Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Rafaal

Kuchar

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kuchar
Nick oskarżonego: Rafaal
Powód skargi: Nieprofesjonalne odzywki.
Data zdarzenia: 23,02,2024 godzina 21:10
Dowody: Poniżej wklejam SS
Opis sytuacji: Biegałem oraz skakałem sobie po salonie w SF, supporter stał wylogowany z rangi i pisał zebym przestał napisałem "bo co", odpisał "jajco" co widać na załączonym SS. Później zapytałem czy  tak bardzo mu to przeszkadza to juz nie odzywał się. Pisał również abym nie "fikał". Nowy supporterek za bardzo chyba sie poczuwa w rangę. Nie powinien się tak odzywać. 

mta-screen_2024-02-23_21-15-37.png

Dobry wieczór.
Napisałem do ciebie "nie fikaj", ponieważ wskakiwałeś na tabliczkę, co może powodować wypychanie osób ustawionych przy niej, a takie działanie nie jest dozwolone. Co do drugiego tekstu - "jajco" odpisane na "bo co" jest odpowiedzią żartobliwą wykorzystywaną powszechnie w naszej kulturze. Jeżeli poczułeś się przez to urażony, to chciałbym cię serdecznie za to przeprosić. Dla mnie jako administratora serwera ProjectRPG bardzo ważne jest, żeby każdy gracz czuł się komfortowo podczas gry na serwerze i nie chciałbym, żeby jakiekolwiek moje działania naruszały owy komfort. 

Tyle ode mnie, życzę miłej nocy.

Przyjmuję tłumaczenie Supportera co do użycia stwierdzenia "nie fikaj". Proszę o lepsze i bardziej trafione wyrażanie swoich próśb do graczy, jak i dobierania słów nie dających wątpliwości co do utrzymania kultury w swojej wypowiedzi. Z racji krótkiego stażu pozwolę sobie również upomnieć Supportera, że w sytuacji łamania regulaminu należy zastosować ostrzeżenie, zamiast pouczenia słownego na czacie. Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.