Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Xanadiells

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: @Xanadiells
Powód skargi: Brak chęci do komunikacji z graczem warn bez powodu
Data zdarzenia: 2- 7 minut od napisania skargi
Dowody: Logi.
Opis sytuacji: Dziś chciałem zreportować gracza który wczoraj mimo warna mnie prowokował więc napisałem reporta czy gracz może zostać za to ukarany reporta przyjął oskarzony supporter i napisał że cyt. "Możliwe" Ja mam pytanie, Co ma znaczyć że możliwe? że tak czy nie bo to jest dla mnie nie jasne po dalszej próbie komunikacji poprzez reporty ( Ze względu że mam muta na Voice chata i na pisanie )image.png.1cfe7842b9fae279250b6b5dfc66d7b6.png każde reporty odrzucał i finalnie dostałem warna pt. "Report nie służy do rozmów"  Jak się miałem komunikować z administratorem? poprzez używanie znaków dla niemych? chciałbym usłyszeć wypowiedź oskarżonego na ten temat ponieważ jest to dla mnie bezczelne zachowanie ze względu na brak chęci rozmowy nt. Pierwszego reporta w którym się pytałem czy gracz może zostać za to dziś ukarany czy nie. Według mnie supporter powinien napisać coś w stylu "Report nie służy do rozmów przejdźmy może na discord" lub coś w tym stylu ponieważ poprostu ukaranie warnem i totalne olewanie mnie jest bezsensownym zachowaniem od strony supportera.

Witam!

Zacznijmy od tego, że wysłałeś reporta mniej więcej o treści: "Jeśli gracz, który otrzymał warna za prowokacje, może dostać mute jeśli znów to robi". Przyjąłem reporta i odpisałem na niego: "możliwe". Moja wiadomość opierała się na tym, że kary nałożone na graczy są zindywidualizowane, co wynika z różnych czynników, takich jak liczba spędzonych godzin, ilość nałożonych kar, ich długość, itp. Nie znając sytuacji nie miałem możliwości udzielenia ci 100% pomocy. Koniec końców postanowiłeś ze mną rozmawiać za pomocą reportów, wskutek czego otrzymałeś ostrzeżenie.

Posłuchaj. Jak miałem inaczej to robić skoro miałem mute na voice chat i na czat... ? No właśnie, nie mogłem inaczej poza discordem lecz nie zasugerowałeś tego pomysłu a ja podczas pisania skargi przypomniałem sobie że mogę przez discorda lecz było to po warnie chodzi mi o to że po tym jak wysłałem kolejnego reporta który brzmiał mniej więcej "To gracz może zostać za to ukarany tak czy nie ?" lub coś podobnego, Odrzuciłeś go i nic nie powiedziałeś.

Supporter w tej sytuacji postąpił prawidłowo. Udzielił odpowiedzi na pytanie postawione w reporcie. Kolejne reporty które pisał Oskarżający były opisem jakiejś sytuacji i ponowieniem pytania zadanego w pierwszym reporcie. Jeżeli Oskarżający chciał zgłosić łamanie regulaminu serwera przez innego gracza to powinien to zrobić poprzez napisanie reporta na tego gracza, ewentualnie skargi na forum załączając odpowiednie dowody. Posiadanie kary wyciszenia nie uprawnia Oskarżającego do spamu reportami "Gdyż to jest jedyny sposób na komunikację". Gdyby Oskarżający nie złamał uprzednio regulaminu (w skutek czego został ukarany) to nie miałby ograniczonej możliwości komunikowania się. Supporter postąpił zgodnie z panującymi zasadami, skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.