Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporter'ką Zimna.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

zMYpsbu.png

34yiMrE.png

Hejka! Ja jestem Junior Reporter @Vajtekk.vnd, dzisiaj przygotowałem dla Was artykuł, jakim jest wywiad z Supporter'ką @Zimna. Jeśli chcecie poznać ową Supporter'kę bliżej, to usiądźcie wygodnie i zapraszam do przeczytania!

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | Z: @Zimna

V:  Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałabyś udzielić mi wywiadu?
Z: Witam serdecznie, z wielką chęcią udzielę Ci wywiadu.

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
 Z: Także zaczynając od początku, z gry znacie mą osobę jako gracz o nicku Zimna i tak pozostanie. W tym roku kończę 20 lat, mieszkam w województwie łódzkim.

V: Jak trafiłaś na serwer ProjectRPG?
Z: W zasadzie trafiłam na serwer dzięki @J.o.K.e.R'owi, który polecił mi założenie konta na serwerze Project RPG 2 lata temu.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
Z: Moje początki na serwerze były można powiedzieć, podobne do każdego innego gracza. Praca, zbieranie waluty serwerowej i reputacji. Nic szczególnego.

V: Na serwerze przegrałaś łącznie ponad 1500 godzin, jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej?
Z: Jak najbardziej mogę stwierdzić, że wszystkie moje przegrane godziny w grze były ciekawe i nie żałuję, że tyle czasu na to poświęciłam. W obecnym czasie nie planuje zaprzestania gry na serwerze, lecz w życiu bywa różnie, więc nie mogę być tego pewna.

9ofbd4m.gif

V: Od maja zeszłego roku jesteś w gronie administracji serwera na randze Support, powiesz coś więcej o Twojej randze? Jakie masz obowiązki jako Support?
 Z: Owszem, cóż ciekawego mogę powiedzieć, posiadam pewne zasady nałożone mi z góry, dlatego też nie mogę odpowiedzieć do końca na to pytanie. Jeśli chodzi o obowiązki, jest to między innymi pomoc graczom, poprzez przyjmowanie reportów lub niejakie przypadkowe spotkanie gracza, który potrzebowałby pomocy. Do moich obowiązków również należy trzymanie porządku na serwerze i można powiedzieć pilnowanie graczy, aby przestrzegali regulaminu serwera.

V:  Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Niestety aktualnie w żadnej nie jesteś, byłaś kiedyś w jakiejś? Planujesz dołączyć do jakiejś w przyszłości?
Z: Szczerze mówiąc, nigdy nie byłam w żadnej frakcji oraz nie planuje do żadnej dołączyć. Zawsze byłam zdania, że to strata czasu i tak pozostało, lecz to tylko moje zdanie.

V: Myślałaś kiedyś nad dołączeniem do jakiegoś biznesu? Byłaś kiedyś w jakimś? Jeśli miałabyś wybrać, do jakiego biznesu byś dołączyła?
Z: Podobnie jak z frakcją. Nie byłam i nie planuje. Jakbym miała wybrać, może byłby to Blood Fight.

V: Jesteś w organizacji Ziomeczki z Osiedla jako V-Lider, mogłabyś opowiedzieć coś o tej organizacji? Miałaś kiedyś także swoją organizacje, możesz coś o niej opowiedzieć? Byłaś kiedyś w innych organizacjach serwerowych? Polecasz tę organizację?
Z: Mówiąc o organizacji, w której aktualnie przebywam, zdarzyło się to przypadkiem, ponieważ nie miałam w planach dołączać do żadnej organizacji, ale wyszło, jak wyszło. Polecić mogę, oczywiście. Niedawno można powiedzieć, usunęłam z @J.o.K.e.R’em nasza wspólną dwuletnią organizację, która nazywała się 888 VVIN BREAD. Także, krótko mówiąc, należałam w swojej karierze serwerowej łącznie w dwóch organizacjach.

V: Co byś dodała, usunęła, bądź po prostu zmieniła na serwerze?
Z: Szczególnie zmieniłabym strefę DM oraz wizualnie liczniki w pojazdach. Reszta jak najbardziej jest w porządku.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
Z: Pomysł na mój nick był raczej spontaniczny. Chciałam, aby ludzie, czytając mój nick, mogli domyślić się, że nie należę do miłych osób i nie należy „walczyć” o swoją rację, bo moja zawsze jest najlepsza. Oczywiście nie zawsze taka jestem, ale zdarza mi się to dość często.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
Z: Poza MTA w obecnym czasie kończę prawo jazdy, szukam pracy, pogrywam w inne gry oraz piszę swoją przyszłą książkę, którą wydam w przyszłości.

V: Uprawiasz jakiś sport?
 Z: Nie.

V:  Grasz w inne gry, nie licząc MTA?
Z: Prócz MTA, lubię pograć sobie w CS2, ligę legend (kto wie, ten wie) i w sumie zdarza mi się czasem zagrać w Rocket League.

N2WVn0p.gif

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
 Z: Raczej preferuje seriale niż filmy, a moim ulubionym serialem jest „The Walking Dead”, który polecam każdemu.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
 Z: Oczywiście, że słucham muzyki. Do moich najczęściej słuchanych gatunków muzycznych należy między innymi hip-hop oraz pop tak samo polski, jak i amerykański.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
Z: Moim życiowym marzeniem jest mieć już prawo jazdy i w końcu zakupić swój wymarzony samochód. W przyszłości chciałabym też spełnić moje takie mniejsze marzenie, którym jest założenie swojego biznesu w życiu realnym.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
 Z: Na dobra sprawę mam dwa wymarzone pojazdy, zaczynając od pierwszego z nich, jest to Honda CRX, a drugim jest Rolls-Royce Cullinan.

V:  Kim chciałaś zostać, gdy byłaś mała?
 Z: Jak byłam mała, zawsze chciałam być weterynarzem, bo uwielbiałam zwierzaki w sumie tak samo, jak do tej pory.

V: Jaki jest Twój ulubiony zwierzak? Jakaś konkretna rasa?
 Z: Zawsze moim ulubionym zwierzakiem był pies. Jeśli chodzi o ulubioną rasę psów, jest to wilczak czechosłowacki oraz labrador retriever, którego posiadam w aktualnym czasie.

V:  Na co wydałabyś milion złotych?
 Z: Szczerze mówiąc, nie zastanawiałam się nigdy nad tym, dlatego też nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie.

V: Co jest dla Ciebie ważne?
 Z: W aktualnym okresie mojego życia ważna jest dla mnie rodzina oraz zdrowie, którego mi brakuje.

V: W jakim kraju chciałabyś zamieszkać?
Z: Moim największym marzeniem, jeśli chodzi o kraj, w którym chciałabym zamieszkać, zawsze była Wielka Brytania, a dokładniej Londyn.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu? 
Z: Jest kilka takich osób, ale nie będę zdradzać, kim one są.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
Z: Pozdrawiam serdecznie wszystkich graczy oraz całą administrację serwera ProjectRPG. Dziękuję za możliwość udzielenia wywiadu, miłego dnia!
XGwBbve.png

Jako gracz dziękuje za pozdrowienia, niestety to by było na tyle z tego artykułu. Mam nadzieję, że wywiad z Supporter'ką @Zimna Wam się podobał, jeśli tak, to zachęcam do pozostawienia swojej opinii w komentarzu oraz poprzez zostawienie reakcji! Pisał dla Was Junior Reporter @Vajtekk.vnd, widzimy się już niedługo!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

uQ6XdQE.png4mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.