Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

No to elo...

nsanee.

Rekomendowane odpowiedzi

No Witam po raz ostatni...
W ostatnim czasie na serwerze grało mi się coraz gorzej co przyczyniło się do mojego odejścia. 
Przez niecałe dwa lata zgromadziłem 3403 godz. 16 min. gry na serwerze, których nie żałuję i chciałbym podziękować następującym osobom: 
@ozzislime - Ty pokazałeś mi ten serwer i przez to zostałem tu na dłużej.
@<Resh>, @wazelina, @kepucz., @Azik. - Z wami zaczynałem i z wami skończyłem, dużo wspomnień i odwalania. 
Cała Ekipa SICARIOS czyli: @EndriuK
, @Pawex26, @Sachi.dff, @wariatZlotkowski, @Likomek, @NEONEK, @Testosteron @Livia, @Sergiuszek<3 i wiele innych - Przez ostatnie miesiące naprawdę dużo się  działo dużo wspólnych akcji czy też odwalania po SF.

@berz_ - Dużo przesiedzianych godzin na discordzie i serwerze, mega op ziom z cb 
@E34 - Dzięki tobie nauczyłem się jeździć, również dużo czasu spędziliśmy razem na serwerku. 
@KamiloLZK - Szansa w NAJLEPSZEJ organizacji czyli NieTykalni, gdyby nie to to juz dawno by mnie tu nie było.
@lubrykant - odwalanie, odwalanie i jeszcze raz odwalanie, poza tym duzo razy wydymales mnie na kesz.
@matty. -  niestety, ale juz nigdy nic nie wykampimy, super jestes. 
@semyaaza - Dzieki Ci za szansę w niestety upadłej już organizacji Akatsuki, też dużo godzin za discordzie spędziliśmy.
@Tomcio., @Kerion - Wspólne zbieranie znajdziek to było coś - super goscie z was.
Nie chce mi się więcej osób wymieniać, ale wszystkim Dziękuję za spędzone chwile na serwerze.
Pozdro świry S4
PS: Gracz nsanee. został zbanowany na 30 dni przez .Drymaniusz* (web), powód: Sporo kar w jednym okresie, odpoczniesz

image.png?ex=65e8e46c&is=65d66f6c&hm=58c54b54041ffccb40cd919f27d4b69c196dba004fa33070d6491f0a9ecedb47&

Szkoda że mnie nie wymieniłeś pamiętam nasze początki na serwerze przed moim zerowaniem konta ty też wtedy zaczynałeś szkoda że to się skończyło na taką głupią kłótnia może nie miało to sensu i mogliśmy być dalej ziomami mogłem odpuścić no nic teraz już i tak za późno trzymaj się powodzenia w realu xd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.