Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Akygek

SyNc

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SyNc
Nick oskarżonego: Akygek
Powód skargi: Nie wywiązanie się z umowy dotyczącej rat
Data zdarzenia: 17.01.2021
Dowody: Poniżej dodałem 3 ,,SS"
Opis sytuacji: Witam sprzedałem graczowi Huntleya za kwote 20k i 66k w raty w niedziele miałem dostać gracz nie wywiązał się z terminu po czym pytając go kiedy dostane odpisuje nie wiem

mta-screen_2021-01-13_23-52-24.png

mta-screen_2021-01-17_19-33-35.png

mta-screen_2021-01-13_23-52-45.png

Po 1 napisałem, że czekam aż dostanę od innego gracza moje raty ( też sprzedalem na raty). Dodam również że sam pisałeś, że można sie dogadać. Odpisalem ci że nie wiem do końca ci spłacę i napisałeś,  że  okej. A nie mam jak ci akutalnie oddać. Jeszcze gdyby było tego malo oszukałeś mnie na 12k ponieważ napisałes ze jest rozszerzenie tylnich opon którego nie było. Po zdalnych lekcjach dodam logi z rozmowy gdzie owy gracz pisze ze jest taki tune. Miałem ci oddać jak najszybciej pieniądze i pisałem ci że narazie nie mam pełnej kwoty i że oddam jak będę miał. 

2 minuty temu, SyNc napisał:

Pisałem że poprzedni właściciel napisał że ma a ja sprzedając tobie nie jestem pewny czy mam takie coś uświadomiłem ci to. 

Jak nie jesteś pewny zawsze można sprawdzić. Albo nie pisać o tym tune. Aktualnie sie przyznałeś, że napisałeś że jest taki tune. Więc mnie oszukałeś, także 5k mniej zaplace za koszt tune którego nie ma :). 

Czekam na odpowiedz Administratora, nie chce robić tu off topic skoro można się dogadać na serwerze? A widać że ty ciągle masz problemy 

Ponieważ sam pisałeś że można się dogadac jak ci pisałem że nie wyrobie sie do niedzieli, pisałeś że jest tune a go nie było, gdy chciałem się odmienić nie chciałeś mi oddać moich 20,000$ które ci dałem, ponieważ wiedziałem że mogę na czas sie nie wyrobic i sam o tym dobrze wiesz bo pisałem ci za każdym razem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.