Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Supportera Xanadiells

xKoKo*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xKoKo
Nick oskarżonego:  Xanadiells
Powód skargi:  Faworyzacja

Data zdarzenia: 06.03.2024
Dowody:  image.png?ex=65fb317c&is=65e8bc7c&hm=81052211e00889b8b9697d24d16bcd521114a346922d985ee67d1b42e2e78105&

Opis sytuacji:Jechałem sobie drogą Doherty. Na środku drogi stał pewien gracz o nicku @igabrys. Nie celowo w niego uderzyłem ponieważ był on u mnie pod mapą. Zjechalismy na pobocze i zapytałem czy zapłacic. Więc dałem mu 10$ bo nie napisał ile. Potem dostałem warna, w którym było napisane abym zapłacił graczowi igabrys 90$. dowodem jest tez to, ze w logach pomimo tego ze gracz Kapi❤️ zaplacil za szkody zniszczonego pojazdu gracza igabrys a on i tak mu zabral prawo jazdy, a wczesniej probowal wyludzac pieniadze od gracza Kapi❤️ pomimo tego ze w logach jest napisane czarno nabialym ze przelal mu chciana kwote oraz w moim przypadku byly co chwile warny od Xanadiells itd. A pomimo tego ze gracz igabrys stal po srodku drogi Xanadiells nie zwrocil na niego uwagi pomimo wyslanego dowodu taranu przez igabrys on i tak nic z tym nie zrobil.Niestety nie zdążyłem zrobic reszty SS z innych warnów oraz zabranego [prawka.

Witam, otrzymałem reporta na gracza xKoko, o treści: staranowanie, brak zapłaty za szkody. Na nagraniu widać dokładnie jak gracz zatrzymał się na skrzyżowaniu, gdyż z przeciwnej strony jechał członek frakcji SAPD. Gracz postanowił się zatrzymać i umożliwić mu przejazd, po chwili został staranowany przez osobę xKoko oraz Kapi<3. W widocznych logach widać jak gracz poprosił o kwotę 100$, niestety zostało mu przelane 10$, dlatego otrzymałeś ostrzeżenie. Zapytałem Cię, czy posiadasz dowody, które wskazały by prawdę twoich słów iż gracz znajdował się u Ciebie pod ziemią. Mimo próśb o przelanie pełnej kwoty, nie zrobiłeś tego. Postanowiłem ukarać Cię karą zabrania prawa jazdy. Zrobiłem to co należało do moich obowiązków. Odnosząc się również do jeszcze jednego Warna, specując Kapi<3, widziałem jak stoi na drodze i postanowiłem nadać karę ostrzeżenia, aby zjechał na pobocze lub pojechał w swoją stronę.

Odnosząc się do ,,  W widocznych logach widać jak gracz poprosił o kwotę 100$, niestety zostało mu przelane 10$". Po 1 przelałem najpierw do gracza igabrys 10$ ponieważ nie napisał ile a po 2 gracz igabrysa napisał po przelaniu kasy na jego konto. A przed tym zapytałem czy zapłacić.

Patrząc na logi i całość sytuacji Supporter źle do niej podszedł pod pewnymi względami. Supporter powinien nadać warna dla gracza @xKoKoz prośbą o zapłatę. Gracz po otrzymaniu warna powinien zareagować i zapłacić należne pieniądze poszkodowanemu czego nie zrobił. Skutkować to powinno nadaniem prawa jazdy i tak wszystko się odbyło, zatem proces nadania tej kary był słuszny i nie podlega dyskusji. Natomiast zastanawiającą rzeczą jest kara gracza @Kapi<3. Otrzymał on również warna z prośbą o zapłatę graczowi igabrys, pomimo braku jakichkolwiek wyrządzonych szkód w jego stronę. Gracz nie powinien zostać ukarany warnem o tej treści, lecz od razu potraktowany zabraniem prawa jazdy z powodu celowego taranu gracza @xKoKoco nie pozostawia wątpliwości co do słuszności tej kary. Finalnie obie kary są słuszne i powinny się pojawić, jednak proces nadawania jednej z nich jest błędny. Zalecam dokładniejszą analizę takich spraw nowemu Supporterowi, a skargę oddalam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.