Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na członka frakcji - Cytrynqa

Dev

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Dev
Nick oskarżonego: Cytrynqa
Powód: nieznajomość regulaminu 
Dowody: https://imgur.com/a/T1MsAea
Opis sytuacji: Zrespiłem się w San Fierro chciałem skorzystać z usług SATC i nagle patrzę ze Cytrynqa stoi z rozwalonym zderzakiem co jest zabronione przez regulamin po czym jeszcze pojechał/a z klientem do mechanika.

Dzień Dobry tutaj Adeptka San Andreas Transport Corporation. 
Co do skargi to z nikim nie pojechałam do mechanika, zderzak został rozwalony przez kogoś kto stał za mną i przez przypadek wjechał mi w tył. Nie robimy sobie o to problemów z innymi wspólpracownikami. Jeżeli nie masz za co pisać skargi to jej nie pisz proszę. 
Czekam na zarząd 😄

16 minut temu, Cytrynqa napisał:

Dzień Dobry tutaj Adeptka San Andreas Transport Corporation. 
Co do skargi to z nikim nie pojechałam do mechanika, zderzak został rozwalony przez kogoś kto stał za mną i przez przypadek wjechał mi w tył. Nie robimy sobie o to problemów z innymi wspólpracownikami. Jeżeli nie masz za co pisać skargi to jej nie pisz proszę. 
Czekam na zarząd 😄

image.png.db381caefab3b7338f129e7015da4cce.png

Skarge przyjmuję aczkolwiek nie rozumiem w sumie dlaczego nie zwróciłeś grzecznie komuś uwagi a wolałeś pisać skargę o taką drobnostkę, również tak mówiłem że jeżeli będzie minimalistyczna usterka na spawnie to nie muszą naprawiać, pracownik otrzymuje ostrzeżenie zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.