Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Edvardo

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

1905594156_naglowekedvardo.png.15173c5a20c66c4842e6bdc12ec2eaa3.png
info.png.f0ce5f752b0f8d6b3b02fed4c82e9962.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z Senior Engineer @Edvardo. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!
wywiad.png.2ae3ea361dc06fcc36fca49a15f3fb19.png

d: @-dzusia- | E: @Edvardo

d: Witam, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
E: Witam, spoko.

d: Super. Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
E: Siemka, jestem Artur, szerzej znany jako @Edvardo. Pochodzę z Małopolski i w tym roku kończę 18 lat.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?

E: Moja przygoda na ProjectRPG zaczęła się tak naprawdę 8 listopada 2021 roku, wtedy to utworzyłem konto, lecz w tamtym czasie ProjectRPG nie przypadł mi do gustu, wolałem grać na mniejszych serwerach. Aktywnie zacząłem spędzać tu czas w wakacje 2023 roku, wtedy też napisałem podanie do frakcji SAFD, a gdy się dostałem, to już jakoś poszło.

d: Skąd pomysł na nick?

E: Pomysł na mój nick powstał, gdy grałem chwilę na serwerach RP, które wymagały wymyślonego imienia oraz nazwiska jako nickname. Zawsze nazywałem się Eduardo, podobały mi się hiszpańskie / włoskie imiona i tak już zostało.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
E: Aktualnie nie posiadam żadnych celów na serwerze, no może poza kupnem jakiegoś fajnego autka.

d: Na ile wyceniasz swój majątek?

E: Swój majątek wyceniam na około 1,3kk. W głównej mierze jest to gotówka.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?

E: Jestem raczej mało kreatywną osobą, więc na razie nie jestem w stanie pomyśleć o rzeczy, która mogłaby zostać dodana lub zmieniona, lecz fajnie byłoby zobaczyć więcej regularnych aktualizacji.

d: Na serwerze ProjectRPG jesteś we frakcji SAFD. Jakie są obowiązki takiej roli?

E: Są to przede wszystkim takie same obowiązki, jakie mają inne osoby we frakcji, czyli wyrabianie normy, zajmowanie się wezwaniami na powalone kłody, plamy oleju, różne wypadki itp. Aczkolwiek pełnię także funkcję szkoleniowca, zatem moim obowiązkiem jest również uczyć nowych/powracających pracowników, aby nasze szeregi wypełniały odpowiednie oraz kompetentne osoby.

d: Jeśli nie FD to jaką frakcję byś wybrał?

E: Gdyby nie SAFD, prawdopodobnie wybrałbym SAMD. Tak się składa, że napisałem tam kiedyś podanie, aczkolwiek miałem zbyt mały staż na serwerze. Moje wybory tych frakcji spowodowane są tym, iż uważam ich materiały za pomocne nawet w życiu realnym.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Fire Department?

E: Przede wszystkim zaangażowanie zarządu, który robi wszystko, aby członkowie mieli dobrze we frakcji. Osoby te nie są na swoich stanowiskach tylko po to, aby być, ale faktycznie szanują swoich pracowników i są w stanie ich wysłuchać. Do tego materiały we frakcji są dosyć obszerne, zatem w naszej strukturze jest co robić. Wiadomo, początki są trudne, lecz z czasem jest coraz łatwiej.

d: Na serwerze masz przegrane ponad godzin 708 godzin. Jak wspominasz ten czas?

E: Mój przegrany czas na serwerze wspominam raczej dobrze. Uważam, że czas spędzony dobrze się bawiąc, nie jest czasem straconym, a gdy do tego dodamy fakt, że można się czegoś nauczyć, to mamy przyjemne z pożytecznym.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
E:
Optymalizacja na serwerze bardzo mi odpowiada, wydajność w porównaniu z konkurencją zdecydowanie jest jednym z czynników, które wpłynęły na mój wybór tego serwera.

d: Chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje?

E: Interesuję się przede wszystkim muzyką, chciałbym związać z nią swoją przyszłość, no i wiadomo, lubię grać w gierki.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?

E: Jeśli nie w grobie, to na Alei Gwiazd w Hollywood.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?

E: Myślę, że szacunek jest dla mnie jedną z ważniejszych wartości w życiu, to nią staram się kierować. W podejmowaniu moich decyzji bywa to różnie, raz używam rozumu, a raz uczuć, aczkolwiek staram się
utrzymać balans.

d: Czego nigdy nie zrobisz?

E: Nigdy nie zdam matmy.

d: Masz jakieś marzenia?

E: Nie mam szczególnych marzeń, lecz fajnie byłoby mieć życie pełne emocji, podróży i ciekawych przeżyć. No i dobrze, gdybym zdał tę matmę.

d: Czego się najbardziej boisz?

E: Najbardziej boję się nudnego życia.

d: Dziękuję Ci za ten wywiad. Na koniec chciałam jeszcze spytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.

E: Również dziękuję za wywiad, pozdrawiam całą frakcję SAFD, psa, kota oraz przyjaciół.krecha.png.3462b8f547862314fd6e5597ba647e07.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Edvardo za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
958770055_krecha2.png.089d86b4b35b4818e5055e3f856fcf22.png

dla Redakcji Project News
117593760_pieczatkaaktualna_webp.c41476f3e213f8c02a77d39d34cf2b394mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.