Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Paramedic II Aron.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

EsmnuOb.png

34yiMrE.png

Witam Was serdecznie drodzy czytelnicy, ja jestem Junior Reporter @Vajtekk.vnd Redakcji Project News i dzisiaj przygotowałem dla Was artykuł, jakim jest wywiad z Paramedic II @AroN. z frakcji San Andreas Medical Department. Bez zbędnego przedłużania, u zapraszam do przeczytania!

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | A: @AroN.

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
A: Witaj @Vajtekk.vnd, z chęcią udzielę Ci wywiadu.

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
A: Mam na imię Adrian, w styczniu skończyłem 18 lat. Pochodzę z mniejszego miasteczka w województwie mazowieckim. Uczęszczam do 5-letniego Technikum o kierunku Mechanika Pojazdów samochodowych. Interesuję się głównie: motoryzacją, sportem, słuchaniem muzyki, ratownictwem pożarniczym, jak i medycznym. Mój staż na platformie Multi Theft Auto wynosi już 4 lata.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
A: Na serwer trafiłem przez kuzyna, który już aktualnie nie gra w MTA. Szukaliśmy nowego serwera, ponieważ poprzedni nam się znudził.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
A: Z początku pracowałem cały czas na magazynie. Po wbiciu 800 punktów reputacji zacząłem pracować na szambiarce, w międzyczasie nabijałem godziny, by dostać się do frakcji, jaką była San Andreas Medical Department.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie ponad 1600 godzin, jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej?
A: Oczywiście, grało mi się wyśmienicie, nic się odnośnie do tego nie zmieniło. Na ten moment nie mam zamiaru zmieniać serwera.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
A: Mój majątek wyceniam na ponad 5 milionów. Składa się w niego zaledwie parę pojazdów, takich jak Infernus Pandem, Sultan oraz Sabre.

V: Chciałbyś kiedyś zasilić szeregi administracji serwera jako Support? Pisałeś kiedyś podania w trakcie rekrutacji?
A: Oczywiście, pisze podanie za każdym razem, gdy jest otwarta rekrutacja, lecz niestety nie miałem okazji ujrzeć swojego nicku w wynikach rekrutacji na rangę Supportera.

V: Jesteś we frakcji San Andreas Medical Department na randze Paramedic II, jaki masz staż we frakcji? Jakie masz obowiązki jako członek podjednostki Center Specialized Rescue oraz jako dyspozytor? Planujesz wrócić na stanowisko szkoleniowca w CSR? Czym zajmuje się cała frakcja San Andreas Medical Department? Jak wyglądała Twoja droga od akademii po ten stopień? Byłeś kiedyś w innych frakcjach?
A: Gdyby nie moje wypalenie, które trwało ponad miesiąc byłbym już rok we frakcji. Jako członek Center Specialized Rescue, mam obowiązek patrolować tereny górskie, jak i wodne oraz zapewnić szybszy transport powietrzny na szpital, gdy sytuacja tego wymaga. Moje obowiązki jako dyspozytor to jak sama nazwa mówi, przydzielanie odpowiednich jednostek do danej sytuacji oraz korespondowanie z innymi frakcjami. Oczywiście poza wcześniej wymienionymi obowiązkami muszę także wykonywać normę tygodniową. Moim celem we frakcji teraz jest zostanie szkoleniowcem, oraz egzaminatorem w podjednostce CSR. Podobnie sytuacja miewa się nie tylko w Center Specialized Rescue, ponieważ chciałbym zostać egzaminatorem SAMD. Frakcja
San Andreas Medical Department zajmuję się w skrócie, udzielaniem profesjonalnej pomocy medycznej lub i tej podstawowej. Oczywiście nie można zapomnieć o zaawansowanej opiece medycznej, jaką sprawujemy poszkodowanym już po wypadku. Odgrywamy akcje Role-Play z graczami, jak i sztucznymi mieszkańcami. Nasze RP najczęściej jest związane z biznesem Posorants Group, którego członkowie codziennie robią nam po kilka dłuższych akcji Role-Play. Moja droga po ten stopień wyglądała ciekawie, pisałem różne materiały szkoleniowe oraz pomagałem osobom z zarządu w różnych sprawach, aby osiągnąć szybciej lepsze stopnie. Przed odejściem miałem stopień Paramedic III, lecz po powrocie zmieniło się to w Paramedic II, uważam, że nie jest to najgorszy stopień. Na serwerze ProjectRPG oprócz San Andreas Medical Department, byłem jeszcze w San Andreas Police Department. A oprócz tego serwera, byłem w każdej frakcji oprócz San Andreas Transport Corporation, zdarzyło mi się być nawet na stanowisku lidera, lub pobocznym zarządem.

Rt3MDiz.gif

V: Jeśli musiałbyś zmienić frakcję, to jaka by to była?
A: Jeżeli miałbym zmienić frakcje, to byłoby to San Andreas Police Department ewentualnie San Andreas Fire Department. Ponieważ lubię odgrywać RP, jako służby ratownicze.

V: Przejdźmy teraz do biznesu. Aktualnie nie jesteś w żadnym biznesie, lecz w styczniu tego roku odszedłeś z biznesu Posorants Group. Masz zamiar dołączyć do jakiegoś biznesu w najbliższym czasie? Możesz zdradzić, jaki był powód Twojego odejścia z poprzedniego biznesu? Dobrze wspominasz ten biznes?
A: Mam zamiar dołączyć do Blood Fight lub Racing Club. Moje odejście nastąpiło przez niezadowalające mnie prowadzenie biznesu. Sam biznes jest na prawdę w porządku, lecz irytuje mnie brak kreatywności członków.

V: Jesteś w organizacji The Hunters, mógłbyś opowiedzieć coś o tej organizacji?
A: Organizacja The Hunters jest to nowo powstała organizacja dla znajomych. Z tego, co mi wiadomo możliwe, że otworzy się rekrutacja dla innych.

V: Jaka jest Twoja ulubiona praca na serwerze?
A: Mało kiedy pracuje na pracach dorywczych, lecz jak już pracuje, to wybiorę kosiarki lub kopalnię.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
A: Mój cel główny osiągnąłem dziś, było to kupno pojazdu Infernus Pandem. Oprócz tego zostało mi osiągnąć maksymalny pracowniczy stopień w San Andreas Medical Department, jakim jest Doctor oraz dostanie się do ekipy serwerowej administracji.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
A: Mój nick z MTA wziął się od imienia postaci z mojego ulubionego serialu.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
A: Poza MTA spędzam czas ze znajomymi, ewentualnie czasem sobie biegam, chodzę również na treningi z siatkówki.

V: Uprawiasz jakiś sport?
A: Tak, gram w siatkówkę i biegam. Kiedyś uprawiałem jeszcze skok w dal oraz grałem w piłkę.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
A: Poza MTA gram w Grand Theft Auto V, Minecraft, Rocket League oraz jakieś poboczne gierki na telefonie.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
A: Posiadam 2 ulubione seriale, jakimi są The Good Doctor oraz Dom Z Papieru na Netflixie. Za filmami za bardzo nie przepadam.

lMEfZDe.gif

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
A: Jeżeli chodzi o muzykę, to tylko rap oraz pop. Zdarzy się posłuchać co innego, ale to mało kiedy.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
A: Moim marzeniem jest pojechać do Hiszpanii, a ewentualnie tam zamieszkać.

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat?
A: Aktualnie wyobrażam się za kierownicą mojego wymarzonego pierwszego auta, jeżdżąc po Hiszpańskich drogach.

V: Jaka jest Twoja ulubiona postać fikcyjna?
A: Moja ulubiona postać, to Shaun z serialu The Good Doctor. Pokazuję, że mimo utrudnień życiowych, można osiągnąć to, o czym się marzy.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
A: Moim wymarzonym pierwszym autem jest Audi A3 8p 2.0 w benzynie i nawet aktualnie na niego zbieram. A takim wymarzonym innym jest Audi RS7.

V: Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały?
A: Jak byłem mały, zawsze chciałem zostać strażakiem. Miałem okazję nawet dołączyć do Ochotniczej Straży Pożarnej.

V: Lubisz podróżować?
A: Tak lubię podróżować, prawdopodobnie w wakacje tego roku będę w Egipcie.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
A: Nie, lecz mam okazję poznać gracza @Szender, ponieważ mieszka 20 km ode mnie. Innych graczy nie miałem okazji poznać w życiu realnym.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
A: Dziękuję, za możliwość udzielania wywiadu. Chciałbym pozdrowić graczy @Szender@Defol@Nataliaaa@Luzny_Cls@ponpol@Bartaz@januszex123, @SoX@Szajon53412 oraz wszystkich czytelników, mam nadzieję, że miło się czytało.

XGwBbve.png

Niestety to na tyle z tego wywiadu, jeśli Wam się spodobał lub macie do niego jakieś uwagi, zachęcę do zostawienia opinii poprzez reakcje lub komentarz pod postem! Dajcie znać w komentarzu, z kim mógłbym przeprowadzić następny wywiad! Tak jak zawsze, pisał dla Was Junior Reporter  @Vajtekk.vnd, widzimy się wkrótce!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

uQ6XdQE.pngrX9Encx.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.