Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Usunięcie punktu z apl. Transportowej lub bramy org.

VT.Witek

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, PrzeMeQ napisał:

Wydaje mi się, że skoro jest tam baza organizacji to klient powinien wyjść przed, moim zdaniem - podjeżdżasz, prosisz na pw o podejście do bramy i tyle. Identyczna sytuacja jak przy innych bazach org.

No chyba jesteś nie poważny XD. Za każdym razem jak masz klienta to masz kogoś prosić aby Ci otworzył bramę? Lub może napisać do bota ale raczej nie będzie miał chęci podejść xd. Co do tematu to oczywiste jest to że trzeba przenieść punkt respu klienta przed brame

7 minut temu, PrzeMeQ napisał:

Wydaje mi się, że skoro jest tam baza organizacji to klient powinien wyjść przed, moim zdaniem - podjeżdżasz, prosisz na pw o podejście do bramy i tyle. Identyczna sytuacja jak przy innych bazach org.

Tam dalej jest bot nie gracz, praca apka xD

15 minut temu, PrzeMeQ napisał:

O czym Ty piszesz, jak ma się skontaktować na pw z botem?

Ma zminimalizować grę, odpalić chatGPT i napisać żeby wyszedł przed bramę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.