Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Suzannee

Yuzuha

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ImLeg1ts
Nick oskarżonego: Suzannee
Powód skargi: Bezpodstawny oraz bezsensowny warn na serwerze.
Data zdarzenia: 04/03/2024 około godziny 21:40
Dowody: Dowodzik
Opis sytuacji: Około godziny 21:37 byłem prowokowany na chacie /g przez gracza @PonczeeKco już jest w sumie codziennością, napisałem report'a o treści prowokacje na /g z id gracza wspomnianego wcześniej. Report został przyjęty po jakichś 2 minutach przez @Suzannee, wysyłając jej dokładne logi co do sprawy otrzymałem wiadomość informującą iż widziała całe zajście na /g chacie, tutaj zacytuje logi: 
[2024-03-04 21:39:37] [Output] : << [151] Suzannee: widziaĹ‚am 
Na co otrzymała wiadomość zwrotną: 
[2024-03-04 21:39:48] [Output] : >> [151] Suzannee: no to reaguj a nie skipujesz

Chwilę później otrzymałem warna: [2024-03-04 21:40:01] [Output] : Gracz Hekari otrzymaĹ‚ ostrzeĹĽenie od Suzannee, powĂłd: byĹ‚am poza duty chwilowo.
Warn nie powinien mieć według mnie miejsca ponieważ nie jest to żadnym usprawiedliwieniem dla support'a oraz powinien mnie o tym poinformować w wiadomości prywatnej a nie dodatkowo nabijać mi warny na serwerze bez podstawy oraz dobrego powodu do tego. 

To tyle z mojej strony, na żadną odpowiedź support'a nie mam zamiaru odpowiadać.

Przyznając się do popełnionego błędu: warn został nadany omyłkowo za co gracza przeprosiłam. Przygotowując się do warna dla wyżej wspomnianego gracza, na którego został złożony report, sprawił, że poleciała automatyczna i niedopatrzona komenda ostrzeżenia zamiast wiadomości prywatnej. Błąd został popełniony bez żadnych celowych intencji utrudnienia graczowi rozgrywki oraz powiększania listy kar.

W pełni przyjmuję tłumaczenie Supporterki. Na uwadze trzeba mieć również krótki staż w administracji i przedstawiony tu błąd Supporterki nie ma błędnego oddziaływania na listę kar Oskarżającego. Supoorterkę proszę o więcej rozwagi w przyszłości, a skargę oddałam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.