Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Tunerem Wizualnym Perfekt.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

OgtwZSA.png

34yiMrE.png

Hejka! Z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, dzisiaj przygotowałem dla Was artykuł, jakim jest wywiad z Tunerem Wizualnym @PerfektBez zbędnego przedłużania, rozsiądźcie się i przeczytajcie!

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | P: @Perfekt

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
P: Oczywiście, że tak

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
P: Mam na imię Paweł. Pochodzę z małej, malowniczej wsi w województwie lubelskim. W wolnym czasie poza pracą lubię pograć w gierki. Spędzam też dużo nad moim simsonem.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
P: O serwerze dowiedziałem się od przyjaciela, który notabene zachęcił mnie do MTA.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
P: Rozgrywkę na serwerze rozpocząłem z paczką znajomych, przez co też było mi troszkę łatwiej odnaleźć się w klimacie serwera, początki wspominam bardzo dobrze, lecz, nie trwało to zbyt długo, po miesiącu ciągłej gry stwierdziliśmy, że, czas na przerwę od MTA. Wróciłem na serwer dopiero we wrześniu 2022 roku, od tamtego czasu można mnie codziennie ujrzeć na serwerze.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie ponad 3700 godzin, to ogromna ilość! Jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej? 
P: Jeżeli chodzi o odczucia z rozgrywki na serwerze, gra mi się bardzo dobrze. Pomimo tylu godzin, których spędziłem, nie poddaje się i jak najbardziej nie jedną godzinę spędzę na ProjectRPG.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
P: Mój majątek składa się z paru fajnych aut na ID tworzących bardzo fajną kolekcję, jeżeli chodzi o sumę mojego majątku, to oscyluje w granicach 60kk.

V: Chciałbyś kiedyś zasilić szeregi administracji serwera jako Support? Pisałeś kiedyś podania w trakcie rekrutacji?
P: Chciałbym nawet bardzo, lecz podejmowane przeze mnie próby nie powiodły się, w obecnej rekrutacji też podejmę próbie aplikacji na owo stanowisko.

V:  Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Byłeś kiedyś w jakiejś? Dlaczego aktualnie nie ma Cię w żadnej? Do jakiej chciałbyś dołączyć?
P: Z frakcją San Andreas Transport Corporation miałem pewien epizod, jednak szybko stwierdziłem, że frakcje nie są dla mnie i też nie planuje dołączenia do żadnej frakcji w najbliższym czasie.

V: Jeśli musiałbyś dołączyć do frakcji, to jaka by to była?
P: SAPD myślę, że najbardziej by mi przypasowała.

V: Nie jesteś w żadnym biznesie serwerowym, byłeś kiedyś w jakimś? Chciałbyś dołączyć w przyszłości do jakiegoś?
P: Raczej nie, praca na warsztacie mnie w stu procentach spełnia.

V: Jesteś liderem organizacji Arizona, co to jest za organizacja? Czym się wyróżnia na tle innych organizacji? Polecasz tę organizację? Jakie masz obowiązki jako lider?
P: Organizacja Arizona jest stworzona bardziej pod wspólną rozgrywkę ze znajomymi, lecz są plany, aby otworzyć się na szerszą, że tak powiem publiczność, lecz nie nastąpi to w najbliższym czasie.

V: Dobrze, przejdźmy teraz do Twojego tunera. Czym zajmujesz się jako tuner? Ile dziennie masz klientów? Co robisz jako tuner?
P: Tuningiem Wizualnym, felgi, zderzaki, bodykity itp. Nie jestem w stanie powiedzieć, ilu klientów dziennie obsługuje, myślę, że 40 osób dziennie przewija się przez mój warsztat.

nlrZLqq.gif

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
P: Moim największym celem jest zakup pojazdu Turismo na fajnym ID.

V: Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
P: Dodałbym więcej prac na serwer, co prawda jest ich sporo, lecz chciałbym jeszcze ujrzeć taką pracę jak np. śmieciarki

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
P: Nick wziął się od perfekcjonisty (pod tym nickiem grałem na serwerach Minecraft), tylko że nick był troszkę za długi i często zdarzały się jakieś zdrobnienia, więc postanowiłem zdrobnić ten nick przy zakładaniu konta na serwerze.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
P: Gram w inne gry takie jak Farming Simulator, WOT lub BeamNG. Poza rozgrywką lubię majstrować troszkę przy motorku.

V: Uprawiasz jakiś sport?
P: Nie, nie interesuję się sportem.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
P: Gram w inne gry takie jak Farming Simulator, WOT lub BeamNG. Poza rozgrywką lubię majstrować troszkę przy motorku.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
P: Jeżeli chodzi o filmy, bardzo lubię Polskie stare produkcje, lecz nie mam żadnego ulubionego. Serial to z pewnością Ranczo, obejrzałem niejednokrotnie.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
P: Z pewnością PHONK.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
P: Trzy Mazdy RX-7 w garażu.

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat?
P: Nie wybiegam aż tak w przyszłość, żyje tu i teraz.

V: Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
P: Bez motoryzacji.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
P: Mazda RX-7 FD oczywiście.

Y45cl4u.gif

V: Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały?
P: Rolnikiem i po części mi się to udało, lecz powoli odchodzę od tego.

V: Jakbyś miał napisać coś na billboardzie, co by to było?
P: Nie wiem, nie ma nic kreatywnego do przekazania.

V: Na co wydałbyś milion złotych?
P: Na pewno bym zainwestował te pieniądze, a przynajmniej część tych pieniędzy przeznaczyłbym na inwestycje.

V: Co jest dla Ciebie ważne?
P: Relacje z ludźmi.

V: W jakim kraju chciałbyś zamieszkać?
P: Najbardziej to w Stanach Zjednoczonych.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
P: Tak, @grzechuwa i @kuball1 z tego miejsca serdecznie ich pozdrawiam.

V: Co chciałbyś wiedzieć, kiedy zaczynałeś grać na serwerze?
P: Jeżeli chodzi o pierwszy raz na serwerze, interesowały mnie bardzo prace dorywcze i ogólna gospodarka serwera, lecz już po powrocie, za jaką kwotę można kupić warsztat.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
P: Z pewnością chciałbym pozdrowić @v3ntos, @Krewo i całą organizacje Arizona.
XGwBbve.png

Niestety to na tyle z tego wywiadu, jeśli Wam się spodobał, zachęcę do zostawienia opinii poprzez reakcje lub komentarz pod postem! Dajcie znać w komentarzu, z kim mógłbym przeprowadzić następny wywiad! Klasycznie, pisał dla Was Junior Reporter  @Vajtekk.vnd, widzimy się jutro!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

uQ6XdQE.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.