Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Dyrektorem ProjectFM Jezus_Carbonara.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

FJxI91T.png

34yiMrE.png

Hejka! Z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, dzisiaj przygotowałem dla Was artykuł, jakim jest wywiad z Dyrektorem biznesu ProjectFM @Jezus_CarbonaraBez zbędnego przedłużania, rozsiądźcie się i przeczytajcie!

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | J: @Jezus_Carbonara

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
J: Witam, z tej strony Dyrektor ProjectFM. Oczywiście bardzo chętnie udzielę Ci wywiadu.

V:  Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
J: Na serwer trafiłem poprzez mojego znajomego, który zaczął mi wiele opowiadać o tej grze i szczególnie o tym serwerze co mnie bardzo zachęciło, aby rozpocząć moją rozgrywkę na ProjectRPG.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
J: Moje początki były takie same jak każdego innego, ciągły zarobek typu grzyby i magazyn i powoli do przodu!

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
J: Faktycznie jest to dosyć duża ilość godzin, lecz mogę uznać je za najlepsze godziny w moim życiu.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie ponad 2400 godzin, to ogromna ilość! Jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej?
J: Nauczyłem się wiele rzeczy dzięki temu serwerowi oraz poznałem wiele wspaniałych osób, które często pomagały mi również w moich prywatnych problemach i były ze mną zawsze, gdy ich potrzebowałem, także wszystkie te godziny wspominam bardzo dobrze, jak i również rozgrywkę dzięki osobom, które poznałem.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
J: Mój majątek to około 6 milionów, dokładnie sam nie wiem. Znajduję się w nim Elegy 6KID, Stratum 2KID, Zr-350 oraz piękny domek w San Fierro, a dokładniej to w dzielnicy Paradiso.

V: Chciałbyś kiedyś zasilić szeregi administracji serwera jako Support? Pisałeś kiedyś podania w trakcie rekrutacji?
J: Pisałem dwukrotnie podanie na Supportera, lecz niestety nie udało mi się dostać. Mimo wszystko chciałbym spróbować swoich sił w administracji tego serwera.

V: Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Byłeś kiedyś w jakiejś? Dlaczego aktualnie nie ma Cię w żadnej? Do jakiej chciałbyś dołączyć?
J: Ogólnie byłem 3 razy we frakcji SARA oraz raz w SATC, odszedłem z tych frakcji, ponieważ mam aktualnie mało czasu na grę i chce się skupić bardziej na swoim życiu prywatnym, stąd wynika brak mojej osoby, w jakiejkolwiek frakcji. Co do pytania, do jakiej frakcji bym chciał dołączyć, to byłoby to SAPD z powodu, że jest bardzo ciekawa i wiele można się nauczyć przydatnych rzeczy.

V: Jeśli musiałbyś dołączyć do frakcji, to jaka by to była?
J: Zdecydowanie San Andreas Police Department.

V: Przejdźmy teraz do biznesu, jesteś Dyrektorem biznesu ProjectFM. Jakie obowiązki masz jako najwyższy stopień? Czym zajmuje się biznes ProjectFM? Jak wyglądała Twoja droga od Stażysty po rangę Dyrektora?
J: Ogólnie moimi obowiązkami jako Dyrektor ProjectFM jest rozdawanie cotygodniowych wypłat na konta bankowe prezenterów, Dodawanie nowych piosenek do AutoDJ'a, pilnowanie oraz prowadzenie szkółki (rekrutacji do biznesu), zliczanie wypłat pod koniec tygodnia oraz organizowanie różnych eventów np. takich jak WOŚP czy inne na scenie w Los Santos. Oczywiście nie robię tego wszystkiego sam, pomagają mi w tym Zastępca Dyrektora @KulekManager @KuczyN i Kierownik @romek2, oraz opiekunowie szkółki niebędący w zarządzie radia. Biznes ProjectFM zajmuję się między innymi umilaniem graczom rozgrywki, bo wiadomo, że przy dobrej muzyce najlepiej się zarabia. Moja droga od stażysty do Dyrektora wyglądała tak, że początkowo mało co umiałem w tego typu rzeczy i wydawało się to dla mnie bardzo ciężkie i niemożliwe do zrozumienia, lecz poprzez poparcie moich znajomych i zwalczenie moich własnych lęków przełamałem się i dołączyłem w szeregi tego biznesu. Początkowo moja pierwsza audycja była dla mnie bardzo stresująca, ponieważ obawiałem się, jak gracze zareagują na moją osobę i czy nie będzie mi się łamał głos ze stresu, mówiąc cokolwiek. Mimo wszystko graczom bardzo się spodobał mój gust muzyczny oraz styl prowadzenia audycji, co dało mi motywację, aby robić więcej audycji, uznałem to za swój obowiązek a bycie Dyrektorem jako cel, który muszę osiągnąć, tak właśnie zauważył wtedy to @janusz_cebulion oraz @Harnasiel, którzy wytłumaczyli mi, jak to działa i dali rolę Kierownika. W momencie, gdy @Harnasiel odszedł z szeregów ProjectFM @janusz_cebulion powiedział, że nie ma czasu na prowadzenie radia i zostałem tylko ja jako zarząd. Początkowo wystraszyłem się, ile obowiązków na mnie czeka i, że nie poradzę sobie z tym wszystkim. Mimo wszystko @CharlotteVanessa namówiła mnie, abym podołał wyzwaniu i tak to jest aż do dziś.

y71Oo62.gif

V: Jesteś w zarządzie organizacji Sicarios, co to jest za organizacja? Czym się wyróżnia na tle innych organizacji? Polecasz tę organizację? Jakie masz obowiązki jako zarząd?
J: Organizacja ta jest typowo dla znajomych, nie ma co dużo o niej mówić. Organizacja jak każda inna. Jako zarząd dbam głównie o porządek w organizacji.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
J: Moim celem na serwerze jest, aby po prostu każdy sobie pomagał i szanował siebie nawzajem, bo czasem jak widzę zachowanie niektórych osób, to brakuje mi słów, żeby to opisać.

V: Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
J: Myślę, że dodałbym więcej atrakcji na serwer, aby gracze mogli się rozluźnić, a nie tylko zarabiać cały czas na pracach, ponieważ po czasie robi się to bardzo nudne.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
J: Początkowo miałem samo Carbonara, wzięło się to z GTA 5 RP od Streamera Taku, który grał z osobą z nickiem Carbonara. Za to Jezus w moim nicku wzięło się stąd, że organizacja California postanowiła, że każdy członek jej ustawi dodatek do swojego nicku Jezus i tak powstało Jezus_Carbonara.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
J: Wolny czas spędzam z rodziną oraz jeżdżąc motocyklem, jak i majsterkując przy nim. I oczywiście bardzo lubię wychodzić ze znajomymi.

V: Uprawiasz jakiś sport?
J: Tak, oczywiście bardzo często jeżdżę na rowerze aktualnie mój rekord to 170 km w ciągu 1 dnia.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
J: Tak między innymi w Forze Horizon 5, Fife 23, Call of Duty, The Crew 2 oraz Farming Simulator.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
J: Bardzo często po nocach lubię oglądać Filmy oraz seriale. Moim ulubionym serialem jest Dom z Papieru, a ulubionymi filmami to wszystkie części Szybkich i Wściekłych.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
J: Tak, jasne, że słucham, ogólnie nie mam ulubionego gatunku muzyki, ale jak moi słuchacze wiedzą, lubię biesiadne piosenki oraz Hip Hop typu Zbuku.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
J: Moim życiowym marzeniem jest, aby nie było na świecie żadnych poważnych chorób oraz abym był bogaty, pomagając, przy tym innym.

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat?
J: Myślę, że za 5 lat wyobrażam sobie siebie za granicą, aby zarobić na wymarzone mieszkanie oraz samochód.

PeiiULU.gif

V: Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
J: Bez Rodziny oraz Przyjaciół.

V: Jaka jest Twoja ulubiona postać fikcyjna?
J: Raczej jest to Yoda lub sąsiedzi z kreskówki.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
J: Mam kilka wymarzonych samochodów, lecz jednym z nich jest Audi RS2.

V: Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały? Co Cię od tego zatrzymało ?
J: Chciałem zostać policjantem, ponieważ mój tata nim był i bardzo mi to imponowało. Aktualnie nie chce już nim być z powodu wprowadzonych zasad, jakie nie koniecznie mi pasują oraz wynagrodzenie i pogarda ludzi wobec policjantów zniechęca mnie do tego zawodu.

V: Jakbyś miał napisać coś na billboardzie, co by to było?
J: Po prostu "miłego dnia”

V: Na co wydałbyś milion złotych?
J: Milion złotych podzieliłbym dla rodziny, początkowo spełniłbym marzenia brata, mamy oraz taty a później swoje.

V: Co jest dla Ciebie ważne?
J: Najważniejsze dla mnie jest zdrowie, sam ostatnio miałem operację i przekonałem się, że bez zdrowia wszystko, co materialne nie ma sensu.

V: W jakim kraju chciałbyś zamieszkać?
J: Bardzo chciałbym zamieszkać w Ameryce lub Japonii ponieważ są to bardzo ładne kraje.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
J: Tak, znam z niektórymi, nawet miałem okazję się spotkać i pogadać.

V: Co chciałbyś wiedzieć, kiedy zaczynałeś grać na serwerze?
J: Raczej to, co każdy jak łatwo i szybko zarobić oraz jak się zachowywać, aby poznać graczy.

V:  Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
J: Jasne, pozdrawiam wszystkich członków biznesu ProjectFM oraz ciebie, jak i całą Redakcje Project News. Dziękuję za wywiad i pozdrawiam bardzo serdecznie.

XGwBbve.png

Dziękuje za pozdrowienia! Mam nadzieję, że wywiad z Dyrektorem ProjectFM Wam się spodobał, chętnie przeczytam Wasze komentarze na temat tego wywiadu, zachęcę także do zostawienia reakcji pod postem! Jak zawsze, pisał dla Was Junior Reporter  @Vajtekk.vnd, do następnego!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

uQ6XdQE.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.