Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leokadia

Huher.AMG

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Leokadia

Login: Mati98
Nick oskarżonego: Leokadia
Powód skargi: mute za słowa : kaine ortografiren lessen (uznane jako prowokacje)
Data zdarzenia: 15:30 1.03.2024
Dowody: 
[2024-03-01 15:33:48] [Output] : G> andzelika2011PL: keine besund
[2024-03-01 15:34:05] [Output] : G> Huher: kaine ortografiren lessen

Opis sytuacji: odpowiedziałem dla andzelika2011PL gracza który nagminnie i celowo łamie ortografie i przyczynia sie to ogłupiania community projectrpg . Działania mające na celu ogłupianie społeczeństwa powinny być surowo karane 🙂 . Wnoszę o unieważnienie kary ponieważ uważam że jest lekko przesadzona .

Kara była jak najbardziej słuszna prowokowałeś gracza wcześniej, później dostałeś warna o tresci ze prowokujesz, następnie zacząłeś ponownie prowokować gracza na czacie globalnym. Nie wkleiłeś tutaj jednej wiadomości, którą sprowokowałeś, a więc dostałeś tylko kare na 1 godzinę. Według mnie to co napisałeś było prowokującą wiadomością, kazdy reaguje na takie wiadomości w różny sposób... Życzę miłego dnia, pozdrawiam.

G> Huher: jesteś andzelika ? jesteś tu ?
G> Huher: gosciu ma już chyba dość pisania z błedami

Wiecie co jest najlepsze ? Że na pranie mózgów dzieciakom nie reagujecie 🙂. Gość na forum pisze całkiem normalnie bo napisał w propozycjach post w którym prosił o odświeżenie wyglądu ferroci w którym pisał jak człowiek. Niestety porównując forum do gry to forum czyta mniej osób niż czat w grze. Pisanie w ten sposób prowadzi do tego że dzieciaki które grają na serwerze nie umieją potem napisać prostych słów. Nie jest to problemem , problemem jest :
G> Huher: gosciu ma już chyba dość pisania z błedami

kierowane do tej osoby bo uznała to za prowokacje i rzuciliście się na mnie jak na największego przestępcę . Szkoda że nie reagujecie w ten sposób chroniąc głowy dzieciaków którym pierze łeb taka osoba 🙂 Może troszkę zmieńcie podejście bo póki co dopuszczacie do tego że młodzi gracze na waszym serwerze będą przyszłymi dysortografami. Niniejszym wnoszę prośbę o śledzenie działań osób które przyczyniają się do otumanienia młodego pokolenia grającego na serwerze a nie znajdywanie słów które uznacie sobie za prowokacje 🙂 Dla mnie prowokujące jest głupie pisanie słów (jusz cusz fszendzie nikdzie) a jakoś was to nie obchodzi 🙂 . 

G> Huher: gosciu ma już chyba dość pisania z błedami          Nie widzę w tej wypowiedzi nic prowokującego 🙂

Dodam że supporter Leokadia na poważny problem reaguje emotką śmiechu w reakcji na mój post . Jest to nie na miejscu patrząc na powagę problemu i to że reaguje tak osoba posiadająca rangę (SUPPORTER) 🙂

Wiadomości mogły mieć wydźwięk prowokacyjny i mogły zostać odebrane w ten sposób. Oskarżający dostał warna 6 minut przed otrzymaniem kary i dziwi mnie to że nie zastopowało to jego chęci prowokacji na czacie globalnym. Kara została nadana słusznie i dobrze wyskalowana. Skargę oddalam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.