Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gaga

AndreoPiroman

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AndreoPiroman
Nick oskarżonego:  Gaga
Powód skargi:  Niesłusznie dobrany czas kary.
Data zdarzenia: 12 Lutego 2024, 15:35
Dowody: Chwilę przed udzielałem się na czacie globalnym.
Opis sytuacji: Zwracam się w sprawie ostatniej decyzji dotyczącej kary nałożonej na mnie przez gracza o pseudonimie "Gaga". Chciałbym wyrazić swoje niezadowolenie oraz podnieść kwestię długości tejże kary. Po pierwsze, chciałbym zaznaczyć, że nie zgłaszam tej skargi z intencją naganiania za moje działania w grze, ale z obawy o sprawiedliwość i równość w stosowaniu sankcji wobec wszystkich graczy. Rozumiem, że regulaminy są istotne dla utrzymania porządku i uczciwej rozgrywki. Jednakże, w moim przypadku, wydaje mi się, że nałożona kara jest zdecydowanie zbyt długa w porównaniu do naruszenia, za które została nałożona. W żaden sposób nie bagatelizuję mojego postępowania, ale biorąc pod uwagę kontekst oraz fakt, że napisanie na /g takiej rzeczy nie jest mutem na trzy dni, czuję, że kara jest nadmierna. Nie jestem typem gracza, który systematycznie łamie zasady czy szkodzi innym uczestnikom rozgrywki. Mając na uwadze powyższe, proszę o ponowne rozpatrzenie mojej sytuacji oraz ewentualne złagodzenie nałożonej kary i rozsądne ukaranie administratora "Gaga". Miłego dzionka ;3

Witam. Powód tej długości kary jest bardzo prosty. Zaledwie 4 dni wcześniej posiadałeś karę mute na 2 dni za prowokacje a z racji, że teraz także podlegałeś karze z tym samym powodem ORAZ braku kultury to otrzymałeś karę dłuższą niż poprzednia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.