Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Xanadiells

Szalony.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Szalony.
Nick oskarżonego:  Xanadiells
Powód skargi: Niesłusznie nadana kara
Data zdarzenia: 8.03.2024 około 20:53
Dowody:

Gracz Szalony. został wyciszony na 3 godziny przez Xanadiells, powód: brak kultury.

image.png.7f75364ba75f7ba9b6b3481ce54feb5e.png
Opis sytuacji: W skrócie wystawiając pojazd zostałem staranowany i napisałem "[2024-03-08 20:42:22] [Output] : (27) Szalony.: jprdl". Następnie udałem się afk, a po powrocie zauważyłem że otrzymałem od w/w karę wyciszenia. Po napisaniu reporta, aby dowiedzieć się za co tak naprawdę otrzymałem karę, oskarżony odpisał, iż nadał mi mute ze względu na "brzydki skrót". Sytuacja jest o tyle kuriozalna, że w całej mojej rozgrywce na serwerze nie otrzymałem żadnej kary, a nagle dostaję mute z powodem "brak kultury" - bez żadnego upomnienia - za często używany przez graczy skrót, który napisałem po staranowaniu mnie. Wiem, że ów supporter i tak stracił już rangę, jednakże chciałbym aby moja kartoteka pozostała czysta i aby usunięto karę z rejestru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.