Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na mowmififi

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue
Nick oskarżonego:  @mowmififi
Powód skargi:  Zbyt restrykcyjna kara 
Data zdarzenia: Dzisiaj ok 5-7 min. temu
Dowody: Nie nagrałem niestety.
Opis sytuacji: Dziś nudziłem się i postanowiłem troche poddymić wjeżdżając na taxizone i wyjeżdzać z niego dostałem 1 warna po tym cisza po tym postanowiłem przejechać po raz 2 i zamiast wytepanego auta do przecho została mi nadana kara, Według mnie jest ona nie słuszna ponieważ za takie coś auto powinno być wytepane na przecho.

Witam, ukarany zostałeś jak najbardziej słusznie. Regularnie dostajesz ostrzeżenia, abyś nie wjeżdżał na taxi zone, a twoje postępowanie się nie zmieniło – także postanowiłem Cię ukarać zabraniem prawa jazdy. Myślę, że wystarczająco wyjaśniłem. Dobrej nocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.