Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Guliwer - oskarżony przez Ryosuke*

Ryosuke*

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie,

Z racji iż zostałem oskarżony o rzekome odholowanie pojazdu z pod domku właściciela przytoczę swoją wersję zdarzeń.

Otóż dnia 20 Luty 2024 o godzinie 23:05 została przeprowadzona inspekcja przez moją osobę dzielnicy Santa Maria Beach w mieście Los Santos. Podczas owych działać sprawdziłem parkometr umieszczony przy Molo (pracy rybaka) w celu upewnienia się czy wszystkie pojazdy znajdujące się tam posiadają wykupione bilety parkingowe. Według systemu wmontowanym w parkometrze pojazd Clover o numerach 37691 nie posiadał wykupionego biletu co skutkowało podjęciem decyzji o sprawdzenie pojazdu i odholowanie go na najbliższy parking policyjny jako "Pojazd nieposiadający ważnego biletu parkingowego powyżej 5 min.". Zgodnie z przeprowadzonymi oględzinami, owy pojazd został pozostawiony na miejscu parkingowym o godzinie 21:45:51 dodatkową warto wspomnieć iż pojazd nie posiadał zaciągniętego hamulca ręcznego. W przypadku jeżeli pojazd posiadał wykupiony bilet parkingowy hamulec ręczny został by zaciągnięty przez moją osobę. Zgodnie z informacjami powyżej udostępniam potwierdzenie z biletomatu o braku wykupienia biletu oraz miejsca gdzie znajdował się pojazd.

Spoiler

4KqbAda.png

Jz0wUjV.png

Z mojej strony to wszystko przekazuję skargę do rozpatrzenia przez zarząd frakcji S.A. Road Assistance.

548777559_PodpisSARA.png.0e0ec6b4ea3bbe57700b8c8cde355226.png

Spoiler

[2024-02-20 21:42:07] [Output] : ✔ Odpaliłeś silnik w pojeździe!
[2024-02-20 21:42:07] [Output] : ✔ Zapaliłeś światła w pojeździe!
[2024-02-20 21:42:08] [Output] : ✔ Zaciągnąłeś ręczny w pojeździe!
[2024-02-20 21:44:06] [Output] : ✔ Zwolniłeś ręczny w pojeździe!
[2024-02-20 21:45:48] [Output] : ✔ Zgasiłeś silnik w pojeździe!
[2024-02-20 21:45:48] [Output] : ✔ Zgasiłeś światła w pojeździe!
...
[2024-02-20 22:11:55] [Output] : ⓘ Otrzymałeś 500$ oraz 5 reputacji za spędzoną godzinę na serwerze!

Wóz zostawiłem na podjeździe domku id 341 natomiast jak widać omyłkowo spuściłem ręczny przy wysiadaniu. Dalej czekałem stojąc obok niego aż do godzinnej premii po czym wylogowałem się z serwera. Obawiam się, że zostałem ofiarą żartu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.