Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiady z Młodszymi Specjalistami SARA

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

8059179_naglowekSARA.png.646a1e95cd26c47a8854c9cc5f141615.png
info.png.f3fecb92c9af97eee9620eefe2071413.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z dwoma Młodszymi Specjalistami frakcji SARA graczami @Wujaszek.. oraz @FragusS. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!wywiad.png.050c0cf5b8edd22c25026afaffb58669.png

d: @-dzusia-| W: @Wujaszek.

d: Witam, z tej strony Senior Pressman  @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
W: Witam, jak najbardziej, dawaj te pytanka!

d: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
W: Witam, jestem @Wujaszek.. Były właściciel organizacji Elite Unity oraz Młodszy Specjalista z S.A Road Asistance.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
W: Moja przygoda na tym serwerze rozpoczęła się w 2021 roku. Trafiłem tutaj z konkurencyjnego serwera jak na tamte czasy. Przyszedłem wraz z kilkoma ziomkami z tamtego serwera.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
W: Aktualnie moim głównym celem na tym serwerze jest awansowanie na najwyższą możliwą rangę w mojej frakcji, jaką jest Inżynier, lecz przede mną jeszcze długa droga. A drugim celem jest oczywiście objęcie stanowiska Supportera.

d:  Ile liczy twój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
W: Aktualnie mój majątek nie jest duży. Właśnie chwilę temu kupiłem Buffalo Chellengera za 1.3kk i to jest mój cały majątek na serwerze.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
W: Dobre pytanie. Nie zastanawiałem się wcześniej na tym, aczkolwiek na tę chwilę dodałbym bodykita do Premiera.

d: Jesteś Młodszym Specjalistą we frakcji SARA. Opowiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach?
W: Tak. Jak wspomniałaś, jestem Młodszym Specjalistą. Moimi zadaniami: są holowanie pojazdów, łatanie dziur, patrolowanie stanu San Andreas i wiele więcej. Wspomagamy również frakcje SAPD, zabierając pojazdy po zatrzymaniach czy pościgach.

d: Jakie było twoje najniebezpieczniejsze wezwanie?
W: kiedyś zostaliśmy zadysponowani przez frakcje SAPD do zabrania pojazdu po strzelaninie na przebieralni w ls, gdzie do końca nikt nie wiedział, czy jest bezpiecznie i obawialiśmy się o swoje życie.

d: Jeśli nie RA, to jaką inną frakcję byś wybrał? Jest jakiś biznes, który Cię interesuje?
W: Gdyby nie SARA to raczej starałbym się o posadę w SAFD, ponieważ jestem czynnym strażakiem w swojej miejscowości i chciałbym przekazywać swoją wiedzę z praktyki innym. A jeżeli chodzi o biznesy, to planuję w przyszłości dołączyć do serwerowego radia, ale aktualnie zbieram się na odwagę.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Road Assistance? Chciałbyś, by coś zostało zmienione?
W: Frakcję doceniam za osoby, które poznałem, będąc w niej oraz pracując. W SARA robię, to co lubię i łączę to z zarobkiem. Chciałbym, aby niektóre rzeczy, które są zbugowane w skrypcie, zostały naprawiane.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 862 godziny. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
W: Bardzo dobrze wspominam ten czas, spędzałem dużo czasu z osobami z mojej byłej organizacji, którą musiałem zamknąć przez brak czasu. Najlepiej mi się spędzało czas z kilkoma ważnymi dla mnie osobami, są to @Kjer0, @Suzannee, @slever, @sosnalolek, @wminzok i wiele więcej. Są to osoby, z którymi do dziś utrzymuje kontakt i razem gramy.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe? Masz jakieś zastrzeżenia co do nich?
W: Ogólnie nie chodzę na eventy serwerowe, ale jak już to derby i panele są dobre. Można się odreagować i ewentualnie wygrać troszkę kaski. A co do zastrzeżeń to za wiele nie mam, bo nie korzystam.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
W: Oczywiście, że moją Frakcje San Andreas Road Assistance.

d: Odchodząc od tematów serwera, chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje?
W: Jak już wcześniej wspomniałem, jestem strażakiem ochotnikiem, lecz planuje swoją przyszłość w Państwowej Straży Pożarnej. Aktualnie uczę się na profilu Technicznym o specjalizacji murarz-tynkarz. Oprócz tego uwielbiam jeździć w góry. Moim marzeniem jest zdobyć kilka szczytów polskich, jak i europejskich zimną tj. Rysy, czy Mount Blanc.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
W: Oj nie wiem, nie rozglądam się aż tak daleko w przyszłość. Pewnie będę Strażakiem w PSP lub będę miał własną firmę budowlaną.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
W: Dla mnie najważniejsze jest pomaganie ludziom lub zwierzętom.

d: Masz jakieś marzenia? Jest coś, czym się inspirujesz?
W: Marzeniem jest mieć miliony na koncie. Inspiruję się sobą i tym, co los przyniesie.

d: Czego się najbardziej boisz?
W: Najbardziej boje się tego, że kiedyś pójdę spać i już nie wstanę.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
W: Tak, pozdrawiam wyżej wymienionych oraz całą frakcję SARA!

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!
W: Dzięki wielkie, również pozdrawiam.
galeria.png.9d6bd23f1fc6b46cb22db56d39841269.png

ramka.thumb.png.b95f885dba34b18c367b241ae2ed56bf.png
krecha.png.acfb1c8faad2356dc061cf780d8b3fdc.png
d: @-dzusia- | F: @FragusS

d: Witam, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
F: Witam, z tej strony Młodszy Specjalista @FragusS z San Andreas Road Assistance. Bardzo chętnie udzielę wywiadu dla waszej redakcji.

d: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
F: Bardzo chętnie! Nazywam się Daniel, mam 23 lata i mieszkam w województwie śląskim, nieopodal miasta Rybnik. Interesuję się w głównej mierze sportem wszelkiej maści, począwszy od biegania, kolarstwa aż po trening siłowy na siłowni. Prócz samej siłowni, interesuję się również muzyką, która towarzyszy mi w każdym momencie mojego życia i staram się również rozwijać w tym kierunku. Z charakteru jestem osobą w mojej opinii miłą, otwartą, towarzyską, z poczuciem humoru oraz również niecierpliwą. Na co dzień zajmuje się w głównej mierze swoją pracą; jest to dokładnie praca na kopalni jako pracownik powierzchniowy. Praca ta należy do bardzo specyficznych, aczkolwiek bardzo sobie robotę chwalę i w najbliższym czasie nie zamierzam jej zmieniać.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
F: Swoją przygodę na serwerze zacząłem 8 maja 2021 roku o godzinie 10:57:49. Właśnie tego dnia, o tej godzinie dokonałem rejestracji na serwerze. Na serwer trafiłem wskutek zakończenia rozgrywki na konkurencyjnym serwerze. Pamiętam, że po rejestracji, moim kolejnym krokiem było pójście na magazyn, aby zarobić trochę pieniędzy i zdobyć odpowiednią ilość reputacji do podjęcia pracy na kosiarkach.

d: Skąd pomysł na nick?
F: To jest bardzo dobre pytanie, na które niestety nie znam odpowiedzi. Mam jednak nadzieję, że kiedyś przypomnę sobie, skąd wzięła się geneza mojego nicku, bądź sam pomysł na to, aby właśnie taki nick wybrać. Można powiedzieć, że jest to oryginalny nick, gdyż nie spotkałem na żadnym serwerze osoby z takim nickiem jak mój i można powiedzieć, że chyba jestem jego autorem — przynajmniej tak mi się wydaje. Nie mniej jednak towarzyszy mi on na każdym serwerze, nie zamierzam go raczej zmieniać.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
F: Oczywiście, że tak! Każdy ma jakieś cele, do których dąży. Moim celem jest dołączenie do serwerowego radia, co mam nadzieję, się uda. Kolejnym celem jest stworzenie swojej organizacji, można powiedzieć, że powoli dążę ku spełnieniu tego „marzenia”, gdyż jestem na końcowym etapie jej tworzenia. Moim małym celem jest również jakiś ciekawy projekt związany z pojazdem. Myślę, że celuję w Shaftera bądź Sentinela. Na razie odkładam sobie pieniądze, które będą mi potrzebne na zakup jednego z nich.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta bądź posiadłości posiadasz w swojej kolekcji?
F: Myślę, że spokojnie swój obecny majątek mogę wycenić na około 2 miliony. Obecnie jestem posiadaczem Bulleta GT z full tune’m, Glendale oraz posiadam posiadłość w Palomino Creek. Pozostała część gotówki odkładam na rzecz projektu organizacji, którą tworzę.

d: Gdybyś mógł coś zmienić lub dodać na serwerze co by to było?
F: Myślę, że każdy z nas ma rzeczy, które mu nie odpowiadają lub wkurzają i by je zmienił. Osobiście zmieniłbym niektóre osoby w administracji i ogólnie postawę paru osób.

d: Jesteś Młodszym Specjalistą we frakcji SARA. Opowiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach?
F: Zgadza się, na co dzień we frakcji zajmuję się dokładnie przeprowadzaniem przeglądów w Stacji Kontroli Pojazdów, odholowywaniem pojazdów, naprawą ubytków w drodze, prowadzenie konserwacji progów oraz fotoradarów. Oczywiście do moich obowiązków należy również wykonywanie zgłoszeń od graczy oraz od służb mundurowych.

d: Jakie było twoje najniebezpieczniejsze wezwanie?
F: Raczej nie ma takiego, które zapadłoby mi w pamięć, lecz można powiedzieć, że prawie co drugie można nazwać w pewnym rodzaju „zgłoszeniem niebezpiecznym” ze względu na agresję ze strony graczy w naszą stronę. Bardzo często spotykamy się z sytuacjami, w których gracz jest w stosunku do nas nie miły, rzuca wulgaryzmami czy nam grozi. To bardzo częste sytuacje, z którymi się spotykamy podczas codziennej służby.

d: Jeśli nie RA, to jaka inna frakcje byś wybrał? Jest jakiś biznes, który Cię interesuje?
F: SARA jest bardzo ciekawą i fajną frakcją, i bardzo trudno ją zastąpić, więc całkiem możliwe, że nie wybrałbym żadnej innej frakcji. Choć miałem okazję, aby pełnić służbę w SAPD, jak i w SATC, to mimo wszystko najlepiej czuję się właśnie w SARA. Jak już wspomniałem wyżej, muzyka to moja pasja i moim celem jest dołączenie do serwerowego radia. Napisałem nawet podanie do szkółki, więc w momencie, gdy czytacie ten wywiad, kto wie? Może się dostałem?

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Road Assistance? Chciałbyś, by coś zostało zmienione?
F: Oczywiście, że jest! Bardzo doceniam atmosferę i sposób prowadzenia frakcji przez @Braian11, czyli lidera frakcji, jak i przez zarząd. Możliwość pomocy graczom, interakcja i możliwość zdobycia wiedzy, która może komuś się przydać w prawdziwym życiu. Odnosząc się do twojego drugiego pytania, to jedyną rzeczą, którą bym zmienił, jest postawa niektórych pracowników. Myślę, że więcej mówić tutaj nie muszę, bo osoby, które są we frakcji, doskonale będą wiedziały, o czym mówię. Oprócz tego raczej nie widzę żadnych potrzebnych zmian. Może bym rozwinął trochę Role-Play, dodałbym jakieś nowe akcje etc.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 1519 godzin. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
F: Wiesz co, raczej różnie, bo były lepsze, jak i gorsze momenty. Myślę jednak, że więcej jest tych pozytywnych momentów i właśnie o nich chcę pamiętać. Nie mniej jednak to całkiem sporo godzin, dużo osób się przewinęło. Są osoby, z którymi utrzymuje kontakt od bardzo dawna i to właśnie osoby, z którymi spędziłem najwięcej tego czasu na serwerze.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe? Masz jakieś zastrzeżenia co do nich?
F: Bardzo dobrze je oceniam! Jest szeroki wybór eventów, są one organizowane bardzo często. Moim faworytem są chyba Derby. Nie mam co do tego żadnych zastrzeżeń.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
F: Innowacyjne podejście do serwera, społeczność, duży wybór prac na serwerze (przykładem jest kopalnia, która jest świetnie moim zdaniem rozwinięta przez co, jest bardzo ciekawa).

d: Powiesz nam coś więcej o organizacji, w której jesteś?
F: Z wielką chęcią — obecnie należę do organizacji La Cosa Nostra, której liderem jest @xPawel69. Organizacja istnieje już naprawdę długo, bo są to już jakiś trzy lata. Baza naszej organizacji znajduje się na Roca Escalante w Las Venturas, nieopodal bazy SARA. W organizacji panuje mila atmosfera, można liczyć na pomoc innych członków organizacji, mamy również sporo pojazdów, które są dostępne dla każdego członka, ciekawy system rang i awansów. Nie pozostaje mi nic innego, niż do zachęcenia was do napisania podania do organizacji, gdyż rekrutacja trwa! Wątek rekrutacyjny znajdziecie w naszym dziale na forum.

d: Odchodząc od tematów serwera, chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje?
F: Jasne, że tak! Jak już wspomniałem na samym początku, do moich zainteresowań należy głównie sport wszelkiej maści — siłownia, kolarstwo, bieganie. Całkiem nie dawno, zakupiłem nawet bieżnię do domu, hantle i cały sprzęt do ćwiczeń, aby móc stworzyć własny kącik w domu do ćwiczeń. Oprócz tego jest to również muzyka, którą bardziej traktuje jak swoją pasję, która chce pielęgnować i w której kierunku chciałbym się rozwijać.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
F: To bardzo ciekawe pytanie, bo w końcu dziesięć lat to nie jakoś specjalnie dużo. Gdybym miał jednak spojrzeć w przyszłość, to widzę siebie podróżującego po świecie — jest kilka miejsc, które chciałbym zobaczyć, głównie celuję w Stany Zjednoczone, Afrykę/Azję, Norwegię.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
F: Rodzina, praca oraz znajomi. Spełnienie swoich marzeń oraz planów na przyszłość i to aby się nie pogubić, iść naprzód i się nie poddawać, mimo różnych przeciwności losu. W życiu kieruję się głównie tym, aby być szczęśliwym, otaczać się ludźmi z odpowiednimi wartościami i myśleć pozytywnie.

d: Masz jakieś marzenia? Jest coś, czym się inspirujesz?
F: Oczywiście, że mam! Jednym z większych marzeń jest polecenie do Stanów. Można powiedzieć, że nie mam jakiejś inspiracji, po prostu staram się iść do przodu i dążyć do celu.

d: Czego się najbardziej boisz?
F: Może to głupie...ale mam arachnofobię, co znaczy tyle, że boje się pająków, robaków, węży i innych małych strasznych istot. Nie lubię też ciemności, dlatego wieczorami bardzo rzadko wychodzę z domu — tylko wtedy, gdy muszę. Ogólnie nie boje się ciemności, ale nie przepadam za nią.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
F: Oczywiście! Pozdrawiam frakcję SARA — zarówno chłopaków z zarządu, jak i wszystkich pracowników, @Slajdzik, ziomtrio oraz całą organizacje La Cosa Nostra!

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów! 
F: Również dziękuję za rozmowę i możliwość udzielenia wywiadu, mam nadzieję, że czytelnikom będzie dobrze się czytało wywiad i również życzę sukcesów!
krecha.png.acfb1c8faad2356dc061cf780d8b3fdc.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @FragusS oraz @Wujaszek. za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
1350621209_krecha2.png.cfe7e1aeddcd130e7bdd561cd4d5a570.png

dla Redakcji Project News
810421912_pieczatkaaktualna_webp.97256272abd6b0f4e01c8b916637bf164mrbOpo.pngimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.