Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leokadia

makatussin

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kiel0n
Nick oskarżonego: Leokadia
Powód skargi: bezpodstawne zabranie prawa jazdy
Data zdarzenia: 18.02.2024

Dowody: https://imgur.com/a/2rTJQb1
Opis sytuacji: Sprawa wyglądala tak, ze wyprzedzalem ziomeczka normalnie u mnie nawet go nie zarysowalem. Ziomek nic nie pisal o to abym mu zaplacil za szkody ani ze go staranowalem. Dodam tez iz chwile po tym jak go wyprzedzilem, jak skrecalem to we mnie wjechal. Po jakims czasie zostalo mi zabrane prawo jazdy z powodu taranu przy jego wyprzedzaniu. Piszę skarge z tego powodu, iz moderatorka nie dala mi upomnienia o zaplate szkody dla gracza tylko odrazu zabrala prawo jazdy na 4 dni (nie wiedzialem nawet o tym taranie, bo u mnie nic nie bylo)

Witam! Na dowodzie którego otrzymałam sytuacja wyglądała inaczej, gracz który jechał solair'em jechał prosto, a ty zacząłeś wyprzedzać lewym pasem i skrecac przednim. Kara została na 4 dni, poniewaz jest ona "skalowana" to oznacza, ze gracz w krotkim czasie od ostatniej kary znow odwala. Upomnienia nie dostałes, dlatego, iz miales kare kilka dni temu i nie mialam obowiazku nadac ci teraz kary. Dziękuje i zycze milej nocy.

Patrząc na tą sytuację, można przypuszczać, że mieliście do czynienia z brakiem synchronizacji. Oskarżający u siebie wykonał poprawny manerw, za to wyprzedzana osoba została u niej staranowana. Czasem administracji może być ciężko ocenić taką sytuację bez nagrania z drugiej perspektywy. Nie widzę podstaw do ukarania Supporterki, jednakże takie zdarzenia mogą mieć miejsce i trzeba o tym pamiętać. Karę zdejmuję i unieważniam, a skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.