Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na caesarek

Diablo022

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Diablo022
Nick oskarżonego:  caesarek 
Powód skargi: Błędny powód ukarania na DC. 
Data zdarzenia: 07.03.2024 22:30
Dowody: 
Opis sytuacji: A więc napisałem do supportera  caesarek ( przeproś rodziców i wyjdź z domu ) . Nie wykazałem tu żadnego braku szacunku do jego osoby ani jego rodziców co prawda sprowokowałem go ale nie miałem na celu obrazić nikogo tylko zaśmianie się z supporta ( z wiadomych powodów 😉 ) . Skarga wpływa ze względu iż gdybym dostał kolejną karę na DC to przejrzeli byście moja listę i wpisany został BRAK KULTURY które nie wykazałem w żadnych wypadku 🙂 

image.png

Czy dla ciebie wyzwiska po rodzicach, kiedy ani słowa ze sobą nie zamieniliśmy na kanale tekstowym, nie jest okazaniem braku szacunku? Mam nadzieje, że to zrozumiesz i przemyślisz, zanim napiszesz skargę. Uzgadniając z moim opiekunem, kara została wymierzona prawidłowo i jeszcze moim zdaniem jest za krótka, ponieważ to, że ani razu dzisiaj ze sobą nie zamieniliśmy zdania, pisałem z innymi graczami, a ty tak o piszesz takie słowa w stronę moich rodziców jest karygodne i powinno się skończyć dłuższą, surowszą karą. Pozdrawiam i oczekuje na decyzję aRCON, dodam, iż więcej nic nie dopiszę do skargi, ponieważ ta akcja była tak krótka, że nic co dodam nie zmieni wpływu na wniosek aRCON.

Oskarżony sam przyznał się do chęci prowokacji Supportera za co otrzymał karę (Zawarte jest to w powodzie wyciszenia). Zawieranie jakichkolwiek treści nawiązujących do rodziców jest karygodne i nie powinno mieć miejsca. Kara została nadana słusznie, a skarga zostaje oddalona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.