Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem rafciok.cj

Jakubexx

Rekomendowane odpowiedzi

1430677345_undefined-Imgur(2).gif.551a324a8c5a52a220b9795c2782552d.gif
info.png.f3fecb92c9af97eee9620eefe2071413.png

Witajcie drodzy gracze! Z tej strony Pressman @Jakubexx, zapraszam was do przeczytania wywiadu, dziś moim gościem zostanie @rafciok.cj, porozmawiamy na temat jego historii związanej z MTA.
vgC1HDp.png

J: @Jakubexx |  R: @rafciok.cj

J: Witam, z tej strony Pressman @Jakubexx  z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
R: Witam, Pracownik rafciok.cj z San Andreas Road Assistance! Kłania się. Oczywiście, że tak.

J: Wyśmienicie! Czy mógłbyś nam opowiedzieć coś o sobie?
R: Witam, mam na imię Rafał. Mam 17 lat oraz obecnie uczęszczam do technikum na trzecim roku, na kierunku technik mechatronik. Moimi zainteresowaniami są między innymi elektryka, pneumatyka oraz gry komputerowe.

J: Ciekawe zainteresowania, Skąd wziął się twój nick? Jest on z czymś powiązany?
R: Nick "rafciok.cj" towarzyszy mi od początków mojej gry na serwerze ProjectRPG, czyli już dwa lata. "Rafciok" nawiązuje do mojego imienia, a ".cj" na końcu, jest swego rodzaju pamiątką z moich pierwszych kroków na serwerze, bo wywodzi się z mojej pierwszej organizacji na tym serwerze, czyli "Army of CJ" którą serdecznie pozdrawiam.

J: Zostając w wątku serwera, jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
R: Trafiłem na serwer w maju roku 2022, kiedy to chciałem znaleźć jakiś fajny serwer do gry po tym, jak jeden z moich ulubionych, zamknął się. Serwer na tyle mi się spodobał, że spędziłem na nim już około 1500 godzin.

J: Spora liczba godzin, w takim razie na ile wyceniasz swój majątek?
R: Tak, mam sporo przegrane, lecz mój majątek nie jest imponujący, głównie z powodu tego, że wolę się bardziej pobawić na takim serwerze, niż zarabiać przez prace dorywcze, czy handel.
Wyceniałbym go na +/- 2kk.

J: Rozumiem, Pamiętasz, jaki był twój pierwszy samochód na serwerze?
R: Moim pierwszym samochodem była manana w benzynie.

1749886317_undefined-Imgur(1).thumb.gif.e5c5c1c4ecc8cc19dc2a99e3224b9ad4.gif

J: Posiadasz jakieś serwerowe marzenia, które chciałbyś spełnić?
R: Bardzo chciałbym dostać się w szeregi administracji serwera i mam nadzieję, że tym razem się uda. 

J: Oprócz MTA, dodatkowo grasz w inne gry?
R: Oczywiście, że tak. Lubię grać w gry typu sandbox lub FPS. Często sobie pogrywam w między innymi Garry's Moda, czy Team Fortress 2. 

J: Zauważyłem, że jesteś we frakcji SARA, jak długo w niej jesteś oraz na jakim stopniu?
R: W owej frakcji jestem bardzo krótki czas, gdyż dopiero co zdałem akademię tej frakcji. Jestem w niej mniej niż cztery tygodnie.

J: Myślisz, że warto dołączyć do owej frakcji?
R: Wszystkie frakcje są warte dołączenia. Każda oferuje co innego.

J: Czy byłeś w innej frakcji niż SARA?
R: Tak, byłem we frakcji San Andreas Transport Corporation, na stopniu zarząd oraz w której znajduje się obecnie na liście zasłużonych.

J: Oo, bardzo fajnie. Dziękuję Ci bardzo za udzielenie wywiadu, masz ochotę kogoś pozdrowić? 
R: Chciałbym pozdrowić Pana @Antus**, Członków organizacji Varrios Los Aztecas, Członków frakcji SARA i SATC oraz dziada. 

XGwBbve.pngiZBhlZz.png

665637094_undefined-Imgur(8).thumb.png.687732289183798b677e72bdc1a84dca.png838321060_undefined-Imgur(6).thumb.png.3428a2b0bcbc7d841ce4e16826702c41.png

1852685744_undefined-Imgur(7).thumb.png.27feb2af547718b2ad40b78a0dfdbf78.png1927185082_undefined-Imgur(5).thumb.png.8f7e4113254900837decfb3761279fe5.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie wywiadu, mam nadzieję, że wywiad z graczem @rafciok.cj, myślę, że się spodobał. Zachęcam do zostawienia reakcji pod postem, życzę miłego dnia bądź nocy!
8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

1867416546_undefined-Imgur(9).png.e720314ad24daa01da182e88069415c0.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.