Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Zastępcą Kierownika xPawel69

klaudusiaaa

Rekomendowane odpowiedzi

W1duQwJ.png
mSu4qkK.png

Witam serdecznie wszystkich czytelników, z tej strony Junior Reporterka Leokadia z Redakcji Prasowej Project News, kłaniam się nisko. W kolejnym moim wywiadzie chcę wam przedstawić ciekawą personę na serwerze, jaką jest aktualnie byłym Supporterem oraz Zastępcą Kierownika we frakcji San Andreas Road Assistance, czyli @xPawel69, bardzo jemu dziękujemy, iż zgodził się na udzielenie mi wywiadu. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania lektury. 
LKZ38Vt.png

L: @Leokadia| P: @xPawel69

L: Uszanowanie, z tej strony Junior Reporterka Leokadia z Redakcji Project News - kłania się. Dziękuję bardzo, że zgodziłeś się na udzielenie mi wywiadu.
P: Witam Cię Leokadio, jak i witam wszystkich czytelników!

L: Super, bardzo się cieszę. Na początek przedstaw się w takim razie naszym czytelnikom
P: Hello, jestem Paweł, a w marcu skończę 20 lat. Z charakteru jestem miłą i spokojną osobą. A na serwerze pełnie kilka funkcji jak lider organizacji, czy też zarząd frakcji San Adreas Road Assistance.

L: Witamy Cię Paweł w wywiadzie, miło Ciebie poznać! Powiedz nam, jak zaczęła się Twoja przygoda z MTA, z kimś zaczynałeś na serwerze lub może sam zaczynałeś, jak trafiłeś na tę platformie?
P: Hmm, to zacznijmy od tego, jak zaczęła się moja przygoda z MTA. Pewnego dnia razem ze znajomymi zaczęliśmy grać na jakimś pseudolu, który nam się dość szybko znudził i zrobiliśmy sobie roczną przerwę od MTA, by następnie 14 listopada 2020 roku ponownie zacząć grać w MTA i jakoś trafiło na ProjectRPG, na którym gramy do dziś. 

L: Czyli roczna przerwa dała Ci więcej motywacji, by grać tutaj ponownie. Jak widzimy, na serwerze posiadasz 2500 godzin, powiedz nam, jak się tutaj czujesz przez tak długi czas spędzony tutaj i ile osiągnąłeś do tej pory?
P: Wydaję mi się, że roczna przerwa od MTA, dała mi sporo energii i motywacji do spróbowania swoich sił na nowym serwerze, ale tez podczas 3 i pół lat były spadki motywacji do dalszej gry i była potrzebna przerwa, dzięki której odzyskałem chęci do dalszej gry. Na serwerze wydaje mi się, że osiągnąłem całkiem dużo rzeczy takich jak zarząd frakcji SARA, czy też prowadzenie własnej organizacji. W międzyczasie także byłem na randze Supporterskiej przez prawie 10 miesięcy, na której mogłem poznać zaplecze pracy administratorów. Przez około 2500 godzin zyskałem także okazały majątek i ponad 1060 dzień nagrody dziennej.

L: Wow, jest to bardzo duże osiągnięcie na taki długi czas grania tutaj oraz 1060 dzień nagrody dziennie, to jest niesamowite. Powiedz nam, jaka była Twoja reakcja, gdy zobaczyłeś siebie w wynikach na niebieską rangę?
P: Na supporta dostałem się w Styczniu 2022 roku i pamiętam, że podczas pojawienia się wyników, akurat spałem i po obudzeniu się, miałem spam wszędzie, gdzie się da z gratulacjami, a głównymi emocjami, jakie mi wtedy towarzyszyły była radość i zdziwienie, że się udało dostać na niebieską rangę. 
AUVKk2o.png

gif3

L: Niesamowicie zaskakująca reakcja, moja reakcja również była podobna, więc bardzo dobrze Cię rozumiem oraz Twoją radość. Bardzo dobrze wspominam ten czas. Powiedz nam teraz, jak wyglądały Twoje początki we frakcji S.A Road Assistance, spodziewałeś się kiedyś, że zajdziesz tutaj tak daleko, jak osiągnięcie zarządu frakcji?
P:  Do frakcji S.A Road Assistance dołączyłem 16 kwietnia 2021 razem ze znajomymi, wiadomo, początki były trudne, ponieważ trzeba było nauczyć się kilku rzeczy, ale ostatecznie udało się zdać akademie z wynikiem 100% i już wtedy dałem sobie za cel znalezienie się w zarządzie frakcji i ostatecznie udało się tego dokonać w listopadzie 2021 roku.

L: Czyli we frakcji dobrze mówiąc, jesteś już tutaj prawie 3 lata. Mega szanuję, że tak długo tutaj wytrwałeś i ciągniesz to dalej, życzę Ci tego, byś zaszedł tutaj, jak najdalej. Jako Zastępca Kierownika, jakie są Twoje obowiązki na co dzień?
P:  Gdyby nie półroczna przerwa to tak prawie trzy lata, a w sumie moimi głównymi obowiązkami w zarządzie to najpewniej pilnowanie porządku na discordzie frakcyjnym, czy też samych pracowników i tego, jak pełnią służbę no i wiadomo niesienie pomocy pracownikom, gdy tego potrzebują.

L: W pełni wszystko rozumiem, miałam podobnie, gdzie byłam w Zarządzie na innym serwerze, również w SARA. Czy byłeś kiedykolwiek w jakimś biznesie lub, czy może zamierzasz do jakiegoś biznesu napisać podanie, jeśli tak to, jaki to byłby biznes i dlaczego?
P:  Stety lub niestety nigdy w żadnym biznesie nie byłem i raczej do żadnego nie dołączę.

L: Wszystko w pełni rozumiem. Czy myślałeś może kiedyś nad inną frakcją i czy gdyby nie SARA to jaką byś wybrał oraz dlaczego?
P:  Na początku gry na serwerze chciałem dołączyć do San Andreas Police Department, ale niestety się nie udało i wylądowałem w S.A Road Assitance i wiem, że jeśli, bym miał odejść z frakcji, to już bym do żadnej innej nie dołączył, ponieważ moje odejście z frakcji byłoby równoznaczne z odejściem z serwera, a wbijałbym na serwer tylko po nagrodę dzienną.

L: Czyli jak dobrze rozumiem S.A Road Aassistance zostaje już do końca z Tobą. Co do frakcji, jak wspominasz wcześniejsze osoby w zarządzie frakcji, dogadywałeś się z nimi?
P: Dokładnie S.A Road Assistance zostaje ze mną do końca, a osoby, które były razem ze mną w zarządzie, wspominam dobrze i także dobrze się dogadywaliśmy.

L: Rozumiem, czyli byliście zgraną ekipą. Powracając do Twoich początków na serwerze, pamiętasz może, jaki był Twój pierwszy pojazd, a może masz go nadal w swojej flocie? Opowiedz coś o nim w takim razie.
P: Hmm, o ile mnie pamięć nie myli, to moim pierwszym pojazdem, był walton, którego wykorzystywałem do przemieszczania się po mapie, a jak już zarobiłem więcej gotówki na serwerze, to go sprzedałem, by kupić kolejny pojazd.

L: Walton super furka na początek przygody z serwerem. Czy chcesz nam zdradzić, ile mniej więcej wynosi, Twój majątek?
P:  Majątku za dużego nie mam, ale wydaje mi się, że gdzieś w okolicach 13.5kk do 15kk się zmieści.
AUVKk2o.png

gi1
ramka1

L: O kurde, to jest bardzo duża kwota, ponad 13,5 miliona na jakieś 2,5 tysiąca godzin grania na serwisie. Powiedz nam, co Cię skłoniło do zakupienia łodzi podwodnej, czyli batyskaf, masz go tak po prostu do kolekcji, czy lubisz sobie, często popływać oglądając rafy koralowe?
P:  Historia z zakupem batyskafa była taka, że nie miałem na co wydać pieniędzy i stwierdziłem, że taka łódź podwodna to będzie całkiem fajna rzecz do kolekcji i z upływem czasu wiem, że to był bardzo dobry zakup, którego nie żałuje.

L: Czyli batyskaf był czystko kupiony dla swojej kolekcji. Czy masz zamiar powiększać jeszcze swój majątek, jeśli tak to czy masz na serwerze jakiś "dream car”, jaki chciałbyś zdobyć?
P: Mój majątek będę stale powiększał, a aktualnie nie posiadam żadnego dream car'a i bardziej mam nastawienie, że to, co mi wpadnie w oko, to po prostu kupuje, a cena pojazdu nie gra roli.

L: Czyli czysto teoretycznie lubisz, każdy pojazd na serwerze, który tylko wpadnie Ci w oko w danym czasie. Życzę Ci powodzenia w osiągnięciu powiększania swojej floty pojazdów. Czy możesz nam opowiedzieć, skąd wziął się Twój nick w grze, oraz jak powstała jego historia?
P: Pomysł założenia organizacji zaproponował @Szparoo w lipcu 2021 roku i sam zamysł własnej organizacji był taki, żeby wspólnie jako znajomi mieć coś swojego i wnieść coś na serwer no i też, by brać czynny udział w życiu serwera. A co do nazwy samej organizacji to nie ukrywam, że trochę myśleliśmy nad tym, jak ma się nazywać, aż w końcu padła propozycja wzięcia nazwy mafii z USA, która nam się spodobała.

L: Rozumiem. Czy Twoja przygoda kończy się na MTA, czy grasz może jeszcze w jakieś inne gierki?
P: W wolnych chwilach poza MTA gram również w inne przeróżne gry w zależności, na jaką grę mam ochotę.

L: Tym akcentem powoli będziemy kończyć wywiad, a zatem na koniec chcesz kogoś może pozdrowić?
P: Okej, to dziękuję Ci Leokadio za wywiad i pozdrawiam całą frakcję SARA, jak i moją organizacje La Cosa Nostra.

L: Dziękuje bardzo, również pozdrawiam całą organizację La Cosa Nostra oraz frakcję S.A Road Assistance! Dziękuje jeszcze raz bardzo za poświęcenie tej chwili czasu na udzielenie mi wywiadu. Na koniec życzę Ci miłej nocy, dziękuje!
P: Również jeszcze raz dziękuję za wywiad i zachęcam do pisania podań do mojej organizacji, ponieważ rekrutacja ruszy już wkrótce.
AUVKk2o.png

gif2

Dziękuję wam bardzo za przeczytanie mojego wywiadu, mam nadzieję, że materiał Wam się spodobał i mam nadzieję, że miło spędziliście czas, czytając to dzieło. Również zapraszam was do przeczytania innych moich wywiadów oraz wywiadów innych redaktorów. Życzę miłego dnia lub nocy! Pozdrawiam!

8eybfgF.png

Wqg9DUp.pngyWajnCt.pngKlVmvqF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.