Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Organizacja Dark Side

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

RWhDX67.png

informacje.png

Cześć wszystkim, z tej strony Junior Reporter Limek. Dzisiaj krótko opiszę organizację Dark Side oraz przeprowadzę wywiad z liderką @Leokadia

artykul.png

Dark Side, czyli jedna z nowych organizacji na serwerze. Liderką jest Leokadia, która założyła swoją pierwszą organizację na serwerze.
Spróbowała ona swoich sił, z pomocą kilku znajomych ich ekipa się powiększyła. Poniżej liderka przedstawia nam między innymi losy początków organizacji, informuje nas o składkach czy też o rekrutacji.

Gzqqb1L.png

L@Limek  L@Leokadia

LCześć Leokadia! Junior Reporter Limek z Redakcji Project News, znajdziesz chwilkę na wywiad?
LCześć Limek! Jasne, że tak. Milo, że mogę wystąpić w wywiadzie dla Redakcji Project News.

LDark Side ? Dobrze mówię? To jest Twoja organizacja z tego, co zdążyłem się dowiedzieć.
Bez zbędnego przedłużania, czym kierowałaś się przy tworzeniu kolejnej nowej organizacji? Bo mamy już ich bardzo wiele.

LTak, Dark Side, to jest nazwa organizacji. Zgadza się! To jest moja organizacja wraz z PREZES_1337, założyliśmy ją niedawno.
Przy tworzeniu organizacji, kierowaliśmy się, a raczej ja się kierowałam tym, iż na tym serwerze chciałam mieć już od dawna swoją organizację, wiedziałam, że ona się tak rozwinie.

LKiedy macie otwartą najbliższą rekrutację ?
LRekrutacji raczej nie będzie, ponieważ to jest bardziej prywatna org, wiadomo znajomi oraz znajomi znajomych.

Gdzie możemy znaleźć waszą bazę organizacji oraz ile macie osób?
LPrzy zakładaniu organizacji, nie mieliśmy żadnej bazy, teraz jest to wieżowiec przy molo w Los Santos. Mieliśmy tylko 6 osób, na ten moment posiadamy 26 osób w organizacji, według mnie to jest dość spora liczba osób jak na początek organizacji. W ciągu tygodnia udało nam się kupić bazę, która znajduje się w Los Santos na Rodeo. Posiadamy mega atmosferę.

LPosiadacie jakieś składki?
LCo do składek, nie posiadamy ich, stwierdziliśmy, że nie będziemy ich posiadać ze względu na to, że to jest po prostu prywatna organizacja. Gdyby ktoś chciał do niej dołączyć, to zapraszam do wiadomości prywatnej.

LJasne, rozumiem, że nie zamierzasz tak prędko zamykać organizacji?
LNie, nie zamierzam tak szybko zamykać organizacji. To jest moja pierwsza organizacja i myślę, że wytrzyma jak najdłużej. Chce, by była jedna z lepszych organizacji na serwerze.

LBardzo dobrze to rozumiem. Życzę wszystkiego dobrego oraz powodzenia w rozwijaniu swojej organizacji.
LDziękuję bardzo! Również życzę Ci wszystkiego dobrego oraz miłej nocy!!

HaE7Jut.png

k1AwIr0.png

OhbJXGx.png

IW1iqiR.gif

SPOJurI.png

vBNHJ7s.gif

tzfTLTK.gif

8eybfgF.png

7sU1mKk.pngrX9Encx.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.