Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Xanadiells

D4rkNight

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  MonsterYOUTUBE
Nick oskarżonego:  Xanadiells
Powód skargi:   Taran, brak zapłaty za szkody (Dowód dostarczony administracji)
Data zdarzenia:  28 Luty 2024 roku godzina 17:42  
Dowody:   https://imgur.com/hCNdNOW Na nagraniu widać że nie specjalnie w niego wjechałem a poza tym nie wiem jak mogł SUPPORTER z tego nagrnia coś odczytać jeśli jest taka pikseloza moim zdaniem to nagranie nie nadaje sie nawet jako dowód !
Opis sytuacji:  A więc tak mamy cudowny środowy wieczór godzina 17:42 jade sobie cheethaem na spawn sf poczym wjezdzam od strony mojego domku na spawna i gracz o nicku  @KOBENHAVN*opium postanowił wyjechać sobie sandkinkiem z parkingu i gdy wyjezdzal uderzyl we mnie co poskutkowalo obrucenie sie mojego auta co skutkowalo tym ze nie moglem zapanowac nad samochodem i uderzylem w gracza stojacego obok w czerwonym pojezdzie nastepnie gdy cofnalem gracz z sandkinga zaplacil mi i pisalem do gracza w ktorego uderzylem nie specjalnie  aby pisal do tamtego zeby jemu oddal kaske za wyrzadzone szkody i pojechalem dalej poniewaz mi przelal kase gdy jechalem w strone mechanika juz to SUPPORTER o nicku Xanadiells nadal mi  WARNA abym przelal gotowke  za wyrzadzone szkody gdzie to nic nie bylo z mojej winy gracz wyslal dowod ktory wstawiam powyzej  i jest uciety w specjalnym momencie tak aby wyszlo ze to z mojej winy ja postanowilem nie placic za nic poniewaz to nie moja wina byla i juz chcialem wysylac clipa lecz po 2 minutach zostalo mi zabrane prawo jazdy SUPPORTER nie poczekal nawet 5 minut aby sie wyslal clip z tego calego wydarzenia poniewaz mi sie nagralo to wszystko lecz teraz juz nie mam tego poniewaz nie  zmontowalem nagrania bo juz dostalem prawko to mylslaem ze juz bez sensu to wysylac  takie zamieszanie o marne 100$ gdzie to nawet nie z mojej winy a gracz z sandkinga o nicku  KOBENHAVN*opium sam moze sie przyznac ze  cofajac uderzyl we mnie co poskutkowalo to zainstniala sytuacja. Przepraszam najmocniej i prosze o ukaranie w jakims stopniu SUPPORTERA za szybkie podejmowanie decyzji nie poczekanie !!!! NIE POZDRAWIAM

Witam, po obejrzeniu nagrania, stwierdziłem iż wina leży po twojej stronie, dostałeś ode mnie karę warn z treścią o zapłaceniu za szkody. Zamiast zapłacić graczowi, wykłócałeś o nie bycie winnym tego zdarzenia. Poprosiłem Cię 2x z odstępem czasowym o wysłanie nagrania z swojego punktu widzienia, którego nie otrzymałem, więc postanowiłem nadać Ci słuszną karę.

Odnosząc się do twojej wypowiedzi wnioskuje iż nic nie widziałeś na tym nagraniu widać ślady nawet  przed jego maska ze  zarzuciło mi pojazdem i sam sprawca wydarzenia czyli @KOBENHAVN*opium moze sie przyznac ze uderzyl we mnie cofajac i zaplacil mi a jemu nie  i poszlo wszystko na mnie a z twojej strony bardzo slabo ze tak szybko mi dales ZPJ jesli juz wysylalem ci prawie ze a ty mi odrazu ZPJ dajesz za takie cos gdy jeszcze  ten typ w ktorego rzekomo uderzylem z  MOJEJ WINY....

Postępowanie Supportera było słuszne, natomiast interpretacja sytuacji mogła być zaburzona. Nagranie zawarte jako dowód nie oddaje rzeczywistej sytuacji. Widać na nim że pojazd Oskarżającego poruszał się zaburzonym torem jazdy co można wywnioskować po śladach hamowania na drodze. Sytuacja była trudna do interpretacji i rozumiem popełniony przez nowego Supportera możliwy błąd. Wiele zmieniłaby tu perspektywa Oskarżającego i byłaby najlepszym dowodem w sprawie. W takiej sytuacji gracz staranowany miał prawo dochodzić należnych pieniędzy za zniszczenie pojazdu, następnie Oskarżający powinien dochodzić swoich racji od kierowcy Sandkinga. Supporter jeszcze się uczy zatem mogą zdarzać się możliwe błędy w tak ciężkich sytuacjach. Karę unieważniam, a skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.