Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Amzek

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: mientos.
Nick oskarżonego: @AmzeK
Powód skargi: Nieumiejętne podejście do przyjętego reporta.
Data zdarzenia: 16.02.2024
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak, że gracz utrudniał mi rozgrywkę w celu przejęcia top 3 na kutrach, mam na myśli zajeżdzanie celowo drogi i pisanie reportów mam na wszystko dowody, no ale cóż supporter nawet nie potrafi dobrze rozpatrzeć reporta, więc pojawiła się ta skarga.

https://imgur.com/a/H07m4Lo

Witam, na załączonym nagraniu przez 2 minuty kręcicie się w kółko próbując sobie tamować drogę. Jeżeli chcesz się podpierać twardymi dowodami to dlaczego nadesłałeś mi filmik, który ma tylko dokładnie 17 sekund, co uwzględnione jest w szczególe kary i administrator RCON rozpatrujący ową skargę będzie miał do tego wgląd. Nadesłałeś mi dowód, w którym podkreślasz swoją winę i ukazane jest, że wpływasz celowo w drugi kutr, skoro posiadałeś aż tak długi dowód to dlaczego nie nadesłałeś mi całości tylko część wyjęta z całego nagrania?. Uważam, że kara została nadana prawidłowo, szczególnie, że miałeś kilka godzin wcześniej ostrzeżenie abyś się opanował w tych kutrach. Z mojej strony to wszystko, miłego wieczoru!

6 minut temu, AmzeK napisał:

Witam, na załączonym nagraniu przez 2 minuty kręcicie się w kółko próbując sobie tamować drogę. Jeżeli chcesz się podpierać twardymi dowodami to dlaczego nadesłałeś mi filmik, który ma tylko dokładnie 17 sekund, co uwzględnione jest w szczególe kary i administrator RCON rozpatrujący ową skargę będzie miał do tego wgląd. Nadesłałeś mi dowód, w którym podkreślasz swoją winę i ukazane jest, że wpływasz celowo w drugi kutr, skoro posiadałeś aż tak długi dowód to dlaczego nie nadesłałeś mi całości tylko część wyjęta z całego nagrania?. Uważam, że kara została nadana prawidłowo, szczególnie, że miałeś kilka godzin wcześniej ostrzeżenie abyś się opanował w tych kutrach. Z mojej strony to wszystko, miłego wieczoru!

Okej tylko, że to jest nie fair gdyż drugi gracz robiąc to samo nie otrzymał zakazu poruszania się kutrem, jak już chcesz nadawać kary na siły to bądź fair. Dodam jeszcze, że na nagraniu, które ci wysłalem kreciłem sie przez 3 min

1 minutę temu, mientos. napisał:

Okej tylko, że to jest nie fair gdyż drugi gracz robiąc to samo nie otrzymał zakazu poruszania się kutrem, jak już chcesz nadawać kary na siły to bądź fair.

W nadesłanym mi dowodzie wina jest tylko i wyłącznie po Twojej stronie, więc oceniłem sytuację zgodnie z nadesłanym mi materiałem dowodoym.

3 minuty temu, mientos. napisał:

Wrzuce dokładnie ten dowód co tobie wysłałem na nagraniu widać dokładnie jak  się kręcę dokładnie 2min po czym gracz specjalnie wjeżdża mi pod kuter.

Otóż nie, tego mi nie wysłałeś - Jak wspomniałem dowód dostałem 17 sekundowy, a nie ponad 2 minutowy, uwzględniłem to w szczególe kary i wgląd do tego będzie miała Administracja RCON rozpatrująca ową skargę.

1 minutę temu, AmzeK napisał:

Otóż nie, tego mi nie wysłałeś - Jak wspomniałem dowód dostałem 17 sekundowy, a nie ponad 2 minutowy, uwzględniłem to w szczególe kary i wgląd do tego będzie miała Administracja RCON rozpatrująca ową skargę.

po 17sekudnowym fragmencie możesz zobaczyć na mapie jak gracz zmienił kierunek jazdy aby celowo podpłynąć mi pod kuter

1 minutę temu, mientos. napisał:

po 17sekudnowym fragmencie możesz zobaczyć na mapie jak gracz zmienił kierunek jazdy aby celowo podpłynąć mi pod kuter

Otóż nie, w dowodzie nadesłanym mi mam uchwycone jak gracz po prostu płynie jednym torem przed siebie, a Ty robiąc jakieś "kółka" wpływasz mu przed dziób i go taranujesz.

Jednorazowy taran kutrem nie powinien być podstawą do kary ze względu na niską szkodliwość czynu (Gracz nie odpowiada majątkowo za stan kutra, a jedyne co traci to kilka sekund na rozpędzenie ponownie pojazdu). W przypadku kiedy nie mamy do czynienia z celowym utrudnianiem pracy i ciągłym taranowaniem to nie powinniśmy stosować kar czasowych. Na przedstawionych dowodach widzę jednorazową sytuację zatem karę unieważniam. Wszystkie sytuacje przedstawiają osobę Oskarżającego i jeszcze jednego gracza. Radzę Wam Panowie znaleźć inne zajęcie niż wzajemne przeszkadzanie w swojej pracy i po prostu trzymania się z dala od drugiej osoby. Członek administracji miał powody do podjęcia akcji i nadania kary, jednakże uważam że kara nie jest konieczna. Karę unieważniam, a skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.