Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gaga

Klocuchan

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Klocuchan
Nick oskarżonego: Gaga
Powód skargi: bezsensowne nadawanie punktow na forum
Data zdarzenia: 22.12.2024
Dowody: 

Spoiler

obraz_2024-02-22_234832689.thumb.png.844c81d7a56287ea2b737be5627f27db.png

Opis sytuacji: rozumiem ze za samo podbicie moga byc punkty czy cos ale to juz sie powoli robi smieszne na tym forum, nic nie mozna napisac bo leca punkty, odpisuje osobie ze nie interesuje mnie jego oferta i za to tez sa punkty w sensie xD, duzo wiecej osob ma takie sytuacje ze za nic dostaja punkty ale nikomu sie tego niechce zglaszac bo i tak nic z tym nie robicie, pewnie dostane odpowiedz ze zlamalem regulamin, no coz, w takim przypadku trzeba bedzie zrobic jak pewna osoba kilka kont na forum i z nich pisac bo normalnie sie nieda

Rozumiem jakbym po prostu napisał "dalej" bez zadnej odpowiedzi ze strony innych graczy ale w tym przypadku była to odpowiedź na ofertę jaka wyżej dostałem, jak inaczej miałem napisać że nie interesuje mnie ta oferta i czekam na lepsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.