Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na n1mek_

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27379
Login: mientos.
Nick oskarżonego: @n1mek_
Powód skargi: Utrudnianie rozgrywki, celowe taranowanie
Data zdarzenia: 16.02.2024
Dowody:  https://imgur.com/a/XxA0nZy

Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak, że od około godziny 14 gracz pisał mi na pw żebym oddał mu top 3 itd w celu zdobycia przewagi w topce zaczął mnie taranować i utrudniać rozgrywkę, jego prowokacje toczyły sie do godziny 19, po czym dostałem zakaz prowadzenia kutrów z tego samego powodu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [264] n1mek_: informuje o skardze

Witam, odwołując się do skargi chciałbym powiedzieć że posiadam ten sam dowód przedstawiony przez Ciebie. Mało tego myśle ze to była twoja wina, ja  hamowałem ty nie, co widać na nagraniu. Po Drugie, za taran ten taki średni ( na nagraniu ) przeprosiłem, wysłałem 100$. Jednak oddałeś mi to 100$ więc widać ze nie potrzebuje rekompensaty za "taran" Po trzecie, mam nagranie i patrzłem na mapkę, nie widziałem Cię ale mało tego i tak starałem się w ostatnim momencie zahamować.  Jechałem wtedy łowić słone ryby, co z tego wynika? Że sam nie jesteś "Święty" ponieważ mam parę nagrań z twoich wybryków, poza tym @AmzeK Nie ukarał by Cię za nic prawda? To z mojej strony na tyle, miłego wieczoru, cześć. 

Tak, aczkolwiek wytłumaczyłem to i Krzychu się mnie pytał czy chce pisac skarge, ale nie pisze ze wzgledu gracz uznał to za specialnie, robił kółko a ja w niego wyjechałem tyłem bo oddawałem rybki.

6 minut temu, mientos. napisał:

Gracz n1mek_ otrzymał ostrzeżenie od Krychu, powód: uważaj na innych jak płyniesz kutrem

Gracz otrzymał kolejne ostrzeżenie 

Poza tym jeśli był by to celowy taran otrzymał bym juz dawano kare ze względu na ostrzezenie 😉

Godzinę temu, mientos. napisał:

Gracz n1mek_ otrzymał ostrzeżenie od Krychu, powód: uważaj na innych jak płyniesz kutrem

Gracz otrzymał kolejne ostrzeżenie 

Brak poprawy. Zajeżdżanie łodzią innemu graczowi łowienie rybek oraz wjeżdzanie celowo w niego. - dowody dostarczone do adm.

Gracz Otrzymał kolejną kare, brak poprawy totalny. Dalej kontynuuje swoje zaczepki. 

3 minuty temu, n1mek_ napisał:

Brak poprawy. Zajeżdżanie łodzią innemu graczowi łowienie rybek oraz wjeżdzanie celowo w niego. - dowody dostarczone do adm.

Gracz Otrzymał kolejną kare, brak poprawy totalny. Dalej kontynuuje swoje zaczepki. 

tak, otrzymałem kare ale jest ona totalnie bez sensu gdzyż kreciłem sie przez 2min w tym samym miejscu a ty specjalnie podjezdzasz mam na to klipa :d

Celowe prowokowanie z twojej strony.

Jestem ciekaw, gdzie są prowokacje z mojej strony? Po drugie, tez robiłem kołka i to twoja wina - żadna kara nie jest za darmo. 

7 minut temu, mientos. napisał:

tak, otrzymałem kare ale jest ona totalnie bez sensu gdzyż kreciłem sie przez 2min w tym samym miejscu a ty specjalnie podjezdzasz mam na to klipa :d

Celowe prowokowanie z twojej strony.

https://imgur.com/63uKKd3

Na przedstawionym nagraniu przez Ciebie w skardze wina leży po Twojej stronie. Ode mnie taka rada, jeżeli nie przepadacie za sobą, może po prostu unikajcie się? Pamiętajcie, że to gra, która ma Wam dawać rozrywkę a wydaje mi się, że o tym zapomnieliście.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.