Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiady z nowymi członkami SATC cz.1

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

sQ1g4Zh.png
mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam pierwszą część wywiadów z nowymi członkami frakcji San Andreas Transport Corporation, trzema Kierowcami @Tomcio. , @!San! oraz @Kartun.exe i Nowym Kierowcą @KuczyN. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!

LKZ38Vt.png

d: @-dzusia- | T: @Tomcio.

d: Witam, z tej strony Junior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziękuję Ci, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu.
T: Nie ma problemu, zaczynajmy!

d: Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
T: Witam czytelników, mam na imię Tomasz, lecz w grze możecie spotkać mnie pod nickiem @Tomcio.Obecnie uczęszczam do technikum na kierunku reklamy z elementami fotografii, głównie kierunek opiera się na marketingu oraz kreowaniu wizerunku danej marki. Również opiera się on na tworzeniu różnych rzeczy, na przykład stworzeniu danego projektu graficznego (logo itp.) bądź spotu reklamowego. Z charakteru jestem osobą dosyć miłą, troskliwą, bezkonfliktową oraz zawsze służę pomocną dłonią. Dla tych, co mnie znają, wiedzą, że byłem w Project News na randze zarządowej, na której moim zdaniem sprawowałem się dosyć dobrze. Tę posadę zawdzięczam @Rafaal, chciałbym go serdecznie pozdrowić. W biznesie zajmowałem się nie tylko pisaniem różnych artykułów, lecz także tworzeniem grafik biznesowych. Tak naprawdę cała zajawka na grafikę komputerową rozpoczęła się od tego biznesu.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
T: Na serwer trafiłem w listopadzie 2020 roku razem z moim znajomymi @Kerion oraz @Kamcio.. Serdecznie z tego miejsca chciałbym pozdrowić. W tamtych czasach serwer miał swój jeden z większych przyrostów graczy i zaczął być bardziej rozpoznawalnym serwerem na scenie MTA. Pamiętam, że wtedy jedną z topowych prac na serwerze był transport drzewa i dotąd pamiętam, jak ludzie byli skłonni zrobić wszystko, żeby tylko zdobyć stos drzewa.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
T: Obecnie nie mam żadnych celi na serwerze.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
T: Szczerze nigdy nie zastanawiałem się nad tym, ile może wynosić mój majątek, lecz wydaje mi się, że oscyluje on w granicach 8 do nawet 10 milionów. Z ciekawszych pojazdów w mojej kolekcji mogę wymienić Elegy na id 4504, które tak naprawdę było moim pierwszym, lepszym pojazdem zakupionym na początku rozgrywki, Cheetaha 19k id, którego jestem pierwszym właścicielem czy chociażby Moonbeamy 2820 i 2830. Moonbeam o id 2820 jest moim pierwszym pojazdem na serwerze, natomiast Moonbeama id 2830 dokupiłem, ponieważ uważam, że te dwa auta obok siebie z takim id wyglądają naprawdę skromnie.

d: Jest coś, co byś zmienił lub dodał na serwerze?
T: Moim zdaniem serwer nie potrzebuje żadnych zmian, nie mam żadnych zastrzeżeń co do niego.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
T: W serwerze najbardziej podoba mi się szeroki wybór w pracach dorywczych oraz ich wyróżniające się skrypty. Praca górnika jest chyba jedną z najbardziej dopracowanych prac na serwerze, wręcz jest wykonana 10/10. Podoba mi się także system rajdowca, jest to rzecz niespotykana na innych serwerach.

d: SATC jesteś od ostatniej akademii. Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Kierowca TC? Co skłoniło Cię do napisania podania?
T: Zbytnio dużo o frakcji powiedzieć nie mogę ze względu na mój krótki staż, lecz głównymi obowiązkami pracownika San Andreas Transport Corporation jest transportowanie graczy z punktu A do punktu B. Myślę, że frakcja jest dosyć ciekawa i wyróżnia się na tle innych frakcji. Na chwilę obecną nic bym nie zmieniał we frakcji.

d: Jak ogólnie oceniasz tę frakcję? Jest coś, co byś zmienił/dodał?
T: W sumie skłoniła mnie sama chęć bycia w jakiejś frakcji, akurat w tamtym czasie była otwarta rekrutacja do SATC, napisałem podanie i zostałem przyjęty w szeregi frakcji.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
T: Oczywiście, pozdrawiam najlepszą organizację na serwerze NieTykalni, redakcję Project News, frakcję SATC, osoby czytające ten wywiad oraz Ciebie.

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!
T: Nie ma za co, dzięki i miłego dnia!

XGwBbve.png

d: @-dzusia-| S: @!San!

d: Witam, z tej strony Junior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziękuję Ci, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu.
S: Również witam.

S: No to mam na imię Oskar, mam 16 lat. Na co dzień uczęszczam do 2 klasy technikum. Moje hobby to motoryzacja.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
S: Moja przygoda na serwerze ProjectRPG zaczęła się od tego, że ten serwer pokazał mi mój stary znajomy, z którym nie mam niestety kontaktu. Właśnie tak tutaj trafiłem.

S: Na ten moment moim celem serwerowym jest wspięcie się jak najwyżej we frakcji SATC. Wiem, że nie dawno dołączyłem i czeka mnie długa droga, lecz jestem przekonany, że kiedyś się uda coś ciekawego osiągnąć.

S:
Mój majątek na ten moment wynosi zaledwie 300k. W swojej kolekcji pojazdów posiadam tylko jeden pojazd, jest nim Buffalo.

S: Na ten moment serwer jest dla mnie bardzo fajny, nie ma rzeczy, której mi w nim brakuje, dlatego też nic bym nie dodał.

S: Na ProjectRPG Lubię: Tuning pojazdów, bo każdy, kto jest zajawiony motoryzacją, się odnajdzie. Lubię także frakcję SATC, gdyż posiadamy bardzo fajną atmosferę. No i same community, które jest przyjazne oraz pomocne.

d:SATC jesteś od ostatniej akademii. Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Kierowca TC?
S: Moim zadaniem i też obowiązkiem jako kierowca TC jest przewożenie klientów i wyrabianie normy tygodniowej.

d: Co skłoniło Cię do napisania podania?
S: Do napisania podania skłonił mnie mój znajomy i stwierdziłem czemu nie, skoro lubię jeździć samochodem i rozmawiać z ludźmi.

S: Sama Frakcja SATC jest w sobie fajna i atmosfera również. Nic bym w niej nie zmieniał, jest wszystko, czego potrzeba.

S: Tak, chciałbym pozdrowić szczególnie cała frakcje SATC i osoby takie jak: @Kartun.exe@worsaac, @Nalesnik, @Majfek, @necron1, @lilkaczka.

S: Również życzę dalszych sukcesów w redakcji.

XGwBbve.png

d: @-dzusia-| K: @Kartun.exe

d: Witam, z tej strony Junior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziękuję Ci, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu.
K: Witam, z tej strony Kierowca @Kartun.exe z San Andreas Transport Corporation! Nie ma problemu!

K: Witam, mam na imię Dawid, pochodzę z województwa wielkopolskiego. Na co dzień uczęszczam do szkoły średniej na kierunku Mechanika pojazdów samochodowych. Moimi zainteresowaniami są: Motoryzacja, Koszykówka oraz Informatyka.

K: Moja przygoda zaczęła się od tego, że mój znajomy @!San! pokazał mi ten serwer i stwierdziłem, że wbiję i pogram. Graliśmy rzadko na serwerze na początku, lecz później pomyślałem, że zacznę tutaj grać, ponieważ spodobał mi się serwer i tak od września 2023 roku zacząłem grać regularnie i też dzięki mnie zaczęli tutaj grać inni i dzięki temu mam chęci na spędzanie godzin na serwerze.

K: Moje cele na ProjectRPG, które chciałbym spełnić, to jest awansowanie we frakcji SATC. Wiem, że niedawno zasiliłem szeregi frakcji, czeka mnie długa droga. Następnym moim celem jest zakupienie pojazdów, które mam na swojej liście wymarzonych aut, to są moje dwa główne aktualnie cele, które staram się spełnić. Myślę, że jak spędzę więcej czasu na serwerze, to będę miał więcej celów, które będę chciał osiągnąć. Mam jeszcze jeden taki cel dodatkowy, które jest bardzo długo trwały, czyli osiągnięcie na każdej pracy maksymalnego lvl.

K: Co do wyceny pojazdów to myślę, że są warte około 330k, lecz też nie znam się bardzo dobrze na wycenach aut, więc ta wartość może być zawyżona lub zaniżona. Posiadam 3 pojazdy w swojej kolekcji: Buccaneer, Manana, Voodoo. Łączny mój majątek wynosi około 580k.

K: Aktualnie uważam, że na serwerze nic bym nie zmienił. Co do dodania jakich rzeczy na serwer, to super by było, jakby wróciła komenda /kable, ponieważ była realistyczna i była na pewno to ciekawa rzecz do użytkowania oraz do robienia RP. Ciekawą nowością, którą mogą, by zostać dodana to jakaś praca sezonowa na okres lata.

K: Jest tego sporo, ale jak mam wybierać te takie najbardziej moje ulubione rzeczy na ProjectRPG to myślę, że: Realistyczny system uszkodzeń, community serwera, administracja oraz tunning pojazdów, za pomocą którego możemy dostosować pojazd pod siebie wyglądowo i mechanicznie.

d: W SATC jesteś od ostatniej akademii. Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Kierowca TC?
K: Akademie zakończyłem z efektem pozytywnym, zdałem egzamin przyspieszony z wynikiem 90% i posiadam aktualnie rangę Kierowca. Moimi obowiązkami jako kierowca w San Andreas Transport Corporation, jest wyrabianie normy i przewożenie graczy z punktu A do B. We frakcji panuje super atmosfera.

K: Napisałem podanie do frakcji SATC, ponieważ byłem w takich frakcjach jak SAFD, SARASAPD. W żadnych z tych trzech frakcji nie byłem długo, ponieważ nie do końca mi się podobały lub nie zdałem egzaminu kończącego akademie. Stwierdziłem więc, że napiszę podanie do SATC, ponieważ uważam, że bez frakcji nie ma sensu grać, bo one nam urozmaicają grę. Napisałem podanie, dostałem się i jak wyżej napisałem, zdałem w tej frakcji egzamin kończący akademię, Myślę, że zostanę tu na dużej, ponieważ panuje we frakcji przyjemna i pomocna atmosfera, a sama tematyka frakcji jest przyjemna i prosta.

K: Tak jak pisałem wyżej, panuje tutaj super atmosfera i mega szybko lecą minuty, można pomóc nowym graczom na start i zwiedzić mapę. Uważam SATC jako dobry wybór i czuję, że długo zostanę w szeregach tej frakcji. Co do dodania czegoś lub zmienienia, to nie mam żadnych zastrzeżeń aktualnie.

K: Oczywiście, chciałbym pozdrowić moją super ekipa Alkusy oraz @Krzysiu i @Mrufken.SZAFARI. W skład ekipy wchodzą takie osoby jak: @Majfek@!San!, @lilkaczka@worsaaci @necron1.

K: Dzięki też za możliwość udzielenia takiego wywiadu, życzę powodzenia w redakcji!

XGwBbve.png

d: @-dzusia- | K: @KuczyN

K: Mam na imię Natan i mam 23 lata, pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego. Z wykształcenia jestem Technik Informatyk, na co dzień pracuję w firmie telekomunikacyjnej na stanowisku technik.

K: Zaczęło się tak jak zapewne u większości przez namowę kolegi, który tutaj grał. Ja w tamtym czasie grałem na konkurencyjnym serwerze, ale nudziło mi się, wiec zacząłem swoją przygodę tutaj i od ponad roku tutaj gram, chociaż konto mam utworzone w 2020 roku i moje UID jest bardzo niskie 1476.

K:
Na ten moment mam 3 cele. Pierwszy z nich to wbicie 5 lvl kuriera, drugi to wbicie max rangi we frakcji SATC i ostatni, to chciałbym dołączyć do administracji.

K: Majątek wyceniam na około 5kk. Posiadam Burger Shota i wiele autek na ID oraz NRG-500 prawie full tune — jeżdżę nim na co dzień, ponieważ jest to najszybszy środek transportu, rozpędza się do prędkości 315km/h, ale jednym szczególnie mogę się pochwalić, a jest to sentinel cliqtuning 5662 ID, który jest na niskim ID, full tune oraz posiada lampy limitowane — dyniowe.

K: Jedyne co bym dodał, to więcej domków lub większych posiadłości do kupienia, bo tego brakuje moim zdaniem.

K: Odpowiedź jest prosta — comunnity. ProjectRPG ma najlepsze community, z lepszym się nie spotkałem, a jestem graczem MTA od ponad 3000h.

d: SATC jesteś od ostatniej akademii. Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Nowy Kierowca TC?
K: Oczywiście mój obowiązek podstawowy to bezpieczny przewóz osób do wskazanego przez nich miejsca i jak najszybsze reagowanie na zgłoszenia graczy, aby nie czekali długo.

K: Głównie to, że często lubię nawet za darmo podwozić graczy do różnych miejsc i pewnego dnia spojrzałem na forum, a tam rekrutacja do SATC. Stwierdziłem, że fajnie będzie połączyć fajne z pożytecznym, więc napisałem podanie i się dostałem. Dodatkowo bardzo dobrze znam mapę i nie mam problemu z odnalezieniem się.

K: Na razie, jestem zachwycony frakcją i jeżeli miałbym ocenić od 1 do 10, dałbym 9.5, a nie daję 10, ponieważ jestem zdania, że zawsze może być lepiej. Czy coś bym zmienił lub dodał? Wydaje mi się, że na ten moment nie ma takiej rzeczy, którą bym dodał lub zmienił.

K: Oczywiście, pozdrawiam serdecznie graczy: @Kulek, @Jezus_Carbonara, @romek2, @bolkaa, @Euzebiusz, @Kjer0, @bialyja, @TheDreamer, @CzajKA, @hardmacus, @PudzianzVolvo.

K: Dziękuję i wzajemnie.

KsDF6Sj.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału i mam nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Tomcio., @!San!, @Kartun.exe oraz @KuczyN za rozmowę, serdecznie Was pozdrawiam. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Z0Wqvgh.pngimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.