Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leokadia

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: mientos.
Nick oskarżonego: @Leokadia
Powód skargi: Bezsensowne karanie
Data zdarzenia: 16.02.2024
Dowody: Logi

https://youtu.be/xlPUKete4Ig
Opis sytuacji: Dostałem zakaz prowadzenia łódzi na podstawie filmu, który wysłałem wyżej moim zdaniem nie ma zbytnio to sensu, gdyż tak naprawdę nawet w niego nie wjechałem. Dodam jeszcze, że @n1mek_celowo wprowadza w błąd administracje i pisze report o byle co w celu korzyści przejęcia topki na kutrach. Brak poprawy. Zajeżdżanie łodzią innemu graczowi łowienie rybek oraz wjezdzanie celowo w niego. - dowody dostarczone do adm. Dodam jeszcze, że na nagraniu dokładnie widać jak pływam kółka a gracz celowo podjeżdża.

3 minuty temu, n1mek_ napisał:

Prosze, trzymaj drugą perspektywe (moją) Ja osobiście uważam ze kara jest sluszna. 

https://imgur.com/O1gPLSc

Zacznijmy od tego, że nie masz prawa głosu tutaj.

A poza tym na moim nagraniu doskonale widać jak sobie robię kółka po czym ty zaczynasz swoje kolejne prowokacje robiąc w tym samym miejscu kółka, oczywiście napisałem na ciebie skargę gdyż jest dużo dowód na twoje prowokacje.

3 minuty temu, n1mek_ napisał:

To, co napisałeś to jedna wielka prowokacja, ja zostawiam ta sprawe RCON, a tak swoją drogą "nie masz prawa głosu" to prowokacja, i za to są punkty na forum.

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administracja RCON.
Ewentualne osoby trzecie mogą się wypowiedzieć dopiero po zezwoleniu przez administrację RCON.

Zapoznaj się z regulaminem póżniej sie wypowiadaj

Witam! Na załączonym nagraniu widać, ze pływacie sobie w kółko i zbytnio nic złego nie robicie, to, że gracz płynął w Twoją stronę, nie znaczy, ze miał zamiar Cię taranować. Dowód, który otrzymałam mówił jasno i wyraźnie, że to Ty celowo taranowałeś. Uważam, iż kara została nadana prawidłowo, ponieważ, wcześniejsza nadana kara była kilka godzin wcześniej nadana, a potem znów odwalałeś tym. Z mojej strony to tyle, miłego i do usłyszenia! 

27 minut temu, Leokadia napisał:

Witam! Na załączonym nagraniu widać, ze pływacie sobie w kółko i zbytnio nic złego nie robicie, to, że gracz płynął w Twoją stronę, nie znaczy, ze miał zamiar Cię taranować. Dowód, który otrzymałam mówił jasno i wyraźnie, że to Ty celowo taranowałeś. Uważam, iż kara została nadana prawidłowo, ponieważ, wcześniejsza nadana kara była kilka godzin wcześniej nadana, a potem znów odwalałeś tym. Z mojej strony to tyle, miłego i do usłyszenia! 

Czyli twoim zdaniem jeżdżenie w kółko w tym samym miejscu nazywasz "odwalaniem". Rozumiem na tej podstawie ten gracz mógłby zostać za to samo ukarany tym bardziej po 2 warnach(jedno nadane przez konsole, a drugie słownie na pv)

Jednorazowy taran kutrem nie powinien być podstawą do kary ze względu na niską szkodliwość czynu (Gracz nie odpowiada majątkowo za stan kutra, a jedyne co traci to kilka sekund na rozpędzenie ponownie pojazdu). W przypadku kiedy nie mamy do czynienia z celowym utrudnianiem pracy i ciągłym taranowaniem to nie powinniśmy stosować kar czasowych. Na przedstawionych dowodach widzę jednorazową sytuację zatem karę unieważniam. Wszystkie sytuacje przedstawiają osobę Oskarżającego i jeszcze jednego gracza. Radzę Wam Panowie znaleźć inne zajęcie niż wzajemne przeszkadzanie w swojej pracy i po prostu trzymania się z dala od drugiej osoby. Członek administracji miał powody do podjęcia akcji i nadania kary, jednakże uważam że kara nie jest konieczna. Karę unieważniam, a skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.