Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na caesarek

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: @caesarek
Powód skargi: wymuszenie kicka wmawianie że blokuje droge
Data zdarzenia: dziś ok 12:58 - 13:01
Dowody: image.thumb.png.4ba641c4d2c62f9d06dcec4be1718095.png
Opis sytuacji: Dziś podczas akcji rp strażaków zostałem kicknięty 2 razy za coś czego nie zrobiłem i wmawiano mi że zrobiłem to w dodatku "celowo" stałem poza pachołkami i wmawiał mi że stałem w TZ mam dowód podczas pisania po 1 kicku że nie blokowałem drogi więc to jest wymuszony kick.  w dodatku moje auto zostało wytepane do przechowalni VUID: 26541 więc nie miałem jak sie poruszać.

Sytuacja zaczęła się tak, że po reporcie na twoja osobę tepnąłem się do ciebie i stałeś za barierkami, twoje tłumaczenie, że stałeś pomiędzy barierkami nic nie daje bo to dalej jest TZ. dałem ci ostrzeżenie, żebyś wyszedł z TZ a ty się przemieściłeś na sam środek drogi więc dostałeś ode mnie kicka za WNTZ oraz utrudnianie akcji RP. Po twoim ponownym wejściu na serwer był ponownie report na twoją osobę, że wszedłeś na teren zamknięty oraz się prowadzisz zamieszkanie na akcji RP dekoncentrując przy tam strażakiem którzy prowadzili akcje ratunkową, a tak naprawdę nie prowadzili akcje, tylko się musieli z tobą kłócić i tobie tłumaczyć, że wchodzisz na TZ oraz blokujesz otwarty pas ruchu. Ponownie otrzymałeś ode mnie warna za blokowanie pasa ruchu i potem kicka. Tak naprawdę jedyne co źle zrobiłem to przeteleportowałem twój pojazd do przechowywalni o czym mnie później poinformował mój opiekun i za to mogę cię przeprosić, bo tutaj rzeczywiście popełniłem błąd. Nic innego nie mam sobie do zarzucenia i jedyne na co możemy czekać to na decyzję aRCON

2 godziny temu, caesarek napisał:

1. Tak naprawdę jedyne co źle zrobiłem to przeteleportowałem twój pojazd do przechowywalni o czym mnie później poinformował mój opiekun i za to mogę cię przeprosić, bo tutaj rzeczywiście popełniłem błąd. Nic innego nie mam sobie do zarzucenia i jedyne na co możemy czekać to na decyzję aRCON.

2 godziny temu, caesarek napisał:

2. że wchodzisz na TZ oraz blokujesz otwarty pas ruchu. Ponownie otrzymałeś ode mnie warna za blokowanie pasa ruchu i potem kicka. 

1. Przynajmniej dostaleś nagłej skłonności żeby się przyznać do czegoś co źle zrobiłeś.

2. Tak jak widać na załączonym zdjęciu powyżej w mojej 1 wypowiedzi stałem praktycznie tak że nawet jakby to ująć ”ślepy”. Mógłby mnie wyminąć a w pozostały kawałek drogi zmieściłby się na oko ranchero long postawiony wzdłuż autostrady. Jeśli to nie starcza to tak naprawdę jest to tzw. "Słowo przeciwko słowu". Czyli nic zapewne z tego nie wyniknie.

15 godzin temu, AxoBlue napisał:

Przynajmniej dostaleś nagłej skłonności żeby się przyznać do czegoś co źle zrobiłeś.

Bo na początku uznawałem to za prawidłowe, dopiero po skardze opiekun poinformował mnie, że jedyne co źle zrobiłem to ci wytepałem motor na przechowywalnie.

15 godzin temu, AxoBlue napisał:

Tak jak widać na załączonym zdjęciu powyżej w mojej 1 wypowiedzi stałem praktycznie tak że nawet jakby to ująć ”ślepy”. Mógłby mnie wyminąć a w pozostały kawałek drogi zmieściłby się na oko ranchero long postawiony wzdłuż autostrady

Takie tłumaczenie jest totalnie bez sensu i mija się z celem, w prawdziwym życiu też byś stał na otwartym pasie ruchu, niż na poboczu? nie wydaje mi się. Mogła się dalej znaleźć osoba która by jechała przy barierkach i mogłaby cię przejechać, a ty jej byś zniszczył dla przykładu zderzak i to by była twoja wina, bo to ty stoisz na drodze. Dodam jeszcze, że między otwartym pasem, a zamkniętym nie ma bariery w której gracz może bezkarnie stać, naprawdę wystarczyło przenieść się na poboczę i taka sytuacja by nigdy nie wystąpiła. Więcej nie będę się w tym temacie wypowiadał chyba że aRCON poprosi o dalszą wypowiedź, ponieważ wszystko co chciałem napisać to napisałem. Miłego Dnia.

21 minut temu, caesarek napisał:

Takie tłumaczenie jest totalnie bez sensu i mija się z celem, w prawdziwym życiu też byś stał na otwartym pasie ruchu, niż na poboczu? nie wydaje mi się. Mogła się dalej znaleźć osoba która by jechała przy barierkach i mogłaby cię przejechać, a ty jej byś zniszczył dla przykładu zderzak i to by była twoja wina, bo to ty stoisz na drodze.

Twoje tłumaczenie także, Porównałeś właśnie grę do IRL a przypomnę ci że GRA I IRL jest zupełnie inną rzeczywistością ponieważ w grach zawsze jest trochę tzw. "Fantazy".

22 minuty temu, caesarek napisał:

Dodam jeszcze, że między otwartym pasem, a zamkniętym nie ma bariery w której gracz może bezkarnie stać, naprawdę wystarczyło przenieść się na poboczę i taka sytuacja by nigdy nie wystąpiła. Więcej nie będę się w tym temacie wypowiadał chyba że aRCON poprosi o dalszą wypowiedź, ponieważ wszystko co chciałem napisać to napisałem. Miłego Dnia.

Istnieje takie coś u was jak "Przetepanie suszarką" z tego co pamiętam więc zamiast kickować mogłeś mnie np przenosić i zamieszania by nie było pozdrawiam cieplutko herbatka z cukrem jak u korwina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.