Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wszystko ma swój czas...

Grabsio311

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko ma swój czas...

Nie wiem od czego zacząć, może tradycyjnie od jakiejś muzyczki klimatowej. Dodam, że pożegnanie było pisane od ręki nie czytałem go ani razu, chciałem aby było autentyczne, więc sorki, gdy coś jest nie zrozumiałe, bądź są jakieś błędy.

Słowami wstępu chciałbym podziękować każdemu na kogo natknąłem się na serwerze, mogłem mu jakoś umilić rozgrywkę, pomóc.

Jak wiecie moja aktywność od powrotu na rangę nie jest powalająca, czym jest to spowodowane?

- brak czasu (praca, kobieta, po prostu życie)

- brak chęci, niestety wypaliłem się, nie potrafię już tak się odnaleźć, jak kiedyś

Każdy z nas doczeka takiego etapu w życiu, gdy powie sobie, że czas odstawić ten komputer na bok.

Ja w MTA spędziłem łącznie około 10 tysięcy godzin na dwóch serwerach.

Z przerwami grałem w MTA około 8 lat.

Przygoda na serwerze

Na serwer dołączyłem 29 grudnia 2020r, grałem regularnie gdzieś po 2-3 msc od rejestracji. 

Przybywając na serwer miałem jeden cel, zasilić szeregi administracji, po czym wspinać się do samej góry, jak widać udało mi się to. 

Rozpoczynając karierę poznałem @BrachoL któremu zawdzięczam bardzo dużo, pomógł mi kupić 1 z lepszych aut (sultan), otworzył organizacje, którą później mi przekazał i to w niej mogłem pokazać się z dobrej strony, jak i rozwinąć się bardziej, prowadzać ją poznałem mego dużo fajnych osób, stałem się bardziej rozpoznawalny na serwerze co dało mi dobry start.

19 maja 2021 dostałem szansę w administracji, udało mi się dostać za pierwszym razem, miałem wtedy zaledwie 300 godzin co jest dowodem, że każdy ma szansę i takie rzeczy, jak godziny nie mają dużego wpływu, gdy spełniasz próg, gdy takowy jest. 

W tym miejscu chciałem podziękować @Zebra wiem, że Twoja opinia na mój temat też mogła poniekąd zachęcić, ale  na podziękowania będzie czas.

19 października 2021 otrzymałem awans na rangę moderatora

13 lipca 2022 opuściłem ekipę, było to spowodowane nie ukrywając brakiem awansu na rangę administratora, co spowodowało u mnie totalny brak chęci do dalszej pracy, dlatego też wolałem zrobić sobie przerwę

3 stycznia 2023 wróciłem na rangę moderatora, czy byłem do końca przekonany chęci powrotu? 

Nie, lecz kończył mi się czas i stwierdziłem, że później pożałuję, gdy nie wrócę

4 czerwca 2023 otrzymałem awans na rangę administratora, lecz 11 lipca byłem zmuszony wziąć miesięczny urlop, po którym opuściłem rangę administratora, nie miałem  totalnie czasu.

Dlaczego wróciłem?

Nie miałem jakoś dużo czasu, lecz była chęć, gdy do administracji dostały się bliskie mi osoby z organizacji,

dałem słowo, że jak pewnej osobie uda się dostać to ja wrócę na rangę, no i tak się stało.

Kariera.png.fc0a9349d4d792602c9ed5bfd28399ba.png

Podsumowanie

Ciężko mi po tylu latach odejść całkowicie z platformy mta, wiadomo, że czasem wbije, ale to już nie będzie na tą skale co było wcześniej a nawet teraz po powrocie na range, cóż tak wygląda życie.

Mam nadzieję, że zapamiętacie mnie jako tego dobrego gracza, ponieważ nigdy nie miałem z nikim zatargów itp, chyba, że jakieś nieprawdziwe informację z konkurencji, które ciągły się latami.

Chciałbym też wyróżnić kilka osób, jeśli o kimś zapomnę a powinien się tu znaleźć to przepraszam.

@Zebra pewnie nie znajdziesz czasu na moje wypociny, wróciłem i pewnie zawiodłem... ale dziękuje Ci za te wszystkie lata w których zawsze mogłem liczyć na Twoją pomoc, tutaj, czy na konkurencji. Wiem, że to Ty przyczyniłaś się w dużym stopniu do mojej kariery w administracji na serwerze.  Cieszę się, że mimo osoby X, która  wrogo nastawiała przeciwko mnie nie odwróciłaś się i zawsze mogłem na Ciebie liczyć, dalej pamiętam rekrutacje na RCON na konkurencji, czy akcje na drwalu tutaj xD. Mam nadzieję, że chociaż do momentu 1 odejścia z rangi Cię nie zawiodłem.

@Sky Dziękuje za zaufanie jakie swojego czasu mi dałeś oraz szanse w ekipie serwera, masz głowę do skryptów, widać że robisz to z pasji, nie tylko i wyłącznie dla pieniędzy.

@Volenir dziękuje za każdą pomoc z Twojej strony oraz szanse w ekipie serwera.

@Banan99 mega pomocna osoba oraz bezkonfliktowa wiedziałem, że prędzej czy później otrzymasz rangę, która w 100% Ci się należy, nie przepracowuj się, abyś się nie wypalił. powodzenia na nowym stanowisku.

@WhiteTiger* pozytywnie szurnięty gość, trzymaj się tam, podziwiam że dalej masz zapał do rozgrywki, początki NT, drwal te sprawy.

@Krychu mam nadzieję, że otrzymasz jeszcze kiedyś tego admina, pamiętam rozpoczęcie mojej kariery na PRPG, rozmowy o SARA, gdy byłeś liderem, kto ma wiedzieć ten wie o co chodzi.

@Tubas także mam nadzieję, że otrzymasz jeszcze szanse na administratorze, robiłeś kawał dobrej roboty.

@J.o.K.e.R, @Zimna Dobraliście się, mega pozytywne osoby, powodzenia w życiu prywatnym, jak i karierze na serwerze.

@GluzzeR Awansów do samej góry życzę, powodzonka.

@.Nati Tobie dziękuje za wszystkie rozmowy oraz, że chociaż na chwilę mogłem wczuć się ponownie w administracje bo to Ty poniekąd zachęciłaś mnie do powrotu. Mam nadzieję, że raz na jakiś czas będzie okazja jeszcze pogadać. Czekam na Twój awans.

@Leokadia może nie znamy się długo, ale jesteś mega pozytywną i wesołą osobą, mam nadzieję, że rozwiniesz się w tej administracji i dotrzesz na sam szczyt, powodzenia, mam nadzieję, że jeszcze polatamy moim infernusem, dbaj o niego xD.

@Domi powodzenia w administracji, czekam aż wasza trójka zajdzie na sam szczyt.

@BrachoL Tobie już wyżej napisałem co zawdzięczam, mega pozytywny gość, mimo złych słów jakie padały w Twoją stronę nigdy się od Ciebie nie odwróciłem, jak i Ty ode mnie, dzięki za wszystko mordko, trzymaj się tam!

@Maniac36 też już pewnie nie grasz, ale swojego czasu mieliśmy mega dobry kontakt, wiele mi pomogłeś, jak i ja Tobie, trzymaj się!

@Iguana.TG mam nadzieję, że zawitasz jeszcze w administracji PRPG, kupee lat co tu więcej mówić, dzięki za wszystko.

@ZioloPL ZILO trzymaj się tam hahaha,

@KamiloLZK, @HymelJadwiga dzięki chłopaki za czas spędzony w NieTykalnych, mam nadzieję, że jeszcze postawicie tą organizacje na nogi, pozdrówcie wszystkich ode mnie !

@turbokolba., @*TiGeR* czasy na DM, coś pięknego, tak się buduje legendę haha, podziwiam wtedy za waszą cierpliwość do mnie.

@Namik209 Dzięki, że tutaj też mogliśmy się spotkać i coś razem pograć, Tobie życzę dużo zdrowia, reszta sama przyjdzie.

Jak mogłem zapomnieć @SprytsBeng trzymaj się tam Tobiaszu, pamiętaj, że gdzie będziesz miał lepiej, jak nie u nas na PRPG.

Podsumowując pozdrawiam każdego z kim miałem jakiś tam kontakt, graliśmy razem oraz wszystkich, którzy kojarzą mnie z konkurencji, itp. Dzięki za te parę ładnych lat, nie wiem co powiedzieć więcej...

Na serwerze będziecie mogli mnie jeszcze spotkać raz na jakiś czas, ale niestety w administracji już raczej nie zawitam, gdy moje plany na przeprowadzkę wypalą itp, ale już kiedyś gdzieś mówiłem, że nie wrócę a wróciłem więc wszystko może się wydarzyć...

Na randze od powrotu nie zrobiłem wiele, ale mam nadzieję, że na tyle ile mogłem umiliłem wam rozgrywkę i pomogłem rozwiązać problemy. Osoby, które były wrogo nastawione, ponieważ bolała ich moja aktywność pozdrawiam was, życzę sukcesów, już nie musicie się przejmować i nadzorować moich logowań.

Dziękuję za wszystko ❤️ 

OFICJALNIE 2016-2024 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.