Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem oskiotv^CD

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

1960402961_naglowekoskiotv.png.e392421a2667fc69d3d6404820fb7ad4.png
info.png.0417599826da3f5fdcc133be9ecec085.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z Master Technician @oskiotv^CD. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!
wywiad.png.9f4618ce4631c6bdb5e4f002bbbe8f93.png

d: @-dzusia- | o: @oskiotv^CD

d: Witam, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
o: Jasne!

d: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
o: Hej, jestem @oskiotv^CD, dla znajomych oski. Na serwerze gram już ponad 3 lata, we frakcji SAFD jestem już ponad rok.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
o: Na serwer trafiłem przez mojego dobrego znajomego @Moorela, którego serdecznie pozdrawiam. Moja przygoda zaczęła się od pracy na drwalu.

d: Skąd pomysł na nick?
o: Nie było pomysłu, jak wchodziłem na serwer, jakoś tak. Oski zawsze mnie nazywali no i jako młody chłopak zawsze marzyła mi się kariera youtubera, stąd końcówka tv.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
o: Większość moich celi została spełniona. Moim aktualnym celem jest kupno pojazdu Banshee Viper GTS. Moim drugim skrytym marzeniem jest jeszcze, dostanie się do zarządu frakcji, w której obecnie jestem.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
o: Mój majątek to około 4kk. W mojej kolekcji posiadam Sabre 1kid, która nie może się doczekać zrobienia tune, posiadam boxvilla 2kid. Jest on ze mną od poczatku serwera, następnie previona 6kid na ft, waltona 8kid, który jest moim pierwszym samochodem, sentinel 16kid pft (brakuje nitro) oraz jakieś słabsze samochody.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
o: Szczerze chyba nic, dla mnie serwer ma urok takim, jakim jest.

d: Z tego, co wiem, pełnisz funkcje Master Technician we frakcji SAFD. Jakie prace/obowiązki do Ciebie należą? Masz jakieś doświadczenia?
o: Obowiązki, które wykonuje to zwykły pracownik + szkolenie akademii. Moje doświadczenie we frakcji to ponad 1,5 roku.

d: Jeśli nie SAFD, to jaką frakcję byś wybrał? Chciałbyś, by coś zostało zmienione?
o: Nie wybrałbym żadnej, SAFD to moja ulubiona frakcja. Gdybym miał iść do innej, to wolałbym już nie grać. Czy chciałbym, by coś zostało zmienione? Hmmm, dobre pytanie. Moglibyśmy dostawać szybciej zmiany, ale to nie jest zależne od nikogo we frakcji.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Fire Department?
o: Nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 1147 godzin. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
o: Wspominam ten czas bardzo miło. Od początku jest ze mną mój kolega @Moorela. Odkąd dołączyłem do frakcji, nie liczę czasu, bo spędzam go z fajnym gronem ludzi.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe? Masz jakieś uwagi co do nich?
o: Nie mam uwag do eventów serwerowych, są dla mnie przyjemne i proste.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
o:
Społeczność. Ludzie są naprawdę fajni.

d: Powiesz nam coś więcej o organizacji, w której jesteś?
o: Jest to moja prywatna organizacja, w której jestem z kolegami. Używam jej tylko do udostępniania samochodów pomiędzy sobą.

d: Odchodząc od tematów serwera, chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje?
o: Interesuję się motoryzacją oraz komputerami, a zwłaszcza starą motoryzacją.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
o: Za 10 lat? Jestem typem człowieka, który nie myśli, co będzie za 10/20 lat. Mam nadzieje, że będę robić coś, co lubię.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
o: Kieruję się tym by czuć się szczęśliwie i komfortowo.

d: Masz jakieś marzenia?
o: Moim marzeniem jest BMW e30 w sedanie w kolorze czarnym z gwintowanym zawieszeniem i silnikiem z nowszego modelu (3.0B).

d: Czego się najbardziej boisz?
o: Raczej niczego się nie boję.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
o: Oczywiscie chciałbym pozdrowić całą strukturę SAFD oraz @alfred i @Moorela.

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę. Miłego dnia!krecha.png.f021861fa52e69bd645cdbaf7a259728.pnggaleria.png.932d9cc5062c10024ef66b9d2ac1670a.png

1755835537_ramkaoskiotv.thumb.png.7a6d047d7bf74895514da89f71920dd5.png
krecha.png.f021861fa52e69bd645cdbaf7a259728.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał oraz że lepiej poznaliście Master Technician @oskiotv^CD. Jeszcze raz bardzo dziękuję @oskiotv^CD za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia.1228332845_krecha2.png.a4464151bfac6375f8e8581d8b636f59.png

dla Redakcji Project News
450077067_pieczatkaaktualna_webp.0772a5fb154eb64842ca13cb4c5405f84mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.