Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza MM914

igi2115

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 78123

Login: igi2115

Nick oskarżonego: MM914

Powód skargi: Byłem na giełdzie tańszej w las Ventures po czym gracz zaproponował mi za Eurosa 2 Pojazdy i 100k ale miał mi oddać na drugi dzień i kasy nie widać.

Data zdarzenia: 1 Marzec 2024 

Dowody: nie mam żadnych dowodów ponieważ ufałem graczowi że mi spłaci tą kasę.

Opis sytuacji: sytuacja wygląda tak że ten gracz mi do teraz nie spłacił 100k.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie mam dowodu ale pisałem dziś z nim o tym w grze i miał to gdzieś.

Pozwole sie wtrącić w temat w własnej obronie. Mam zapisane Logi z rozmową z graczem powyżej było to 02.03.2024 od ok. godziny 7:30 do ok. godziny 8:15. Nie ma tam wzmianki o żadnej kwocie większej niż 20K którą końcowo udało mi się znegocjować do 9000$ (9K) oczywiście była to dopłata do zamiany samochodów. Końcowa wymiana wyglądała tak: Picador 2.5 dm3 Diesel, elegant 2.2pb i 9K za Eurosa 3.1pb. Dla ścisłości dodam że nie było nawet mowy o żadnej umowie o spłate 100.000$. Nie potrafię dodać załącznika z plikiem LOG więc poprosze o podpowiedz bądz możliwość wysłania w inny sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.