Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na X3arus

Diesel420

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 67107
Login: KamilKy2005
Nick oskarżonego: <X3arus
Powód skargi: Podejrzenia o brudnym majatku
Data zdarzenia: 14.02.2024
Dowody: Jedynie co mogę dać to kawałem rozmowy z nim po której tym bardziej myślę że cos jest nie tak https://imgur.com/a/gUCDoRA
Opis sytuacji: Rozmawiałem kilka razy z graczem oraz sprawdzałem jego konto i po tym co słyszałem mogę tylko podejrzewać że coś jest nie tak z jego majątkiem. Zawsze jego wyjaśnienia były dziwne. Więc proszę o przeanalizowanie jego konta i transakcji.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.fc18a638a7d7cfa001d0bf02f4edb611.png

W dniu 15.02.2024 o 00:17, Pan_Zapalka napisał:

XD niech sprawdzają utciwie zarobiłem handlem na pojazdach człowieku a ty dalej płacz 

Ty mi powiedz chłopaku kiedy ty z mną rozmawiałeś xD pisaliśmy jak już ale gadać nigdy nie gadaliśmy 

Wyjaśnij mi proszę te przelewy: 

2022-01-01 17:01:39 lobej Pan_Zapalka 15,000$

2022-01-01 17:01:33 lobej Pan_Zapalka 15,000$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.