Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na houdini

Misiek12

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Misiek12
Nick oskarżonego: houdini
Powód skargi: Nadużywanie rangi.
Data zdarzenia: 21 Luty 2024, 00:15
Dowody: https://imgur.com/pEvffOV   ;  https://imgur.com/sSqJWwN   ;  https://imgur.com/undefined  ; 
Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała następująco. Jadę odłożyć 10K/L szamba z studzienek na odpompownie w Blueberry kierując sie od strony autostrady Las Venturas na poprawnym pasie w momencie kiedy dostaje laga poprzez problemy z siecią dostawcy UPC na ok.13 sekund mój ekran zostaje zamrożony a dźwięk zapętla się w czasie kiedy sieć wraca do normy znajduje się na przeciwnym pasie za tak zwanym ślimaczkiem z Suporterem Houdini'm odjechałem pare metrów bo nie widziałem owego Suportera jednak po milisekundzie cofnąłem a w tym czasem na czacie pojawia się odpowiedź "i co" co ja na Voice odpowiadam iż " Ile za naprawę" lecz Pan Suport odpowiada mi " tu nie bd zapłaty, tylko wiesz co". Po chwili zostaje nadana mi kara ZPJ na okres 10 dni. Jest to dla mnie nadużywanie rangi bo niegdyś po zderzeniu z administracją serwera zapłaciłem za szkody i nie było sprawy tutaj jednak nie było to możliwe z jakiego względu??? Jest mi bardzo przykro że niestety musze napisać ową skargę ale jest to czyste nadużycie + nie było mi dane wyjaśnienia tego. Po napisaniu apelacji od owej kary została jednak ona odrzucona.

Cześć, tłumaczysz się ciągle jakimś lagiem w apelacji jak i tutaj, jednak u mnie sytuacja wyglądała bardzo płynnie i nie było widać z twojej strony żadnych problemów z fps czy też połączeniem internetowym, za to było widać jak zmieniasz sobie pas z lewego na prawy, a kiedy zobaczyłeś już jadące auto postanowiłeś trzymać się ciągle środka drogi i przejechać po mnie jak walec (gdybyś faktycznie miał problemy z siecią, podczas kolizji doszło by do tzw. desynchro) pewnie gdyby nie ranga "supporter" nad moim nickiem to pojechał  byś tak aż do samego punktu oddania szamba bez jakiejkolwiek reakcji. Twoje ss'y tutaj nie pokrywają się z sytuacją gdyż ja twój nick w pojeździe ascenizacyjnym widziałem dużo wcześniej niż przedstawiasz to na nich. Odpowiadając na twoje pytanie z wiadomości prywatnej na forum "Dlaczego 10dni ?" gdyż jest to twoja trzecia kara ZPJ w tym miesiącu więc to logiczne, ze każda będzie dłuższa, to że nie dopisałem "skalowana" to nie znaczy, że ona taka nie będzie. Pozdrawiam serdecznie osobę sprawdzającą skargę i do czasu jej odpowiedzi będzie to moja jedyna wypowiedź.

Jak sie mam nie tłumaczyć lagiem skoro jest to moja jedyna linia obrony ja wiem że pewnie byś chciał żebym napisał "Tak zrobiłem celowy taran" 🤨, no cóż tak to nie działa. Druga sprawa to iż u ciebie sytuacja wyglądała płynnie to tylko pogratulować natomiast jak już wyżej wspominałem "Mój ekran zostaje zamrożony a dźwięk zapętla się w czasie" w takim razie też nie posiadam kontroli nad pojazdem chyba że telepatycznie mam nim kierować w takim razie wiadomo że pojazd pojedzie prosto bez jakichkolwiek ruchów ale najwidoczniej jest to dla ciebie nie zrozumiałe także mega fajnie. Zostało mi tutaj zarzucone iż "pewnie gdyby nie ranga "supporter" nad moim nickiem to pojechał  byś tak aż do samego punktu oddania szamba" jest to dla mnie już totalnie śmieszne gdyby nie ranga Supporter to bym pojechał dalej nie wiem czy się z tego śmiać czy ubolewać płaczem natomiast nie, nie pojechał bym dalej ale skoro tak sądzisz to tak najwidoczniej by było bo przecież ty wiesz co ja bym zrobił. Co do braku dopisania iż kara jest skalowana wydaje mi że takowa informacja powinna zostać dopisana. Z mojej strony to wszystko czekam na wypowiedź Administratora RCON który zajmie się ową sprawą. Pozdrawiam ❣️

W tej sytuacji mamy do czynienia z sytuacją słowo przeciwko słowu. W takiej sytuacji jestem zmuszony stanąć po stronie Supportera. Wyjaśnił on w jaki sposób wyglądałoby zachowanie pojazdu, gdyby Oskarżający rzeczywiście był pod wpływem "Laga". Dodatkowo nawet mimo zapłaty, członek administracji ma prawo nadać karę, szczególnie dla osoby, która regularnie łamie regulamin. Każda kara na serwerze jest skalowana zgodnie z regulaminem zatem taki dopisek w powodzie kary jest zbędny. Skargę uważam za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.