Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Xanadiells

Voodka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Voodka
Nick oskarżonego: Xanadiells
Powód skargi: Przesadne nadanie kary
Data zdarzenia:02.03.2024
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.98becaf65547beaef33ad323074b4a8e.png

Opis sytuacji: Dzień dobry, sprawa jest dla mnie kuriozalna spędzałem czas na serwerze, gadając sobie z dwiema osobami myślę, że każdemu podczas rozmowy zdarzy się przeklnąć w moim przypadku tak było i do tego się przyznaje, lecz ostatnio starałem się ogarnąć z karami wiem, że posiadam bogatą kartotekę, ale udało mi się utrzymać trochę czasu bez żadnych kar mimo tego, że aktywnie grałem na serwerze nawet nie mam zamiaru pisać apelacji wole, aby ktoś inny spojrzał na to z innego punktu widzenia supporterowi ewidentnie coś się pomyliło dając mi vc na 12 dni, nie wyzywając nikogo tylko czasami używając wulgaryzmu podczas jakiegoś normalnego tematu z drugą osobą pragnę zaznaczyć, że nikomu innemu nie wadziłem, ponieważ jeździliśmy uboczem dobrym punktem zaczepienia jest to, że ludzie, czy nawet w tym ja nie otrzymywałem za mocne słowa i wyzwiska 7 dni, a tutaj zostało mi nadane 12 dni nie wiem, czy w tym przypadku i biorąc pod uwagę moje ostatnie kary 2 dni to niezbyt dużo ciekawy również jestem co na to powie osoba, która mi to nadała.

Spoiler

image.png.bdaeb3db7192f9def56aa4faa5e2e95a.pngimage.thumb.png.f0d7536e4eb3d851bb2794d0fb712f6e.png

Nadal sądzę, że kara jest przesadzona i biorąc pod uwagę to, że gdybym nie napisał skargi, to pewnie kiblowałbym 12 dni, bo supporter nie byłby do tego aż tak przywiązany, ponieważ na serwerze nie był skłonny do tego, aby wyjaśnić zaistniałą sytuacje.

Witam, karę jaką ode mnie otrzymałeś była jak najbardziej słuszna. Otrzymałem raporta wraz ze twoim zachowaniem na zlocie samochodowym. Postanowiłem Cię przez jakiś czas obserwować i okazało się, że wraz z swoim kolegą prowadziliście wulgarną rozmowę w związku z czym postanowiłem was ukarać. Co do długości twojej kary , skonsultował się ze mną mój nowy opiekun, który mi wyjaśnił że kara którą otrzymałeś była źle wyskalowana przez co zwrócił mi uwagę abym ją poprawił, a jeśli chodzi o aktualną długość, jest jak najbardziej słuszna i poprawnie wymierzona. Rozumiem, możesz czuć w pewnym sensie oburzenie ponieważ nie chciałem wyjaśnić tego na serwerze za co przepraszam. Zachęcam też aby w pierwszej kolejności napisać apelacje, ponieważ to tam powinno się takie sprawy wyjaśniać.

Kara nadal jest mało adekwatna do tego, co tam się działo poza tym ciekawy jestem jak liczysz kare skalowaną, bo ostatnią blokadę na vc miałem 18d temu wcześniejsze moje muty nie były skalowane z tego, co mi się wydaje zalicza się do tego notoryczne dostawanie kary praktycznie po wygaśnięciu kolejnej robiłem gorsze rzeczy, za które dostawałem mniejsze kary, wracając ja zachęcam cię, aby odwiedzić okulistę, ponieważ widzę ogromną zbieżność między banem na 12d, a skróceniem do 5d nie jesteś nowym supporterem, aby nie umieć prawidłowo ocenić sytuacji.

A tak btw, skoro widziałeś, że wcześniej używałem wulgaryzmów to, dlaczego nie otrzymałem warna, aby uspokoić swoje zachowanie?

Domyślam się, że otrzymałem reporta związanego z moim driftowaniem to dlaczego zamiast dać mi warna, abym nie utrudniał zostawiłeś to bez żadniej interwencji?

Zrobię jeszcze małe podsumowanie na koniec wynikające z twoich słów i stwierdzając różne fakty report na 99% poleciał za driftowanie na zlocie, które zignorowałeś następnie słuchałeś naszej rozmowy, która w rzeczy samej nikomu nie przeszkadzała, ponieważ report poleciał za coś innego przy tym świetnie się bawiąc i nie dając żadnego ostrzeżenia wszystko raczej poruszyłem i po prostu poczekam na wypowiedź kogoś wyżej postawionego. 

Łamanie regulaminu niezależnie czy gracz przebywa w gronie jednej osoby, czy połowy serwera nadal podlega karze. W momencie otrzymania reporta Supporter jest zobowiązany do ukarania każdego przypadku naruszenia regulaminu przez obserwowanego gracza. W tej sytuacji kara została nadana zdecydowanie za długa, lecz została skorygowana po konsultacji z opiekunem. Członek administracji wbrew temu co pisał Oskarżający jest nowym Supporterem i ma prawo do pomyłek, które po czasie muszą być skorygowane prze niego wraz z opiekunem mu przypisanym. Proszę Supportera o bardziej przemyślane nadawanie kar w przyszłości. Skargę ze względu na krótki staż w administracji i naprawę swoich błędów oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.