoro nie chciałeś go naprawiać to wystarczyło zjechać na parking i nie byłoby problemu. Nałożyłem na Ciebie ostrzeżenie. Po chwili pojawił się na Ciebie kolejny report i wtedy zamiast zabierać Ci prawko uznałem że wytepam pojazd do przecho.

Co do tego "(197) TheDreamer: Gejowo fest.", to co napisałem nie miało w żadnym wypadku Cię obrazić po prostu określiłem to co napisałeś:

2024-03-09 17:24:36 Rebellion lubie cie

2024-03-09 17:24:33 Rebellion TheDreamer

To jest moja jedyna wypowiedź chyba, że Adm. RCON będzie tego ode mnie wymagać.

5 minut temu, TheDreamer napisał:

Jeżeli stoisz na strefie uber zone to powinieneś ten pojazd mieć naprawiony. Skoro nie chciałeś go naprawiać to wystarczyło zjechać na parking i nie byłoby problemu.

Słuchaj bo kolejny raz nie będę powtarzać. Nie będę łamał umowy dot. Wypożyczenia pojazdu marki "Buffalo" tylko dlatego że stałem chwilkę na tzw. "UberZone" Skoro jest to Uber Zone to powinny istnieć napisy np. "Uber Zone do not park here" lub takie jak są na "Taxi Zone" Aby nie mylić ludzi na przyszłość, Nowi gracze którzy nie wiedzą np że istnieje forum ProjectRPG mogą zostać zamyleni lub jak nie mają konta na forum. Istnieje też opcja że nowi gracze nie wiedzą CAŁKOWICIE co to jest uber zone ale mnejsza o to. Chodzi mi o to że NIE OFEROWAŁEM USŁUG UBEROWANIA. I zamiast spytać się mnie czy uberuje to postanowiłeś od razu warnować bez jakiejkolwiek komunikacji. 

Administrator w toku skargi wyjaśnił swoją rację. Nieznajomość regulaminu, czy tak jak w tym przypadku zasad dot. parkowania umieszczonych w dziale CZF, nie zwalnia z ich przestrzegania. Administrator słusznie nadał warna i później z racji braku zastosowania się do polecenia przeteleportował samochód do przebieralni. Działania Administratora były prawidłowe. Co do przytoczonej wiadomości, która została wypisana przez Administratora - Rozumiem że ona miała mieć wydźwięk satyryczny, bądź humorystyczny ale może zostać odebrana w różny sposób przez różne osoby i ktoś mógłby poczuć się urażony. Zalecam zaprzestania używania takich stwierdzeń. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.