Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LooLek

Exy.cj

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Exy
Nick oskarżonego: @LooLek
Powód skargi: Oszustwo 
Data zdarzenia: Wczoraj
Dowody: 

<< [331] LooLek: wymiana za perka 600id za niedlugo z 300 wezmiesz offke za niego juz 190 mam

[2021-01-16 17:47:08] [Output] : << [396] LooLek: ty mam offke 200k XD

[2021-01-16 17:16:07] [Output] : >> [331] LooLek: od kogo offa 190k?

[2021-01-16 17:16:18] [Output] : << [331] LooLek: wasylpl

[2021-01-16 17:48:18] [Output] : >> [31] JacekSoplica: ty offerujesz Lolkowi za perasa 200k ta?

[2021-01-16 17:48:30] [Output] : << [31] JacekSoplica: no zgadza sie

Opis sytuacji: Cała sytuację polega na tym że wymieniona wyżej osoba wzięła sobie 2 kolegów do gry,którzy mieli pisać mi że Perek na id 692 jest warty 200k,nawet oskarżona osoba mi tak pisała.Przechodząc dalej,offerował mi on on wymiane za tego perka za mojego Jestera 3.3 Pb na felach.Niby się opłacało,ale gdy już chcialem sprzedać tego Perka to dostawałem offerty 50-70k za ten pojazd.Po wymianie napisałem do jego kolegi czy nadal chce kupić ale ten wraz z Lolkiem nie odpisywali mi i po chwili w tym samym momencie opuścili serwer.Zgodziłem się na transakcje bo skoro dostawał takie offerty to musiało być tyle warte,więc było to dla mnie opłacalne.Gdy chciałem wyjaśnić całą sytuacje z nim to zaczął on uciekać z serwera i nic mi nie odpisywał.Później gdy wychodził to zacząłem szukać osób,które mają do niego kontakt i znazazłem @tobia$z7cm,który miał z nim kontakt na messengerze.Tobia$z7cm pisał z oskarżonym a ten mówił mu że ma wywalone i już nie wejdzie na serwer. Suporter @*TiGeR* mówił mi,że za taką rzecz można pisać skargi.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/a/fqOhgrP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.