Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem AmzeK

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

2061136412_naglowekamzek.png.0b9153d56acf8de72d6853e2fad1782c.png
info.png.7315f785e5a896ac38377ecf8f7194dc.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z Supporterem @AmzeK. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!
wywiad.png.29709c8311f298ec0b55b9aa7fc9b978.png

d: @-dzusia- | A: @AmzeK

d: Świetnie! Na początek przedstaw się nam i powiedz coś o sobie.
A: Mam na imię Piotrek i na swoim koncie posiadam 18 wiosen. Jestem osobą miłą, skromną, kulturalną oraz asertywną. Interesuję się motoryzacją, służbami mundurowymi, historią oraz muzyką. Jestem duszą towarzystwa, uwielbiam poznawać nowych ludzi i spełniać z nimi czas. W przyszłości w dalszym ciągu chciałbym nawiązywać nowe znajomości, poznawać nowych ludzi, napisałbym, że chciałbym znaleźć pracę, ale już ją posiadam. Chciałbym również się ustatkować jak każdy człowiek, założyć rodzinę i nie martwić się niczym na starość.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
A: Grałem na konkurencyjnym serwerze, na którym byłem w ekipie serwera na randze Moderator. Rozgrywka tam mi się znudziła, więc postanowiłem przejść tutaj. Mając 30 godzin, dostałem się do frakcji SAPD oraz dostałem się do ekipy serwera na rangę Support i tak już jestem tu od ponad dwóch tysięcy godzin.

d: Skąd pomysł na nick?
A: W sumie to znikąd, wpisałem kombinację liter „AMZ” i dodałem od siebie ek. Tak wyszło @AmzeK i ten nick posiadam już od 3 lat.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
A: No pewnie, chciałbym otrzymać awans na rangę Moderatora w ekipie serwera, awansować wyżej we frakcji SAPD i piąć się w górę.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
A: Mój majątek nie jest zbyt duży, aktualnie posiadam Infernusa Pandem FT bez nitra, Ranchera Long FT bez nitra, Elegy FT bez nitra i 400 tysięcy w banku, to już pozostawiam czytającym do wyceny.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
A: Aktualnie w życie wchodzi sporo usprawnień na serwerze, nie mam bezpośrednio wyznaczonej zmiany.

d: Na serwerze ProjectRPG jesteś Supporterem. Opowiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach?
A: Do moich obowiązków należy pomaganie graczom, zawsze staram się im wyciągać pomocną dłoń. Posiadanie rangi w ekipie jest dość dużym obowiązkiem i wiąże się ze sporą odpowiedzialnością, wszelkie problemy graczy należy rozwiązywać z chłodną głową i rozsądkiem.

d: Z tego, co wiem, pełnisz również funkcje Captain II we frakcji SAPD. Jakie prace/obowiązki do Ciebie należą? Masz jakieś doświadczenia?
A: Owszem, we frakcji SAPD posiadam stopień Captain II. Moim obowiązkiem jest kontrolowanie porządku w stanie San Andreas, nie mogę pozwolić na wszelkie łamanie prawa, bądź łamanie kodeksu ruchu drogowego. Poza stopniem posiadam posady w dywizjach, między innymi należę do Highway Patrol'u, w którym specjalizujemy się w prowadzeniu pościgów, do dywizji należą wyspecjalizowane osoby z dość wysokimi umiejętnościami jazdy. Należę również do dywizji Federal Bureau of Investigation, w której posiadam posadę dowódcy, moim obowiązkiem jest dowodzenie wszelkimi akcjami detektywów. Posiadam również funkcję dowódcy w SWAT, przez co uprawniony jestem do dowodzenia akcjami, w których bierze udział SWAT. Oprócz tego jestem szkoleniowcem w tejże pięknej frakcji oraz należę do wydziału Supervisory Staff, gdzie moim obowiązkiem jest ogólna kontrola działań pozostałych funkcjonariuszy na służbie.

d: Jeśli nie SAPD to jaką inną frakcję lub biznes byś wybrał i dlaczego?
A: Nie wybrałbym żadnej innej. Frakcja SAPD jest jedyną frakcją, której poświęciłem uwagę.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andres Police Department? Chciałbyś, by coś zostało zmienione?
A: Przede wszystkim doceniam zgraną ekipę oraz atmosferę w tej frakcji, która jest niezastąpiona. Przesiadywanie na służbie i pełnienie funkcji funkcjonariusza sprawia mi ogromną przyjemność i bardzo mnie relaksuje. Czy chciałbym, aby coś zostało zmienione? Aktualnie nie.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 2247 godzin. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
A: Większość mojego czasu spędziłem na służbie SAPD, gdzie poznałem masę osób, którym dziękuję za wszelkie chwile spędzone i za to, że mogłem się oderwać od życia realnego. Sporo moich znajomości wyszło poza grę i aktualnie mamy kontakt w rzeczywistości. Jeżeli miałbym wymieniać osoby, z którymi mam przyjemne wspomnienia to brakłoby miejsca, więc po prostu podsumuję to tymi słowami — Dziękuję Wam.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe? Masz jakieś zastrzeżenia co do nich?
A: Uważam, że eventy naprawdę działają prawidłowo i przyjemnie, sam staram się je wykonywać w wolnym czasie, aby umilić graczom rozgrywkę.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
A: Przede wszystkim atmosferę, która panuje na naszym serwerze, jest ona niepowtarzalna i nigdy się nie spotkałem z aż tak rodzinnym nastawieniem do wszystkich.

d: Opowiesz coś więcej o organizacji, w której jesteś?
A: Organizacja Cartel, do której należę, jest zamkniętą organizacją, w której grupka przyjaciół postanowiła zebrać się i stworzyć ekipkę. Nasza znajomość już dawno wyszła poza serwer, można to między innymi, zauważyć po zdjęciach na pokaż swoją twarz, gdzie organizujemy wspólne meety w realnym życiu.

d: Odchodząc od tematów serwera, chciałbyś podzielić się, czym się
interesujesz lub jakie są twoje pasje?
A: Jak wyżej wspomniałem, interesuje się muzyką, służbami mundurowymi, historią, motoryzacją oraz ostatnio złapałem „zajawkę” na informatykę.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
A: Ciężko mi jest określić, na pewno chciałbym założyć rodzinę, ustatkować się i awansować w mojej pracy.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
A: Najważniejsze dla mnie jest zdrowie, rodzina, przyjaciele oraz szczęście, ponieważ bez tego naprawdę ciężko jest żyć moim zdaniem, w moim przypadku wsparcie mojej rodziny oraz przyjaciół jest bardzo ważnym elementem mojego życia, nie wyobrażam sobie żyć bez nich.

d: Masz jakieś marzenia?
A: Spora część moich marzeń już się spełniła, na pewno chciałbym ułożyć sobie życie i spotkać kobietę, z którą będę wspólnie je kontynuował, założyć rodzinę, wybudować własny dom i ustatkować się na starość i żyć bezstresowo.

d: Czego się najbardziej boisz?
A: Najbardziej boję się samotności, która strasznie mnie przytłacza.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
A: Tak, pozdrawiam serdecznie organizację Cartel, Ekipę serwera oraz frakcję SAPD!

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!
A: Dziękuję, Ci również życzę sukcesów w redakcji, pozdrawiam!
krecha.png.c6f11ced8d7edde08aebc3484ef31778.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @AmzeK za rozmowę oraz pozdrowienia. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!372248531_krecha2.png.859d1790ddcd9ffb56006077d787ba60.png

Dla Redakcji Project News
1446971959_pieczatkaaktualna_webp.2b5bc91b6747fccc8fa69eb6a517e0a14mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.