Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Amzek

Mirek*Blacharz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MIrek*Blacharz
Nick oskarżonego: Amzek
Powód skargi: Bezsensowne prawko
Data zdarzenia:  16.02.2024
Dowody: ✔ Pomyślnie opłacono płatny przejazd. Miłej podróży!
ⓘ Twój silnik uległ krytycznemu uszkodzeniu!
(63) AmzeK: TheTinsmith
(48) Macioo: haha
(48) Macioo: a teraz 
(48) Macioo: prosze 
✖ Nie jesteś na służbie.
(48) Macioo: placic
(48) Macioo: za 
(48) Macioo: zniszczen ia
✔ Pomyślnie wysłano 100.00$ do gracza Macioo!
(48) Macioo: dziekuje
⚠ Zanotowano utrudnienia w ruchu drogowym w lokalizacji City Hall, San Fierro! ⚠
Gracz TheTinsmith otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na 6 godzin przez AmzeK (web), powód: Taran, brak zaplaty za szkody.

Opis sytuacji: No co tu duzo mowic, zagapilem sie pod prad, uderzylem w Amzka po czym oddaliem sie na swoj pas ruchu zaplacilem drugiemu graczu ktory tez mial szkody. Sam Amzek Napisał tylko mój nick przez co nikt nie jest w stanie sie domyslec ze chce jakakolwiek zaplate, nawet nie widzialem zeby radiwoz byl w jaki sposob uszkodzony. Dodam jeszcze ze nie miałem żadnej kary odnośnie prawa jazdy od ponad roku co już jest sporą zmianą którą któś mi musial zniszczyc bezsensownym prawkiem na tylko 6h.

Witam, jadąc autostradem w kierunku mostu Garver-Bridge zauważyłem Twój pojazd jadący pod prąd, następnie zjechałeś w mój radiowóz i go staranowałeś jadąc dalej - cofnąłem się do Ciebie abyś zauważył mój nick i może skusił się przelać pieniądze za szkody, ale stwierdziłeś, że lepszym wyborem będzie jazda dalej pod prąd i wjazd w drugiego gracza, na szczęście na widok mnie stojącego obok Ciebie postanowiłeś mu zapłacić, uważam, że to co robiłeś było celowe i wiedziałeś co w tamtym momencie robisz, więc sądzę, że Twoim obowiązkiem było zapłacenie za twoje czyny, ale w moim przypadku tego nie uczyniłeś. Prawo jazdy zabrane na 6 godzin z racji małej ilości kar na przestrzeni ostatnich miesięcy lub jak wspomniałeś roku, gdybyś się zatrzymał i postanowił jednak zapłacić za swoje czyny zadośćuczynieniem to otrzymałbyś inny wymiar kary. Tyle z mojej strony, miłego wieczoru.

1 minutę temu, AmzeK napisał:

Witam, jadąc autostradem w kierunku mostu Garver-Bridge zauważyłem Twój pojazd jadący pod prąd, następnie zjechałeś w mój radiowóz i go staranowałeś jadąc dalej - cofnąłem się do Ciebie abyś zauważył mój nick i może skusił się przelać pieniądze za szkody, ale stwierdziłeś, że lepszym wyborem będzie jazda dalej pod prąd i wjazd w drugiego gracza, na szczęście na widok mnie stojącego obok Ciebie postanowiłeś mu zapłacić, uważam, że to co robiłeś było celowe i wiedziałeś co w tamtym momencie robisz, więc sądzę, że Twoim obowiązkiem było zapłacenie za twoje czyny, ale w moim przypadku tego nie uczyniłeś. Prawo jazdy zabrane na 6 godzin z racji małej ilości kar na przestrzeni ostatnich miesięcy lub jak wspomniałeś roku, gdybyś się zatrzymał i postanowił jednak zapłacić za swoje czyny zadośćuczynieniem to otrzymałbyś inny wymiar kary. Tyle z mojej strony, miłego wieczoru.

To po co miał bym ci płacić skoro bym "dostał inny wymiar kary"? Zresztą ciężko było ci napisać nawet kwotę ile mam ci dać ? Czy tylko mój nick? Nie mam pojęcia ile kosztują naprawy w sapd  dał bym ci za mało to było źle.

1 minutę temu, TheTinsmith napisał:

To po co miał bym ci płacić skoro bym "dostał inny wymiar kary"? Zresztą ciężko było ci napisać nawet kwotę ile mam ci dać ? Czy tylko mój nick? Nie mam pojęcia ile kosztują naprawy w sapd  dał bym ci za mało to było źle.

Przelałbyś cokolwiek to byłoby w porządku, ponieważ traktuję to jako poczucie własnej winy i przeprosiny. Jeżeli w kogoś wjeżdzasz to logiczne jest to, że mu płacisz za szkodę, a jeżeli takowej zapłaty nie będzie to podlegasz karze serwerowej.

Patrząc na całość sytuacji to Moderator miał pełne prawo nadać karę ze względu na jazdę pod prąd i spowodowanie kolizji. Inny wymiar kary to mógłby być warn w celu pozostawienia śladu że Oskarżający dopuścił się złamania regulaminu i w razie następnej takiej sytuacji, dawałby znak dla reszty administracji że należy nadać karę czasową. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.