Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na KamiloLzk

Wojtek2010PL

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 60032
Login: Yummi*
Nick oskarżonego: @KamiloLZK
Powód skargi: Działanie na szkodę serwera, wynoszenie informacji z panelu administracji.
Data zdarzenia: 12.02.2024
Dowody: 

image.png.1cfdd2d27998586aa7046b09ae5cbe77.png

Odnosnie skargi na Banana99 napisanej przez mAti., nie wiadomo skąd wie co dałem za pojazd Bullet gdzie jest to niemożliwe gdyż nigdzie się tym nie chwaliłem nic z tych rzeczy
Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak, że gracz napisał skargę na ARCON Banan99 i przytoczył w tym moją transakcje, którą ktoś wyciągnął z panelu administracyjnego jak wiadomo można się domyślić kto to zrobił. Dodam również, że @KamiloLZK pozbawił mnie dostępu do serwera na pół roku czekając na werdykt, w którym się nic nie dowiedziałem itd.  Karygodnym jest żeby administracja udostępniała informacje osobom trzecim.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  @KamiloLZK

15 godzin temu, mAti. napisał:

Wojtku, odniosę się do tego w możliwie banalny i oczywisty sposób dla każdego, może Ty na to nie wpadłeś.

Z tego co wiem na serwerowym forum jest coś takiego jak baza pojazdów do której każdy ma wgląd i można zobaczyć w danej chwili co dany gracz posiada na koncie, pod dwoma licytacjami związanymi z Admiralami które zakupiłeś były twoje oferty co mogło zasugerować, że trafiły one na twoje konto - nie wpadłeś na to, że ktoś mógł wiedzieć co posiadasz na swoim koncie w dniu transakcji za Bulleta, ewentualnie dzień przed i jeszcze wcześniej? nie wpadłeś na to, że w każdej chwili ktoś mógł zrobić screena twojej bazy pojazdów i wywnioskować za co poszły te pojazdy, myślisz że do wszystkiego potrzeba administracji?

Jeśli oskarżasz kogoś, o to że wyciągnął coś z panelu administracyjnego przedstaw to w formie dowodów, a nie pomawiaj kogoś publicznie.

Rozumiem, że z twojego toku myślenia wynika na to, że przypomniałeś sobie po 3 miesiącach od zakupu co tak naprawdę dałem🤔

15 godzin temu, KamiloLZK napisał:

Hej, nie będę się z wami kłócił bo to nie ma za bardzo sensu. Myślę że Mati wytłumaczył wszystko co i jak. BIO, nie uda wam się mnie złamać 😊

Nikt nie ma zamiaru ciebie "łamać" jak ty to nazywasz swoim językiem, ale to co zrobiłeś czyli wyciągnąłeś moje transakcje na widok dzienny nie powinno mieć miejsca z składzie administracji serwera możecie sobie tłumaczyć, że niby ktoś zrobił SS bazy pojazdów ale nie wzięliście tego pod uwagę, że robicie z siebie błaznów pisząc takie rzeczy. Jeżeli pokażesz mi SS z bazy pojazdów z tamtego okresu jestem w stanie ci uwierzyć, ale cóż niestety go nie masz bo taki SS nie miał miejsca, także jak już chcesz kłamać to rób to z głową i się nie pogrążaj. 

Tyle ode mnie czekam na werdykt ARCON😘

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.