Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterką Leokadia

PREZES_1337*DML

Rekomendowane odpowiedzi

zYDDFaO.png
mSu4qkK.png

Witam serdecznie wszystkich czytelników, z tej strony Trainee @ymmm z Redakcji Prasowej Project News, kłaniam się nisko. W kolejnym moim wywiadzie chcę wam przedstawić ciekawą personę na serwerze, jaką jest Supporterka oraz Liderka organizacji Dark Side, a także Reporterka w Redakcji Project News @Leokadia - bardzo jej dziękujemy, iż zgodziła się na udzielenie mi wywiadu. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania lektury. 
LKZ38Vt.png

Y:  @ymmm | L: @Leokadia

Y: Uszanowanie, jestem @ymmm Trainee z Redakcji Project News. Dziękuję bardzo, że zgodziłaś się udzielić mi wywiadu.
L: Witam, jestem @Leokadia z Redakcji Project News. Pracownik frakcji S.A Road Assistance oraz Supporter w Ekipie serwera ProjectRPG. Ja również dziękuję, że mogę udzielić Ci wywiadu.

Y:  Dobrze, na sam początek owego wywiadu, proszę przedstaw nam swoją osobę czytelnikom.
L: Hej, jestem Klaudia oraz mam niedługo 20 lat, aktualnie mieszkam w Irlandii i pracuje w Hotelu na szczeblu Zastępcy Kierownika. W wolnym czasie lubię pograć w gry na kompie takie jak: MTA, CS lub Liga, również lubię spędzać czas w rozwijaniu swojej pasji, jaką jest fotografia oraz robienie grafik.

Y: Witamy Cię Klaudia w wywiadzie, miło Ciebie poznać. Powiedz nam, jak zaczęła się Twoja przygoda z MTA, z kimś zaczynałeś na serwerze lub może sama zaczynałaś, jak trafiłeś na tę platformie?
L: Zaczynając od tego, jak trafiłam, jest to bardzo ciekawa oraz długa historia. Wraz z kolegą z klasy graliśmy sobie w minecrafta, pykaliśmy sobie dość długo, aż nagle stwierdził, żeby pograć sobie na MTA (było to jakoś w 2020 roku), więc stwierdziłam, że pobiorę sobie oraz zacznę grać wraz z nim. Początkowo grałam na konkurencji bardzo znanego oraz wielkiego serwera, jakim jest 4life, grałam tam przez chwilę i stwierdziłam, że to nie jest serwer dla mnie, następnie kolega zaprosił mnie na troszke mniej rozbudowany serwer, jakim było MultiRPG, grałam tam mega długo, ponieważ jakieś półtora roku, aż do końca 2021 roku. Następnie jakoś w maju 2021, znajomy z serwera multi zaprosił mnie, bym pograła z nim na projekcie. Założyłam sobie tutaj konto, pograłam tam chwilkę, następnie wróciłam tutaj jakoś w listopadzie 2021r, zaczęłam sobie powoli grać i zarabiać na pracach - grałam na zmianę, raz tutaj, raz tutaj. Po dłuższym graniu tutaj stwierdziłam, iż jest to serwer dla mnie.

Y: Bardzo ciekawa historia z Twojej strony przedstawienia nam jej, w jaki sposób poznałaś platformę MTA oraz serwer ProjectRPG. Jak widzimy, na serwerze spędziłeś, aż prawie 1900h, jak się tutaj czujesz po spędzeniu tyle godzin na ten moment i z tym ile osiągnąłeś już?
L: Jakoś po wbiciu tyle godzin na serwerze, nie czuję się, jakoś w pełni tutaj spełniona, do osiągnięcia nie wiadomo, ile. Posiadam około 1900h+/-, wydaje mi się, że to jest dużo godzin jak na 3 lata gry tutaj. Mój majątek nie jest za ciekawy jak na tyle godzin gry, posiadałam w swojej kolekcji cheetaha, to jest mój ulubiony pojazd w gierce, lecz został on sprzedany. Następny mój pojazd to motocykl Faggio, kocham ten motorek - jest to różowa strzała 25kid. Aktualnie mam majątek w kasie oraz zbieram na Ranchera Longa, którego bardzo bym chciała go mieć w swojej flocie pojazdów, zbieram na sultana w sedanie, więc dlatego sprzedałam swojego cheetaha.

Y: To jest mega duże osiągnięcie jak na taki czas grania tutaj. Jaka była Twoja reakcja, gdy w wynikach do Ekipy Serwera ujrzałeś swój nick?
L: Moja reakcja wyglądała tak, iż jakoś godzinkę przed wynikami na Supporta spałam, mój chłopak około północy mnie obudził, by poinformować mnie o wynikach i że się dostałam do Ekipy serwera. Na tę informację moja reakcja była taka “Cooo, serio, naprawdę, o kurde, zajefajnie”, tak wyglądała moja reakcja, byłam mega podekscytowana, bo wiadomo niebieski kolorek.

Y: O to bardzo fajnie. Powiedz nam teraz, jak wyglądały Twoje początki w biznesie Project News.
L: Moje początki w biznesie Project News zaczęły się pod koniec września tamtego roku. Napisałam podanie do biznesu z myślą, by pisać różne wywiady oraz artykuły. Aktualnie posiadam stopień Junior Reporter oraz ostatnio otrzymałam Graphic Designer i mogę robić dla was grafiki. Na początku zrobiłam tylko jeden artykuł, później był wywiad z @Gaga oraz @HymelJadwiga. Cały ten czas w biznesie wspominam bardzo dobrze, również jest tutaj bardzo miła oraz zgrana ekipa.

Y: Życzę Ci ogromnych sukcesów w owym biznesie. Wiadomo, trzeba w siebie wierzyć i  mamy nadzieję, że uda Ci się skoczyć na jeszcze wyższy stopień. Jakie są twoje obowiązki jako Junior Reporter oraz Graphic Designer?
L: Dziękuje bardzo! Tak, trzeba w siebie wierzyć, to prawda. Moimi  obowiązkami są tak jak większości, czyli robienie artkułów oraz wywiadów, a jako grafik no to wiadomo, robienie grafik dla innych redaktorów biznesu.

Y: Powiedz nam teraz, jak wyglądały Twoje początki we frakcji S.A Road Assistance, jesteś w niej już jakoś od stycznia, powiedz nam, jak się tam czujesz?
L: W S.A Road Assistance jestem już jakoś od stycznia, nie osiągnęłam, jak na razie tam nie wiadomo. Moje początki tam wyglądały dość prosto, według mnie to jest druga najprostsza frakcja od razu po S.A Transport Corporation, egzamin zdałam na 86%, nie jest to jakoś wybitny wynik, ale udało się go zdać za pierwszym razem. We frakcji czuję się bardzo dobrze, jest bardzo miła atmosfera, każdy się dogaduję, większość jest bardzo aktywna na discordzie, jak i w grze.

sfqnbNg.gif

Y: Jako zwykły pracownik frakcji, jakie są Twoje obowiązki na co dzień?
L: Na co dzień moimi obowiązkami jest przyjmowanie zgłoszeń na /112, tak samo odpowiadanie innym służbą na /u w potrzebie, gdy jest potrzebna laweta lub technik, również moim obowiązkiem jest łatanie dziur, gdzie gracze przez nie sobie rozwalają pojazdy.

Y:  Rozumiem, czyli na co dzień, masz dość sporo obowiązków. Czy byłaś kiedykolwiek w jakimś innym biznesie lub, czy gdyby nie Project News, to do jakiego biznesu byś poszła?
L: Tak, byłam w innym biznesie i był to biznes Blood Fight, byłam tam jakoś pół roku i przez te pół roku była wtedy może tylko jedna walka, fajny czas i atmosfera, gdy są walki, a tak to cisza nic się nie dzieje. Gdybym miała iść do jakiegoś innego biznesu, myślę, że byłby to biznes Posorant Group, dlatego, iż lubię odgrywać dość skomplikowane RP i myślę, że byłby to idealny biznes.

Y: Wszystko w pełni rozumiem. Czy myślałaś może kiedyś nad inną frakcją i czy gdyby nie SARA to jaką byś wybrał oraz dlaczego?
L: Hmm, myślę, że wybrałabym frakcję SATC, dlatego, iż byłam już tam oraz wożenie graczy i pomaganie im, było dla mnie przyjemnością, znam topografie mapy na pamięć i ze mną nie było nigdy tam problemu, jedyne wyjście na powrót do frakcji, to powrót, poprzez rekrutację.

Y:  Powracając do Twoich początków na serwerze, pamiętasz może, jaki był Twój pierwszy pojazd, a może masz go nadal w swojej flocie? Opowiedz coś o nim w takim razie.
L: Moim pierwszym pojazdem na owym serwerze był Elegant, wspominam go śmiesznie, gdyż po zakupie od razu zatrzymało mnie SAPD za brawurową jazdę i otrzymałam upomnienie. Pojazd miałam dość długo, aż do momentu, gdy sprzedałam go i kupiłam sobie Sentinela, który mi się podobał już od początku gry, wspominam go również bardzo dobrze. Nie, nie posiadam już tych pojazdów, a szkoda, bardzo bym chciała, a może się uda znaleźć właścicieli pojazdów i je odkupić. 

Y: Życzę Ci powodzenia w osiągnięciu powiększania swojej floty pojazdów. Czy możesz nam opowiedzieć, skąd wziął się Twój nick w grze, oraz jak powstała jego historia?
L: Historia powstania nicku jest dość śmieszna, ponieważ nick Leokadia powstał od mojej idolki, czyli YoungLeosi, ona jest moją największą idolką, byłam już na jej koncercie i wspominam go bardzo dobrze. Leokadia jest bardzo pięknym imieniem i myślę, że to jest wspaniały pomysł na nick.

Y: Dość ciekawa historia. Czy Twoja przygoda kończy się na MTA, czy grasz może jeszcze w jakieś inne gierki?
L: W wolnych chwilach, poza MTA gram również w CS'a, jak i w ligę. Świetnie spędzam przy tym czas.

Y: Tym akcentem powoli będziemy kończyć wywiad, a zatem na koniec chcesz kogoś może pozdrowić?
L: Tak, chcę pozdrowić Cię, jako nowego redaktora biznesu oraz podziękować za ten wspaniały wywiad. Chcę pozdrowić całą Administrację, naszą wspaniałą organizację na serwerze, czyli Dark Side, cały biznes Project News oraz frakcję S.A Road Assistance.

Y: Dziękuje bardzo, również pozdrawiam całą organizację Dark Side, Administrację serwera, Redakcję Project News oraz frakcję S.A Road Assistance! Dziękuje jeszcze raz bardzo za poświęcenie tej chwili czasu na udzielenie mi wywiadu. Na koniec życzę Ci miłej nocy, dziękuje!
L: Ja również dziękuję, że mogłam Ci udzielić wywiadu dla Redakcji oraz mogłam wystąpić w wywiadzie. Dziękuję za ten wspaniały wywiad! Tobie również życzę miłej nocy i dziękuję jeszcze raz.

cYwaO73.gif

Dziękuję wam bardzo za przeczytanie mojego wywiadu, mam nadzieję, że materiał Wam się spodobał i mam nadzieję, że miło spędziliście czas, czytając to dzieło. Również zapraszam was do przeczytania wywiadów innych redaktorów. Życzę miłego dnia lub nocy! Pozdrawiam!

8eybfgF.png

Dla redakcji Project News:
5Eo6B2d.pngrX9Encx.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.