Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na DANERKO*CDW - oskarżony przez Puffy

Klubowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: DANERKO*CDW
Data zdarzenia:  14:17 13.02.2024
Opis zdarzenia: No to tak postawiłem sobie sanda na giełdzie bo kolega mówił, że ma fajnego cheetaha na sell to podjechałem sprawdzić (stałem nie daleko pojazdu stał tam może minutę) i podjechał Saryjczyk to wszedłem do pojazdu żeby przypadkiem mi go nie zebrał. Jednak koleszka skakał mi po aucie czego nie życzę sobie to napisałem mu wypad bo co on sobie myśli na co on bez czelnie zabrał mi pojazd w którym siedziałem i wsadził na pp z powodem pojazd porzucony (XDD). Zachowanie karygodne liczę na surową karę dla pracownika 
Dowody:  https://streamable.com/ni3sdm

4 minuty temu, DANERKO*CDW napisał:

Oo bardzo mi się podoba jak fajnie wycięte momenty w których zostałem przejechany przez was oraz jak blokowaliście mi drogę 😉 Tak się składa że nie masz racji i mogę to udowodnić. Postaram się za chwilę dać wszystkie dowody.

udowadniaj sobie co chcesz, nie zmienia to faktu, że zabrałeś pojazd w którym siedziałem i poniesiesz za to kare

Wjechałem na giełdę i zobaczyłem sandkinga który omija parking płatny, puffyego nie widzę w pobliżu więc chcę założyć blokadę natomiast w wysokich autach nie działa to zbyt dobrze dlatego wchodziłem na maskę pojazdu. Chciałem odpuścić bo zobaczyłem że znalazł się kierowca natomiast ten do mnie "wypad" więc zrobiłem co powinienem i zabrałem pojazd. Po nieudanej próbie zastraszenia i cwaniakowania przyjechali na pp i scnnjZ próbował mnie rozjechać 2 razy a następnie wspólnie blokowali mi drogę. Nie wiem kto tutaj powinien zostać ukarany...

Dowody: https://streamable.com/1i5ksn

10 minut temu, DANERKO*CDW napisał:

Wjechałem na giełdę i zobaczyłem sandkinga który omija parking płatny, puffyego nie widzę w pobliżu więc chcę założyć blokadę natomiast w wysokich autach nie działa to zbyt dobrze dlatego wchodziłem na maskę pojazdu. Chciałem odpuścić bo zobaczyłem że znalazł się kierowca natomiast ten do mnie "wypad" więc zrobiłem co powinienem i zabrałem pojazd. Po nieudanej próbie zastraszenia i cwaniakowania przyjechali na pp i scnnjZ próbował mnie rozjechać 2 razy a następnie wspólnie blokowali mi drogę. Nie wiem kto tutaj powinien zostać ukarany...

Dowody: https://streamable.com/1i5ksn

"masz szczescie" prawda jest taka ze stałem obok pojazdu a blokadę założyłeś tylko dlatego, że napisaliśmy ci wypad na klipie dobrze widać, że odpuściłeś i ,że stałem w pobliżu pojazdu a potem do niego wsiadłem i dopiero wtedy założył blokadę a na dodatek ten tekst "nie umiesz pisać to będziesz płacić" no sory ziomek ale nikt cie tu nie chcę i nie musisz się wywyższać z tego powodu, że mi autko w gierce na pp wsadzisz bo ja mam gdzieś tą kasę, jednak twoje zachowanie jest dziecinne i karygodne dlatego złożyłem tą skargę "nie wiem kto powinien zostać ukarany" Ziomek jesteś członkiem frakcji ja i koleszka jesteśmy zwykłymi graczami w taki sposób reprezentujesz frakcje. Było by mi wstyd pokazywać taki poziom jednak patrząc na ciebie to chyba normalne robić z siebie błazna. Czekam na odpowiedź zarządu liczę na podejście zarządu w sposób bez faworki i ukaranie amatora, a co do mojego słownictwa czy też tego, że koleszka cię rozjechał masz coś takiego jak /report a nie wymierzasz samorząd  jednak wątpie, że za napisanie wypad mogę dostać karę wyciszenia pozdrawiam. 

Ale w czym masz problem? Napisałem co i jak a to ty odpowiadasz dziwnymi tekstami z brakiem szacunku i mówisz na mnie błazen itd. Umiałbyś rozmawiać normalnie to zapewne byś powiedział sorka i odjechał i to tyle a nie ty masz do mnie problem bo popełniłeś błąd i teraz do mnie masz jakiś problem xD Niczym się nie wywyższam a to jak z tobą rozmawiam bierze się z tego jak ty ze mną rozmawiasz i nie uważam że powiedziałem coś złego. Moim zdaniem to ty próbujesz mnie jakoś ośmieszyć i powinieneś się zastanowić co robisz bo nie powinieneś tak do mnie mówić. Tyle w temacie, nie ma sensu dalsza rozmowa z tobą i również czekam na rozpatrzenie sprawy. 

Z  uwagi na brak kultury wobec naszego pracownika z twojej strony, próby przejechania go ( VDM ) oraz na obowiązujący punkt w Kodeksie Ruchu Drogowego : " §4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.) ", stwierdzam że twój pojazd blokował ruch i pracownik miał pełne prawo by go odholować. Jeśli chcesz pooglądać pojazdy na giełdzie to polecam z korzystanie parkingu, który znajduję się przed giełdą a gwarantuję ci, że unikniesz kosztów wyciągania pojazdu z parkingu policyjnego. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.