Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiady z nowymi członkami SATC cz.2

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

MEs3HSF.pngmSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam drugą część wywiadów z nowymi członkami frakcji San Andreas Transport Corporation, dwoma kierowcami @*BARTO*, @Bizon6446 i trzema nowymi kierowcami @Vaseh, @Robertdiscoparty oraz @Mietek_Zul Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!
LKZ38Vt.png

d: @-dzusia-| B: @*BARTO*

d: Witam, z tej strony Junior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziękuję Ci, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu.
B: Jasne, czekam na pytanka.

d: Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
B: Cześć, jestem Bartek, mam 17 lat. Jestem znany jako @*BARTO*. Uczęszczam do Szkoły Średniej, lubię zawierać nowe przyjaźnie. Jestem otwarty dla bliskich mi osób, interesuje się sztukami walki typu MMA czy boks, jest to coś, dzięki czemu czuje się Szczęśliwie/bezpiecznie. Ogólnie jestem znany z mojej punktualności, jak i tolerancji wobec innych. Lubię oglądać filmy, seriale dramatyczne, jak i uczuciowe. Chciałbym w przyszłości zostać Zawodowym Sportowcem, dążę do celu jak nikt inny. Jestem bardzo charakterny i odważny. Często zajmuję się graniem w różnorodne Gry Typu MTA, CS:GO.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
B: Hmm... moja przygoda była naprawdę różna, grałem na wielu serwerach w polskiej scenie MTA i jakoś tak znalazłem ProjectRPG i zostałem na dłużej. Głównie szukałem serwera, który w 100% by mnie zadowolił i w końcu się udało.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
B: Zarobić w przyszłości 5kk i zrobić FT Jester oraz FT Sultan Kombi.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
B: Jeżeli chodzi o mój majątek, nie jest on dość spory, bo jestem osobą, która często wydaję pieniądze na tak zwane głupoty, więc nie posiadam sporego majątku. Posiadam aktualnie w swojej skromnej kolekcji Pojazd o marce Jester.

d: Jest coś, co byś zmienił lub dodał na serwerze?
B: Hmm... Nic szczególnie moim zdaniem nie ma do zmiany, wiadomo, są jakieś małe duperele, ale to jest normalne. Myślę, że ciekawym pomysłem byłoby dodanie jakichś ciekawszych prac dorywczych w korporacji.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
B: Głównie całokształt samego serwera. Aktualnie głównie czerpie przyjemność z gry jeżdżąc w San Andreas Transport Corporation.

d: W SATC jesteś od ostatniej akademii. Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Kierowca TC?
B: Jest naprawdę super jako Kierowca SATC, zdałem egzamin przyspieszony w 80%, więc jestem zadowolony. Nie powiem, nie jest to frakcja dla każdego, lecz wystarczy się dobrze do wszystkiego przygotować. Co do moich obowiązków to aktualnie norma wynosi 400 minut, więc jest to bezproblemowo do zrobienia.

d: Co skłoniło Cię do napisania podania?
B: Ogólnie zależało mi na tej frakcji, czekałem na rekrutacje długi okres. Raz napisałem podanie, lecz mi się nie udało, ale w tej ostatniej rekrutacji ponownie spróbowałem swoich sił i ponownie napisałem podanie do frakcji San Andreas Transport Corporation i tym szczęśliwym fartem, udało się. Dostałem się do szeregów frakcji.

d: Jak ogólnie oceniasz tę frakcję? Jest coś, co byś zmienił/dodał?
B: Moim zdaniem frakcja jest 10/10, prawie wszystko mi się w niej aktualnie podoba. Nie mam nic jej do zarzucenia.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
B: Pozdrawiam serdecznie mojego grubego przyjaciela z organizacji Ziomeczki i Ziomy @Bizon6446 oraz serdecznego CJ @WintojZ, a na koniec dawnego ziomka z Saryjczyków @Kacp3r.

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!
B: Dzięki, miłego!
XGwBbve.png
d: @-dzusia- | Bi: @Bizon6446

d: Witam, z tej strony Junior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziękuję Ci, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu.

Bi: Siemka jestem @Bizon6446, obecny v-lider organizacji Ziomeczki Ziomy oraz obecny pracownik SATC na stopniu kierowca.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
Bi: Moja przygoda z całym MTA zaczęła się w 2020 roku, gdzie po prostu szukałem jakiejś gry do pogrania w wolnym czasie. Przechodziłem z serwera, na serwer aż znalazłem się na ProjecRPG.

Bi: Oczywiście, że tak. Jednym z nich jest może jakiś infernus lub turismo oraz oczywiście jednym z tych ważniejszych dla mnie celi jest posiadanie własnej org i tworzenie fajnej społeczności z graczami.

Bi: Mój majątek chyba oscyluje w granicach 1.5kk-2kk, lecz nie jestem pewien. Posiadam w swojej kolekcji Sultana oraz Eurosa, jestem z tych samochodów, na raziezadowolony.

Bi:
Moim zdaniem dodałbym inny sposób przepisywania bramek dla kolejnego właściciela bazy, ponieważ teraz trzeba czekać ogrom czasu i przydałby się na przykład skrypt, w którym daje się dostęp dla innych oraz przekazuje się władze nad tymi bramkami. Oraz do tego przydałaby się funkcja udostępnienia bramek dla członków organizacji.

Bi: Bardzo fajną opcją jest mapa, którą można sobie ruszać, ale również fajną opcją jest to, że mamy ekwipunek i możemy zbierać różnie itemki z wydarzeń fabularnych.

d: W SATC jesteś od ostatniej akademii. Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Kierowca TC?
Bi: Jednym z moich obowiązków jest pomoc graczom dostać się w miejsce docelowe.

Bi: Do napisania podania w szeregi frakcji SATC nakłoniła mnie chęć zmiany swojej rozgrywki. Większość prac znudziła mi się już, więc próbuje czegoś innego, ale dalej staram się pracować na pracach dorywczych.

Bi: Frakcja na ten moment bardzo mi się podoba i myślę, że na razie nie potrzeba tutaj zmian.

Bi: Oczywiście! Pozdrawiam @kRasnal_xd@*BARTO* oraz @WintojZ.

Bi: Również dziękuje!
XGwBbve.png
d: @-dzusia- | V: @Vaseh

d: Witam, z tej strony Junior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziękuję Ci, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu.

V: Witam, @Vaseh inaczej mówiąc Mateusz. Pracuję jako nowy kierowca SATC i uwielbiam swoją robotę. Jestem spawaczem.

V: Od zimy, wigilii. Fajny klimat, z ziomkami.

V: Tak, jeden cel już mam sultana pft i zrobić go chcę na ft, potem jakiś bullecik no i pełnić służbę, zajść gdzieś dalej.

V: Sultana i jakieś graty, a majątek tak z 1kk, bo kasa na głupoty ciągle szła, miałem projekcik fortunke 240sx też no i jakoś poszło. Jeszcze teraz plan projekt virgo chce zrobić.

V: Naprawiłbym gospodarkę, bo dużo handlarzyków, a reszta mi odpowiada.

V: Klimat.

V: Takie jak całej reszty tak naprawdę. Wozić klientów z punktu A do B.

V: Podoba mi się ta frakcja, moja ulubiona to nie pierwszy raz jak tu jestem.

V: Frakcja top, ludzie też mega, nic bym nie zmieniał.

V: Pozdrawiam całe SATC, miłej roboty panowie i @Lisooo.

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!XGwBbve.png
d: @-dzusia-| M: @Mietek_Zul

d: Witam, z tej strony Junior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziękuję Ci, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu.

M: Witam, mam na imię Łukasz. W MTA gram od 2014-2015r. Posiadam 21 wiosen. W wolnym czasie robię grafiki 4fun, strony internetowe oraz gram na komputerze. Na co dzień pracuje w fabryce, zajmującą się produkcją drutu ozdobnego na wystawę lub na produkcję innej fabryki. Nasza firma przyjmuje zlecenia z każdego zakątku świata, robiliśmy zlecenia dla firm takie jak Coca-Cola, Lincoln na wystawę, katedra im Św. Łukasza we Włoszech oraz szkoły biblioteki czy inne korporacje w Amsterdamie.

M: Hmm na serwer trafiłem w 2020 roku w sierpniu. Po wpisaniu w wyszukiwarkę RPG jakoś w tym okresie grało 30-60 osób. Moja przygoda mniej więcej zaczęła się dokładnie w 2021 roku, jakoś w styczniu, gdzie serwer łapał ludzi. Wtedy stwierdziłem, że jest to fajny serwer, dużo aktualizacji było w tamtym czasie. Widać było, że serwer ma potencjał, więc stwierdziłem, że będę na nim grał i tak oto 4 lata jestem na ProjectRPG.

M: Zdobycie najdroższych aut, jakie są na serwerze oraz nrg.

M: Majątek wyceniam na 1.4kk oraz posiadam bulleta w wersji gt z silnikiem 4.4 pb ECU v4, oraz Turbo v5.

M: Na serwerze jest parę poprawek, czasami jak znajdę, to wysyłam do RCON, a co bym dodał? Hmm, na pewno mi brakuje na serwerze Duo cop praca w 2 osoby i zmieniłbym pracę kuriera, zarobki, drwal, grzyby, kutry, a nie faworyzował tylko jedną pracę na serwerze, jaką jest górnik.

M: Hmm… ciężkie pytanie, co lubię najbardziej. Jak mam być szczery, to lubię znajdować różne błędy na serwerze, Bugi i zgłaszać administracji na serwerze, a tak to wbijam na serwer pograć i idę na inną grę lub coś innego porobić.

d: W SATC jesteś od ostatniej akademii. Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Nowy Kierowca TC?
M: Jeśli chodzi o zadania, to moim obowiązkiem jest dotarcie do punktu A i skończenie na punkcie B oraz trzymania się regulaminu SATC, który obowiązkowo musi znać każdy kierowca.

M: A więc tu jest duża geneza. Dostałem perma od @Volenir w 02.02.24 przez Avatar, gdy dostałem UB 14.02, akurat była otwarta rekrutacja na SATC, a, że nie byłem nigdy w tej frakcji tutaj na serwerze, stwierdziłem, że napiszę podanie i jak widać, udało się zdać egzamin i tak oto tu jestem.

M: Frakcje bym ocenił na takie 7/10. Jest 1 bug we frakcji i na pewno bym zmienił panel z wezwaniami przez gracza GUI, jak taksówkarz przyjmuję zlecenie.

M: Jasne, pozdrawiam załogę SATC, @Shinoo*, @Herbata@czarny_czesiu. Pozdrawiam jeszcze naszą ex papugę @Suzannee. (nie gniewaj się @Suzannee).

M: Dziękuję.
XGwBbve.png
d: @-dzusia-| R: @Robertdiscoparty

R: Witam, nie ma problemu, cała przyjemność po mojej stronie.

R: Jestem nowym kierowcą we frakcji SATC, mój nick w grze to @Robertdiscoparty. Na co dzień interesuję się motoryzacją i sportem.

R: Moja przygoda zaczęła się od tego, że pewnego dnia znowu miałem ochotę pograć i ze znajomymi postanowiliśmy pograć na tym serwerze. Serwer, na którym graliśmy poprzednio, został niestety zamknięty i w ten sposób znalazłem się na ProjectRPG.

R: Przede wszystkim dobra zabawa, nie jestem typem człowieka, któremu zależy na majątku i drogich samochodach. Np. moje wymarzone auto to primo lx kombi na ft.

R: Aktualnie niestety tylko dwa. Emperora z tune oraz właśnie primo lx kombi, łącznie są warte może 300-350 tysięcy. Tak jak wcześniej mówiłem, nie bawi mnie grind i wbijanie gotówki na pracach dorywczych, stąd właśnie pomysł, by spróbować w SATC.

R: Dodałbym więcej ciekawych modeli aut, może jakieś ciekawe mapowane osiedla i więcej prac dorywczych. A co bym zmienił? Zdecydowanie wprowadził coś takiego jak taryfikator kar.

R:
Szczerze? Lubię tutaj to, że serwer ma fajny hud i jest funkcjonalny. A przede wszystkim to, że gra tu sporo ludzi.

d: W SATC jesteś od ostatniej akademii. Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Nowy Kierowca TC?
R: Przede wszystkim transportować ludzi z punktu A do punktu B, zachowując przy tym ostrożność i kulturę.

R: Chciałem spróbować gry jako taksówkarz, tak jak wcześniej wspominałem, nudzą mnie prace dorywcze i wolę gre we frakcji.

R: Frakcję oceniam pozytywnie, podoba mi się tu. Aktualnie nie ma nic, co bym zmienił, ale może jest to spowodowane moim krótkim stażem.

R: Chciałbym pozdrowić cały serwer.

R: Dziękuje również i powodzenia w kolejnych wywiadach!
XGwBbve.png
Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału i mam nadzieję, że się Wam spodobał, oraz że lepiej poznaliście tych graczy. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @*BARTO*, @Robertdiscoparty@Bizon6446, @Mietek_Zul oraz @Vaseh za rozmowę, serdecznie Was pozdrawiam. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
 8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Z0Wqvgh.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.