Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gluzzer

Huher.AMG

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mati98 

Nick oskarżonego: Gluzzer 

Powód skargi: Warny 

Data zdarzenia: 18:00 13.02.2024

Dowody: Brak logi ewentualnie

Opis sytuacji

Witam panie Gluzzer . Pisze tą skargę z powodu ostrzeżeń które mi dajesz . Warn za skrót WTF uważam za lekką przesadę . Jeśli bym napisał skrót OMG też byś mi dał warna ? Niestety nie nagrałem tego bo nie zapisał mi sie akurat ten urywek ale kurde uważam to za lekką przesadę. Wiadomo to tylko warn i nie ma o co sie kłócić , jednakże po warnie spytałem się na reporcie innych administratorów czy za to jest warn i odpowiedzieli mi że nie . Co najlepsze jedni odpowiedzieli że nie a inni odpowiedzieli że jeśli uznał to za wulgarny skrót to słusznie . Czyli można administracje nazwać jedną wielką samowolką w której każdy decyduje jakimś swoim przekonaniem co jest wulgarne a co nie. Te ostrzeżenie nie ma żadnego sensu a jeśli uważasz że ma mogłeś mi chociaż odpisać na moje wiadomości , a nie za przeproszeniem mieć mnie w d i zlać to. Nie miłe zachowanie z twojej strony. Pozdrawiam administracje.

Ps. W skardze nie chodzi stricte o warna a o brak kontaktu ze strony supportera Gluzzer mimo moich prób oraz brak konkretnych wytycznych co do karania za pewne zachowania. Zamiast tego warna mógł polecieć mute , a skoro niektórzy za to karają bo tak sobie "uznają" to skąd ma człowiek wiedzieć potem co wolno a czego nie wolno. Nie powinny być to kwestie uznaniowe tylko wytyczne których sie pilnuje. 

A więc tak:
1. Co do słuszności nadanego przeze mnie ostrzeżenia - zgodnie z obowiązującymi na serwerze regulaminami (w tym przypadku dot. komunikacji) na serwerze obowiązuje kultura wypowiedzi na odpowiednim poziomie. Myślę, że nie muszę rozwijać czy też tłumaczyć użytego przez Ciebie skrótu i sądzę również, że jego przetłumaczone znaczenie nie jest większości graczy obce.
2. Co do faktu "olewania" wiadomości, które pisałeś w moją stronę. Po analizie logów utwierdziłem się w przekonaniu, że chwilę po nadaniu kary w postaci ostrzeżenia napotkałem niestety problem z MTA, który uniemożliwił mi chwilowo jakąkolwiek rozgrywkę na serwerze. Oczywiście załączam zrzut ekranu z logów, gdzie widać końcowe w ówczesnej sesji wiadomości, które zapisały mi się w folderze MTA ( https://imgur.com/a/lu2CDDt ) - jak widać napisałeś do mnie o godzinie 18:19:42, natomiast ostatni widoczny w mojej konsoli log jest z godziny 18:20:21. Na potwierdzenie wcześniej opisanego problemu posiadam również zapis logów po ponownym wejściu na serwer ( https://imgur.com/a/m0YRfoV ). Jak więc widać wszedłem ponownie na serwer ok. godziny 18:23. Niestety nie napisałeś do mnie ponownie o twoich wątpliwościach co do słuszności nadanej kary, a ja sam przez problem z MTA nie byłem w stanie odczytać napisanych przez Ciebie wiadomości w mojej poprzedniej sesji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.